totalius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Γελάω με τα περιοδικά αυτοκινήτων κ τις εκπομπές στη τηλεόραση που αφιερώνουν πάνω από το 50% των παρουσιάσεων πλέον στους ηλεκτρικούς κουβάδες . Τη στιγμή που στην Ελλάδα ούτε στα επόμενα 30 χρόνια δε θα πουλήσουν τα ηλεκτρικά . 1 1
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δεν πειράζει , ας πρόσεχαν όσοι πάρουν απο τώρα ηλεκτρικό . Θα νομίζουν οτι καίνε 1 ευρώ ανα 100 χλμ και έρχεται και η μόδα οτι θα πουλάνε και ρεύμα . Επένδυση θα νομίζουν μερικοί 😆 Το 30 χρόνια είναι υπερβολή. Σε καμιά 10ετία, νομίζω, θα βλέπουμε αρκετά να κυκλοφορούν στους δρόμους . Όπως τώρα πχ με τα ηλεκτρικά ποδήλατα και σκουτεράκια , που κυκλοφορούν αρκετά ,όλο και κάποιο θα πετύχεις στο δρόμο
Thanar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, totalius είπε Γελάω με τα περιοδικά αυτοκινήτων κ τις εκπομπές στη τηλεόραση που αφιερώνουν πάνω από το 50% των παρουσιάσεων πλέον στους ηλεκτρικούς κουβάδες . Εγώ γελάω μαζί σου που από το 2030 δεν θα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο εκτός από ηλεκτρικό, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις από πού σου 'ρθε! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Thanar 2
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Thanar είπε Εγώ γελάω μαζί σου που μέχρι το 2030 δεν θα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο εκτός από ηλεκτρικό, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις από πού σου 'ρθε! Έχει καταντήσει λίγο αηδία το θέμα με το φανατισμό σου και μας τσιγλίζεις όλους εδω . Μην προκαλείς χωρίς επιχειρήματα
totalius Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Thanar είπε Εγώ γελάω μαζί σου που από το 2030 δεν θα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο εκτός από ηλεκτρικό, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις από πού σου 'ρθε! Ναι σίγουρα θα εχουν αποκτήσει η Καλλιθέα κ η Κυψέλη θέσεις φόρτισης
NT1G Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, totalius είπε Ναι σίγουρα θα έχουν αποκτήσει η Καλλιθέα κ η Κυψέλη θέσεις φόρτισης Ας φάνε παντεσπάνι πάνε στην Κοζάνη να μείνουν. 1
fragsp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Η καλλιθεα και η κυψέλη θα αποκτήσουν νέο στολισμό στις πολυκατοικίες, μπαλαντέζες 50μετρες να κατεβαίνουν από τα μπαλκόνια και οι πεζοί να πέρνουν παραμάζωμα τα καλώδια
korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fragsp είπε Η καλλιθεα και η κυψέλη θα αποκτήσουν νέο στολισμό στις πολυκατοικίες, μπαλαντέζες 50μετρες να κατεβαίνουν από τα μπαλκόνια και οι πεζοί να πέρνουν παραμάζωμα τα καλώδια Μη το γελάς, δυστυχώς αν το σκεφτείς ρεαλιστικά και συγκεκριμένα οτι δεν υπάρχει έλεγχος, χαμός θα γίνει. Ακόμα και με κάποιον μαγικό τρόπο να δημιουργηθούν θέσεις ταχυφόρτισης , οι περισσότεροι θα σκέφτονται να το φορτίσουν πιο φθηνά απο το σπίτι τους
NT1G Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Φαντάζομαι, το ότι ο στόλος των επιβατικών στην Ελλάδα είναι στα 16 χρόνια μέσος όρος, είναι επειδή το κάνει ο Έλληνας από άποψη και όχι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για κάτι καινούργιο;
