Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδιά επειδή έπαθα λάστιχο στο αυτοκίνητο και δεν είχα ποτέ ξανά, αυτοκίνητο, πόσο πάει το μαλλί; δεν ξέρω αν παίζει ρόλο 17αρα είναι η ζάντα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες. Φοβόμουν για μεγαλύτερο κόστος. Το ερώτημα τώρα είναι οδική ή ρεζέρβα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, li@m είπε

Ευχαριστώ παίδες. Φοβόμουν για μεγαλύτερο κόστος. Το ερώτημα τώρα είναι οδική ή ρεζέρβα; 

Ρεζερβα... Οσο λιγοτερο περπατησει το σκασμενο λαστιχο τοσο καλυτερα.

Δημοσ.

Άμα δεν έχεις την όρεξη/γνώση και ταλαιπωρηθείς τότε οδική θα έλεγα και ας βάλουν αυτοί την ρεζέρβα ή να κανουν την μεταφορά.

Δημοσ.

Εξαρτάται πού έχει πάθει τη ζημιά το λάστιχο. Αν είναι στο πέλμα τότε ανάλογα με την τρύπα θα μπορέσουν στο γκαράζ να το καλύψουν με κάποιο πατς. Αν είναι όμως στο πλάι τότε πας για καινούργιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, li@m είπε

Δεν νομίζω ότι είναι στο πλάι παιδιά. Ας μείνω στο δεκαευρο δεν θα το αντέξω :P

Μην πνίγεσαι τόσο ευκολα σε μια κουταλιά νερό!Ενα κλαταρισμένο λάστιχο είναι,οταν θα πρέπει να κάνεις σερβις τι θα γίνει;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, WireFire είπε

καλύτερα να βάλει μτχ στα ίδια περίπου χλμ με τα άλλα

Ναι, εξαρτάται πόσο παλιά είναι και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Μην πνίγεσαι τόσο ευκολα σε μια κουταλιά νερό!Ενα κλαταρισμένο λάστιχο είναι,οταν θα πρέπει να κάνεις σερβις τι θα γίνει;

Είναι δώρο το πρώτο :P

Απλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα ήθελα έξτρα έξοδα that's all :)

• Like 1
Δημοσ.

Από 7 ως 12 ευρώ. Αν το χτύπησες στο πλάι ή το περπατήσεις κλαταρισμενο, κλαφτα χαραλαμπε. Πας για καινούριο.

Έτσι την είχα πατήσει κι εγώ κι άλλα εντέλει τα δύο μπρος λάστιχα για να μην έχω λάστιχο διετίας με ολοκαίνουριο.

Δημοσ.

Εμα τοσο ζορι για ενα λαστιχο. Πηγαινε σε ενα βενζιναδικο να σου βαλουν κορδονακι. 5-7€ θα παει. Φαντασου να σου τελειωσει το κολοχαρτο οχι θρεντ θα ανοιξεις θα σε δουμε στο αμπε λαλε

• Haha 1
Δημοσ.

Εγω οταν ειχα πατησει βιδα η προκα και σκιστηκε στο πλαι, πηγα στον λαστιχα μου και το περασε σαν προβληματικο εντος εγγυησης και μου εβαλε αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...