Lanike71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Mini series 6 επεισοδίων. Θέμα του, η σχέση δύο δίδυμων αδελφών και η πορεία τους στη ζωή, που περνάει από χίλια κύματα, διότι ο ένας πάσχει από ψυχική νόσο. Ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε μέσο να τον προστατεύσει, καθώς δεν υπάρχει άλλος στον κόσμο. Μου άρεσε αρκετά ως το επεισόδιο 5 που έχω δει. Θεωρώ ότι θα μπορούσε εύκολα να έχει 10 επεισόδια σύνολο, είναι αρκετά συμπιεσμένη. https://www.imdb.com/title/tt0425118/ 2 1
totalius Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Την ειδα ολη σε 3 ημερες . Δυσκολη σειρα αλλα με πολυ βαθος για τις ανθρωπινες σχεσεις την οικογένεια κ τη μαυριλα καποιων περιοχών στο USA . Εκπληκτικός Mark Ruffalo σε διπλο ρόλο παναξια πηρε το Emmy . K φυσικά HBO ποιοτητα . 1
Lanike71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Επίσης λίγο που έψαξα, διάβασα ότι το βιβλίο έχει εντελώς διαφορετικό τέλος. Πάντως ξαναλέω, κρίμα που το έκαναν μόνο 6 επεισόδια. Θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν 10, λίγο να σε αφήσει σε αγωνία, να μπεις και εσύ στο πετσί του πρωταγωνιστή που ταλαιπωρείται απ' όλες τις πλευρές και τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες. Και όπως είπες, εκπληκτικός Mark Ruffalo.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Καταπληκτική σειρά. Βαριά, καταπιάνεται με λεπτά συναισθματικά ζητήματα, σκηνοθετικά άρτια από τον δημιουργό του Blue Valentine. Η διπλη ερμηνεία του Ruffalo αγγίζει το τέλειο. Από τις καλύτερες της χρονιάς που πέρασε. 1
Lilith19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασα να βάλω το πρώτο επεισόδιο και στα πρώτα 10 λεπτά το έκλεισα.. Πολύ βαριά σειρά, θα δοκιμάσω ξανά όμως. Κινείται στους ίδιους τόνους και στα υπόλοιπα επεισόδια;
Lanike71 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Δοκίμασα να βάλω το πρώτο επεισόδιο και στα πρώτα 10 λεπτά το έκλεισα.. Πολύ βαριά σειρά, θα δοκιμάσω ξανά όμως. Κινείται στους ίδιους τόνους και στα υπόλοιπα επεισόδια; Ναι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί. Κάποια στιγμή πρέπει να βλέπουμε και τις δύσκολες στιγμές της ζωής.
Lilith19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Ναι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί. Κάποια στιγμή πρέπει να βλέπουμε και τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Αλλά και να κάνουμε για λίγο παύση από αυτές όταν μας υπερφορτώνουν Ασχέτως πάντως ψυχολογικής κατάστασης, μου αρέσουν σειρές και ταινίες τέτοιου περιεχομένου. Η συγκεκριμένη μου φάνηκε πολύ ρεαλιστική, κάτι που είναι στα συν της αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν άντεξα να τη δω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δεν την ήξερα. Μπήκε στη λίστα των προσεχώς. Thank you, TS. -Άλλη μια σειρά που 'χει να κάνει με ψυχολογία, και νομίζω δεν είναι και τόσο γνωστή, είναι το In treatment. Θα ολοκληρωθεί μες στο '21. Δεν την έχω δει ακόμα αλλά πιστεύω έχει ενδιαφέρον να τη δει κανείς, ως παρατηρητής συνεδριών.
Lilith19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν την ήξερα. Μπήκε στη λίστα των προσεχώς. Thank you, TS. -Άλλη μια σειρά που 'χει να κάνει με ψυχολογία, και νομίζω δεν είναι και τόσο γνωστή, είναι το In treatment. Θα ολοκληρωθεί μες στο '21. Δεν την έχω δει ακόμα αλλά πιστεύω έχει ενδιαφέρον να τη δει κανείς, ως παρατηρητής συνεδριών. Πολύ καλή το in treatment, την είχα αφήσει κι αυτή στη μέση βέβαια😆 Λόγω χρόνου όμως τότε, αξίζει να την δεις γιατί αφορά ακριβώς αυτό που γράφεις, την παρατήρηση συνεδρίων -στον απαραίτητο ρυθμό φυσικά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από Lilith19
Diinekis21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό και βαρύ mini-series. Το κατάπιαμε σε λίγες μέρες. Με συνεπήρε ο ωμός ρεαλισμός του ακόμα και στο παρουσιαστικό των χαρακτήρων. Έχω βαρεθεί σειρές/ταινίες που ενώ μπορεί να δείχνουν μέχρι και αποκαλυπτικό γεγονός, οι χαρακτήρες είναι λες και βγαίνουν από το instagram. Φοβερός ο Ruffalo στο διπλό του ρόλο, η σκηνοθεσία αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί (ξεχώρισα Dessa, doc, Sheffer αλλά και τον νεαρό Dominick/Thomas). Βαρύ και συγκινητικό με κλάμα σε πολλά σημεία. Το τέλος ανοιχτό και χτίζει ο καθένας ότι θέλει. Για μένα Spoiler Τα βρήκε με τη Dessa και υιοθέτησαν παιδί/παιδιά. Το τέλος που διάβασα ότι έχει το βιβλίο, δε μου αρέσει (το πρώτο σκέλος το θεωρώ τεμπέλικη διέξοδο). Spoiler Ο Dominick κερδίζει τη λοταρία και γίνεται εκατομμυριούχος!! Τα βρίσκει με τη Dessa και υιοθετούν το κοριτσάκι που γεννά η πρώην του, η οποία έχει HIV και πεθαίνει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Diinekis21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα