Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Πούλησα την 2080ti κ έβαλα πρόχειρα μια 5700xt μέχρι να αποφασίσω τι θα πάρω...

Παίζω cod modern warfare προς το παρόν.

Το θέμα είναι ότι κάθε φορά,τη πρώτη φορά που θα ανοίξω το pc κάθε μέρα,μόλις ανοίγω το cod κ φορτώνει το μηχάνημα crashαρει κ κλείνει μονο με το κουμπί reset....

Στο 80% των περιπτώσεων κ την δεύτερη φορά που θα ξαναανοιξει το pc κ θα φορτώσει το game πάλι crashαρει....

Στην τρίτη φορά που θα ανοίξει το pc παίζω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για όσες ώρες θέλω ....

Τι μπορεί να συμβαίνει??

Είμαι από καθαρό φορμάτ με τους τελευταίουςamd drivers....

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2020 στις 10:20 ΜΜ, isaias1983 είπε

Παιδιά καλησπέρα!

Το θέμα είναι ότι κάθε φορά,τη πρώτη φορά που θα ανοίξω το pc κάθε μέρα,μόλις ανοίγω το cod κ φορτώνει το μηχάνημα crashαρει κ κλείνει μονο με το κουμπί reset....

Στο 80% των περιπτώσεων κ την δεύτερη φορά που θα ξαναανοιξει το pc κ θα φορτώσει το game πάλι crashαρει....

Στην τρίτη φορά που θα ανοίξει το pc παίζω χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για όσες ώρες θέλω ....

Τι μπορεί να συμβαίνει??

έχεις o.c. στις ram?

rent free λέμε

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

Oc δεν έχω πουθενά.

Με την 2080ti δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Να πω κ το σύστημα μου:

Psu corsair rm750x

Asus strix z490-e

I5 10600k

Crucial ballistix 32gb 3200mhz

Δημοσ.

τσέκαρε λίγο το AMD tuning center για settings σε core voltage. όσο κουλό και αν σου ακούγεται και ας είσαι default. είχα και γω κάτι θέματα με την 5700pulse και έφταιγε το default core voltage που ήταν 770mV και 1020mV αντί για 800-1100 που έπρεπε να είναι κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Καλώσορισες.....

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Τι μπορεί να συμβαίνει??

Ποια 5700xt έβαλες ; 

Αν είσαι σε gaming mode στο radeon settings 'βαλε το στο  standard 

Δημοσ.

Καινουρια απο amazon πριν 10 μερες.

Μετα το τριτο restart ειναι σταθερη κ για 100 ωρες αν δεν κλεισει το pc...

Οποτε νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα hardware...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως εχω και εγω το ιδιο θεμα με το @isaias1983 απο τότε που την πηρα. Κανενα θεμα σε games, προγραμματα ακομη και με hw acceleration on μετα το πρωτο boot-crash.

Το προβλημα πρεπει να ειναι καπου στο software, stock και μη το ιδιο ακριβως δεν ειναι hardware. Υποψιν εχω τεσταρει μνημες xmp-overlock και στοκ-underclock-overclock cpu ( 9900k , tridentz 3200mhz )

Πλεον η μονη λυση ειναι να μην κλεινει ποτε το pc, ειναι γυρω στις 500 ωρες ανοιχτο το συστημα απροβληματιστο μετα απο το πρωτο crash του πρωτου boot..

Παραθετω ενα thread στο forum της AMD ( απο τα λιγα που εξηγουν το προβλημα οπως εχει ) : https://community.amd.com/thread/247543

Επεξ/σία από xSense
Δημοσ.

Μα μα,συκοφαντια ηταν τα θεματα με τους drivers.

Αφου το λεει ο Τακης ο Lighting και ο Μητσος ο AMDακιας!

Ontopic,δοκιμαστε προηγουμενους drivers.Και ενας φιλος που παιζουμε pubg το ιδιο παθαινει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, xSense είπε

Δυστυχως εχω και εγω το ιδιο θεμα με το @isaias1983 απο τότε που την πηρα. Κανενα θεμα σε games, προγραμματα ακομη και με hw acceleration on μετα το πρωτο boot-crash.

Το προβλημα πρεπει να ειναι καπου στο software, stock και μη το ιδιο ακριβως δεν ειναι hardware. Υποψιν εχω τεσταρει μνημες xmp-overlock και στοκ-underclock-overclock cpu ( 9900k , tridentz 3200mhz )

Πλεον η μονη λυση ειναι να μην κλεινει ποτε το pc, ειναι γυρω στις 500 ωρες ανοιχτο το συστημα απροβληματιστο μετα απο το πρωτο crash του πρωτου boot..

Παραθετω ενα thread στο forum της AMD ( απο τα λιγα που εξηγουν το προβλημα οπως εχει ) : https://community.amd.com/thread/247543

Το έχω δει το thread...το θέμα είναι ότι μετά από τόσους μήνες κ νέους drivers δεν έχει ακόμα δωθεί λύση??

Κ μια νέα ανακάλυψη...

First boot....αν ανοίξω το pc κ το αφήσω μισή ώρα χωρίς να κάνω τίποτα κ μετά ανοίξω το παιχνίδι δεν κρασαρει....

Άντε βγάλε άκρη τώρα...

Μάλλον πρέπει να ζεσταθεί το μοτερ για να μην σβήνει...

Αν είναι δυνατόν....

Επεξ/σία από isaias1983
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, isaias1983 είπε

Το έχω δει το thread...το θέμα είναι ότι μετά από τόσους μήνες κ νέους drivers δεν έχει ακόμα δωθεί λύση??

Κ μια νέα ανακάλυψη...

First boot....αν ανοίξω το pc κ το αφήσω μισή ώρα χωρίς να κάνω τίποτα κ μετά ανοίξω το παιχνίδι δεν κρασαρει....

Άντε βγάλε άκρη τώρα...

Μάλλον πρέπει να ζεσταθεί το μοτερ για να μην σβήνει...

Αν είναι δυνατόν....

έτσι είναι και μένα το alfa romeo 

Έχω φίλο που ανοίγει το monitor όταν γυρνάει σπίτι για να παίξει games 1 ώρα μετά γιατί κρύο έχει γραμμές :D

Δημοσ.

Με PowerColor Red Devil 5700 XT ποτέ δεν είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα...

Ποιόν driver έχεις, 20.9.1? 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...