Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Τι εννοείς corsair τροφοδοτικό?

Πριν την 5700xt είχα πάνω 2070super,2080super k μετά asus strix 2080ti advanced κ όλες με oc δεν κρασαραν ποτέ...

Αν βρω χρόνο θα την βάλω σε πσ φίλου για να αποκλείσω κ το ενδεχόμενο αυτό....

Μα ναι, το πιο πιθανό είναι να έχει έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Απλά θα είχε ενδιαφέρον να τη δούμε και σε άλλο σύστημα.

Εννοώ με μία δόση υπερβολής πως είναι υπερτιμημένα τροφοδοτικά (και όχι μόνο τροφοδοτικά) που απλά έχουν διαθεσιμότητα και έχουν καλή εγγύηση, αλλά τα ίδια, δεν είναι εγγύηση. 🙃
Ετοιμάζομαι να στείλω mail στην Corsair που στα 6 χρόνια το RM750 έσκασε και πήρε μαζί του και τη μητρική. Πάλι το προηγούμενο μου ήταν ένα TX750 που χάλασε. Δεν αποτελεί σωστό στατιστικό δείγμα, αλλά κάτι γίνεται νομίζω. Για να δούμε το RMx με τους βελτιωμένους πυκνωτές στη δευτερεύουσα...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heatspreader είπε

Μα ναι, το πιο πιθανό είναι να έχει έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών. Απλά θα είχε ενδιαφέρον να τη δούμε και σε άλλο σύστημα.

Εννοώ με μία δόση υπερβολής πως είναι υπερτιμημένα τροφοδοτικά (και όχι μόνο τροφοδοτικά) που απλά έχουν διαθεσιμότητα και έχουν καλή εγγύηση, αλλά τα ίδια, δεν είναι εγγύηση. 🙃
Ετοιμάζομαι να στείλω mail στην Corsair που στα 6 χρόνια το RM750 έσκασε και πήρε μαζί του και τη μητρική. Πάλι το προηγούμενο μου ήταν ένα TX750 που χάλασε. Δεν αποτελεί σωστό στατιστικό δείγμα, αλλά κάτι γίνεται νομίζω. Για να δούμε το RMx με τους βελτιωμένους πυκνωτές στη δευτερεύουσα...

Θεωρώ κ εγω τα corsair υπερεκτιμημένα τροφοδοτικά , οχι σε βαθμό φυσικά να σκάνε αλλά δεν τα βάζω στην τοπ επιλογή.

Δεν νομίζω οτι η κάρτα εχει πρόβλημα στο hardware κομμάτι της , είναι γνωστό οτι  η navi σειρά της AMD εχει διάφορα θέματα με τους drivers , ανάλογα και με την συχνότητα της οθόνης και άλλα τέτοια κουλά. Φυσικά αν δεν βρεθεί άμεσα λύση ας επιστραφει και ας πάρει κάποια άλλη.  

Δημοσ.

Έχω μέχρι 29/10 προθεσμία να τη στείλω πίσω στο amazon.

Αν δεν φτιάξουν σύντομα τα πράγματα δεν βλέπω άλλη επιλογή...

Δημοσ.

Τελευταία μέρα θα τη στείλω πίσω....απλά τώρα δεν έχω άλλη κ περιμένω να δω τι θα βγει για να πάρω....

Αν κ μετά από αυτό δύσκολα θα εμπιστευτώ amd ξανά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, isaias1983 είπε

Τελευταία μέρα θα τη στείλω πίσω....απλά τώρα δεν έχω άλλη κ περιμένω να δω τι θα βγει για να πάρω....

Αν κ μετά από αυτό δύσκολα θα εμπιστευτώ amd ξανά...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και με το δίκιο σου. Όταν σου τύχει το lemon χάνεις την εμπιστοσύνη σου, το ίδιο έπαθα με μια Gigabyte Motherboard (x570 Aorus Master) που έχει soft-brick issue (https://hardforum.com/threads/gigabyte-x570-aorus-master-wont-power-on-temporary-solution.1993194/).

Προσωπικά έχω πάρει δύο 5700, την Red Devil 5700 XT και μια Sapphire 5700 Pulse και είχα ελάχιστα προβλήματα τότε που οι drivers ήταν ακόμα unstable.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, και με το δίκιο σου. Όταν σου τύχει το lemon χάνεις την εμπιστοσύνη σου, το ίδιο έπαθα με μια Gigabyte Motherboard (x570 Aorus Master) που έχει soft-brick issue (https://hardforum.com/threads/gigabyte-x570-aorus-master-wont-power-on-temporary-solution.1993194/).

Προσωπικά έχω πάρει δύο 5700, την Red Devil 5700 XT και μια Sapphire 5700 Pulse και είχα ελάχιστα προβλήματα τότε που οι drivers ήταν ακόμα unstable.

Χμμμ...
Αυτό που γράφεις μου θυμίζει αυτό που έπαθα πρόσφατα.
Θα κάνω Topic και θα κάνω Quote εδώ.
Ουσιαστικά το τροφοδοτικό μου χάλασε τη μητρική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ενδιαφέρον το παραπάνω.

Νομίζω πάντως πως πλέον όπως έχουν γίνει τα CPU, τόσο πολύπλοκα, με τόσες παραμέτρους για Boost, τάσεις, Limits, κλπ, τελειώνει το manual OC. Πλέον μόνο με Power Limits και αν. Τέλος το τάση συχνότητα και πάμε.

Οι μνήμες τώρα... Είναι OC το XMP εδώ που τα λέμε. Εμένα παίζει κανονικά στα 3600MHz. Κανονικά είναι στα 3400MHz XMP, δηλαδή OC. Ρίσκαρα.

Παραπάνω με Timings δεν θέλω να παίξω.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Απλά επειδή κάποιοι γελάτε με ερωτήσεις που όντως έχουν υπόσταση 

Πάντως εγώ δοκίμασα κ αυτή τη λύση(ddr4 στα 2666) χωρίς κανένα αποτέλεσμα....

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isaias1983 είπε

Πάντως εγώ δοκίμασα κ αυτή τη λύση(ddr4 στα 2666) χωρίς κανένα αποτέλεσμα....

εγω ειχα crash και με 2133 οποτε δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Dantε είπε

Και εγω ειχα crash με τα παντα στοκ και κλειστο xmp.

εσυ μη χάσεις, σε όλα τα προβλήματα μέσα εισαι 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Να νιώθω τυχερός δηλαδή που δεν είχα ποτέ;

πολυ.. και τι δεν θα δινα να χα σταθερο συστημα με την 5700xt :(

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...