Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από τον Γερμανό τον Αύγουστο laptop με την προσφορά 20% σε πόντους που είχε με την εθνική ! 1 ευρώ 80 πόντους . Οι όροι έλεγαν ότι θα αποδοθούν οι πόντοι 9/10 αλλά δεν έχουν μπει σήμερα .έχει κάποιος κάποια αντίστοιχη εμπειρία με αυτή την προσφορά ?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, silence0021 είπε

Αγόρασα από τον Γερμανό τον Αύγουστο laptop με την προσφορά 20% σε πόντους που είχε με την εθνική ! 1 ευρώ 80 πόντους . Οι όροι έλεγαν ότι θα αποδοθούν οι πόντοι 9/10 αλλά δεν έχουν μπει σήμερα .έχει κάποιος κάποια αντίστοιχη εμπειρία με αυτή την προσφορά ?

Στείλε μέιλ στην εθνική με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και θα σου πιστώσουν μέσα σε μια εβδομάδα τους πόντους. Θα σου έλεγα να περιμένεις πρώτα κανά δυο μέρες ακόμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να τους κυνηγάς για να βάλουν τους πόντους ! Και η απορία μου είναι γιατί βάζουν του πόντους μετά από τόσο μεγάλο διάστημα ! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, silence0021 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να τους κυνηγάς για να βάλουν τους πόντους ! Και η απορία μου είναι γιατί βάζουν του πόντους μετά από τόσο μεγάλο διάστημα ! 

Γιατί η προσφορά ίσχυε για συγκεκριμένα προϊόντα. Οπότε πρέπει να περιμένουν τη λίστα με τους πελάτες από την εταιρεία (εν προκειμένω από τον GERMANO) για το ποιος εντασσόταν στην ενέργεια. Δηλαδή όποιος έκανε €1000 αγορά με κάρτα ΕΤΕ εκείνες τις μέρες δε σημαίνει ότι έμπαινε στην ενέργεια και κέρδιζε τους έξτρα πόντους γιατί μπορεί να αγόρασε κάτι άλλο. Ήταν για συγκεκριμένα προϊόντα. Οπότε ΠΡΕΠΕΙ να στείλει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ποιοι από τους πελάτες ΕΤΕ με Go4More αγόρασαν τα προϊόντα που μπαίναν στην εν λόγω ενέργεια (νομίζω ήταν τηλεοράσεις ή κάτι).

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, silence0021 είπε

Εσύ, ο ίδιος λες ότι οι πόντοι θα έμπαιναν 9/10 !!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα σήμερα μια αγορά τηλεόρασης από τα public αλλά δεν αποδόθηκαν οι ποντοι από την συναλλαγή με την κάρτα; Υπάρχει κάποια καθυστέρηση γιατί πχ από το σουπερμάρκετ περνανε αμέσως με την συναλλαγή.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Έκανα σήμερα μια αγορά τηλεόρασης από τα public αλλά δεν αποδόθηκαν οι ποντοι από την συναλλαγή με την κάρτα; Υπάρχει κάποια καθυστέρηση γιατί πχ από το σουπερμάρκετ περνανε αμέσως με την συναλλαγή.

Είναι συνεργάτης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...