Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε ποια ταχυδρομική συμφέρει περισσότερο για αποστολές δεμάτων στο εξωτερικό;Το βάρος των δεμάτων θα είναι περίπου μισό-ένα κιλό.Δεν έχω ξαναστείλει κάτι έξω και θα ήθελα να μάθω πάνω κάτω που κυμαίνονται οι τιμές και ποια εταιρεία προτείνεται.

Δημοσ.

τι εννοεις ποια συμφερει?με διαφορα τα ελτα,ακομα και τωρα που αυξησαν τις τιμες κατακορυφα ειναι μισες απο τα κουριερ.κουριερ για αθηνα θεσσαλονικη και μια κολλα Α4 ζηταει 10 ευρω.εκτος αν εννοεις κατι αλλο.

Δημοσ.

πήγαινε στις κούριερ και ρώτα. εάν θέλεις να αρχίσεις τώρα, το ταχυδρομείο είναι μονόδρομος. εάν ανέβεις σε κίνηση, τότε πας σε κούριερ και λες πως έχεις συγκεκριμένη δουλειά για να σου κάνουν καλύτερες τιμές (καλύτερες τιμές για συστηματική συνεργασία θα πάρεις και από ΕΛΤΑ εάν εγγυηθείς όγκο). άνετα μπορούν να σου κάνουν τιμές πάνω από 50% του τιμοκαταλόγου εάν έχεις δουλειά. για εξωτερικό θα πας σε ups, dhl και σε αυτήν που συνεργάζεται η dpd στην Ελλάδα. μου φαίνεται πως αυτήν την στιγμή είναι η acs

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

Ευκολακι, πετάγεται Κύπρο, κάνει τις διακοπές του, στέλνει και το δέμα του 😄

iparxi ke ellada..

Δημοσ.
Στις 9/10/2020 στις 8:46 ΜΜ, Indalx είπε

Καλησπέρα,μπορείτε να μου προτείνετε ποια ταχυδρομική συμφέρει περισσότερο για αποστολές δεμάτων στο εξωτερικό;Το βάρος των δεμάτων θα είναι περίπου μισό-ένα κιλό.Δεν έχω ξαναστείλει κάτι έξω και θα ήθελα να μάθω πάνω κάτω που κυμαίνονται οι τιμές και ποια εταιρεία προτείνεται.

Επιστολικό ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, εγω έστειλα Αγγλία δέμα με επεξεργαστή (μέσα με την αρχική συσκευασία του) με 11 ευρω συστημένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...