li@m Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Για πείτε ρε παιδιά επειδή έπαθα λάστιχο στο αυτοκίνητο και δεν είχα ποτέ ξανά, αυτοκίνητο, πόσο πάει το μαλλί; δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 17αρα είναι η ζάντα.
tz_aristotelis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 στο κεντρο ουτε βγαζουν το λαστιχο..... κοστος ισως λιγοτερο και απο 10...
li@m Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ παίδες. Φοβόμουν για μεγαλύτερο κόστος. Το ερώτημα τώρα είναι οδική ή ρεζέρβα;
nick#18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, li@m είπε Ευχαριστώ παίδες. Φοβόμουν για μεγαλύτερο κόστος. Το ερώτημα τώρα είναι οδική ή ρεζέρβα; Ρεζερβα... Οσο λιγοτερο περπατησει το σκασμενο λαστιχο τοσο καλυτερα.
JOHN ONLY Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Άμα δεν έχεις την όρεξη/γνώση και ταλαιπωρηθείς τότε οδική θα έλεγα και ας βάλουν αυτοί την ρεζέρβα ή να κανουν την μεταφορά.
Speculoos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εξαρτάται πού έχει πάθει τη ζημιά το λάστιχο. Αν είναι στο πέλμα τότε ανάλογα με την τρύπα θα μπορέσουν στο γκαράζ να το καλύψουν με κάποιο πατς. Αν είναι όμως στο πλάι τότε πας για καινούργιο.
WireFire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Speculoos είπε τότε πας για καινούργιο. καλύτερα να βάλει μτχ στα ίδια περίπου χλμ με τα άλλα
li@m Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δεν νομίζω ότι είναι στο πλάι παιδιά. Ας μείνω στο δεκαευρο δεν θα το αντέξω
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, li@m είπε Δεν νομίζω ότι είναι στο πλάι παιδιά. Ας μείνω στο δεκαευρο δεν θα το αντέξω Μην πνίγεσαι τόσο ευκολα σε μια κουταλιά νερό!Ενα κλαταρισμένο λάστιχο είναι,οταν θα πρέπει να κάνεις σερβις τι θα γίνει;
Speculoos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, WireFire είπε καλύτερα να βάλει μτχ στα ίδια περίπου χλμ με τα άλλα Ναι, εξαρτάται πόσο παλιά είναι και τα υπόλοιπα.
li@m Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μην πνίγεσαι τόσο ευκολα σε μια κουταλιά νερό!Ενα κλαταρισμένο λάστιχο είναι,οταν θα πρέπει να κάνεις σερβις τι θα γίνει; Είναι δώρο το πρώτο Απλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα ήθελα έξτρα έξοδα that's all 1
Krepalidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Από 7 ως 12 ευρώ. Αν το χτύπησες στο πλάι ή το περπατήσεις κλαταρισμενο, κλαφτα χαραλαμπε. Πας για καινούριο. Έτσι την είχα πατήσει κι εγώ κι άλλα εντέλει τα δύο μπρος λάστιχα για να μην έχω λάστιχο διετίας με ολοκαίνουριο.
malias4 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Εμα τοσο ζορι για ενα λαστιχο. Πηγαινε σε ενα βενζιναδικο να σου βαλουν κορδονακι. 5-7€ θα παει. Φαντασου να σου τελειωσει το κολοχαρτο οχι θρεντ θα ανοιξεις θα σε δουμε στο αμπε λαλε 1
WireFire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Εγω οταν ειχα πατησει βιδα η προκα και σκιστηκε στο πλαι, πηγα στον λαστιχα μου και το περασε σαν προβληματικο εντος εγγυησης και μου εβαλε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα