Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Έχω φτιάξει ένα e-shop  στο wordpress και θέλω να καταχωρώ τα προϊόντα μου με το φόρο ήδη ενσωματωμένο. Στην καρτέλα Γενικά όμως του woocommerce ξετσεκάρω την επιλογή "Ενεργοποίηση φόρων και υπολογισμών" και αφού αποθηκεύσω τις αλλαγές ξαναεμφανίζεται τσεκαρισμένη. Επίσης στην καρτέλα Φόρος δε με αφήνει να τσεκάρω ότι θα εισάγω τις τιμές μαζί με το φόρο. Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω Enable ή Disable automated taxes. An k;apoiow gnvr;izei parakal;v bo;hu;hste me . Eyxarist;v

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nanaan είπε

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Έχω φτιάξει ένα e-shop  στο wordpress και θέλω να καταχωρώ τα προϊόντα μου με το φόρο ήδη ενσωματωμένο.

αυτο ειναι και το σωστό

ο χρηστης να βλεπει την τελικη τιμη, μονο σε ενα b2b σιτε που μπαινουν μονο εμποροι με username/password τους ενδιαφερουν να βλεπουν χωρις φορο τις τιμες.

Στην καρτέλα Γενικά όμως του woocommerce ξετσεκάρω την επιλογή "Ενεργοποίηση φόρων και υπολογισμών" και αφού αποθηκεύσω τις αλλαγές ξαναεμφανίζεται τσεκαρισμένη.

αυτην την επιλογη εχει νοημα να την τσεκαρεις αν στο τελος στο checkout εμφανιστουν πιο αναλυτικα τα ποσα, δηλαδη καθαρη αξια + φορος και τελικη τιμη

αν κοβεις και τιμολογια ειναι χρησιμο αυτο

αλλα θα πρεπει να φτιαξεις και μια τουλαχιστον κατηγορια φορου πχ 24%

Επίσης στην καρτέλα Φόρος δε με αφήνει να τσεκάρω ότι θα εισάγω τις τιμές μαζί με το φόρο. Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω Enable ή Disable automated taxes. An k;apoiow gnvr;izei parakal;v bo;hu;hste me . Eyxarist;v

αλλα θα πρεπει να φτιαξεις και μια τουλαχιστον κατηγορια φορου πχ 24%

για να εχεις την επιλογη enable/disable

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...