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NT1G είπε Φαντάζομαι, το ότι ο στόλος των επιβατικών στην Ελλάδα είναι στα 16 χρόνια μέσος όρος, είναι επειδή το κάνει ο Έλληνας από άποψη και όχι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για κάτι καινούργιο; Ε ναι ρε συ,εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι που εχω εδω και 15 χρονια και γι αυτο δεν το πουλαω.Λεω να το κρατησω αλλα 15 γιατι οπου να ναι παει για διαχρονικο και κλασσικο μοντελο. Εχουμε εδω εναν στο χωριο ο οποιος ειναι 55 χρονων γεροντοπαλικαρο και εχει μια κλουβα Toyota μοντελο πριν το 90 νομιζω.Την εχει απο τον πατερα του,ουτε καν την αγορασε.Να του κανουμε ολη μερα μπουλινγκ,πουλα την και πουλα την.Εμενα με βολευει πολυ να λεει,δεν την δινω.Η μανα του μεγαλη γυναικα και χοντρη πολυ μετα βιας μπορει και μπαινει μεσα στο αμαξι,ειναι ψηλες αυτες οι κλουβες.Καποια στιγμη πριν κατι χρονια την τρακαρε,χαρηκαμε ολοι σαν μικρα παιδια,ευκαιρια λεμε να παρει αλλο αμαξι.Και ο τρελος παει και βρισκει κλουβα τετοια ιδια και κοβει την μουρη και φτιαχνει παλι την παλια.😂 Ασχετο με το θεμα αλλα το θυμηθηκα και το εγραψα.Παντως εχουμε προβλημα σαν λαος.Απο μικρους μας μεγαλωσαν οι γονεις μας κανοντας μας πλυση εγκεφαλου οτι ο προορισμος του ανθρωπου ειναι να παντρευτει εννοειτε και να αγορασει σπιτι και αυτοκινητο.Οι ξενοι που ξηγουνται ολο leasing και καθε 5 χρονια εχουν καινουργιο αμαξι ειναι μαλακες,εμεις θελουμεν α αγορασουμε το δικο μας και να το παντρευτουμε για μια 20ετια τουλαχιστον.
poihths Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, LouCi4er είπε Ε ναι ρε συ,εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι που εχω εδω και 15 χρονια και γι αυτο δεν το πουλαω.Λεω να το κρατησω αλλα 15 γιατι οπου να ναι παει για διαχρονικο και κλασσικο μοντελο. Εχουμε εδω εναν στο χωριο ο οποιος ειναι 55 χρονων γεροντοπαλικαρο και εχει μια κλουβα Toyota μοντελο πριν το 90 νομιζω.Την εχει απο τον πατερα του,ουτε καν την αγορασε.Να του κανουμε ολη μερα μπουλινγκ,πουλα την και πουλα την.Εμενα με βολευει πολυ να λεει,δεν την δινω.Η μανα του μεγαλη γυναικα και χοντρη πολυ μετα βιας μπορει και μπαινει μεσα στο αμαξι,ειναι ψηλες αυτες οι κλουβες.Καποια στιγμη πριν κατι χρονια την τρακαρε,χαρηκαμε ολοι σαν μικρα παιδια,ευκαιρια λεμε να παρει αλλο αμαξι.Και ο τρελος παει και βρισκει κλουβα τετοια ιδια και κοβει την μουρη και φτιαχνει παλι την παλια.😂 Ασχετο με το θεμα αλλα το θυμηθηκα και το εγραψα.Παντως εχουμε προβλημα σαν λαος.Απο μικρους μας μεγαλωσαν οι γονεις μας κανοντας μας πλυση εγκεφαλου οτι ο προορισμος του ανθρωπου ειναι να παντρευτει εννοειτε και να αγορασει σπιτι και αυτοκινητο.Οι ξενοι που ξηγουνται ολο leasing και καθε 5 χρονια εχουν καινουργιο αμαξι ειναι μαλακες,εμεις θελουμεν α αγορασουμε το δικο μας και να το παντρευτουμε για μια 20ετια τουλαχιστον. πλύση εγκεφάλου καλα μας κανουν οσο αν αφορά την οικογένεια. Τα άλλα ειναι χαζομαρες. Η οικογένεια είναι ευλογία, να ρωτάς αυτους που δεν εχουν κανει οικογένεια και εχουν χασει το τρένο... αν τελικά είναι σωστό ή όχι. Απλα οταν είμαστε 25 δεν το καταλαβαίνουμε τέλος off topic. Οσο αν αφορά την ηλεκτροκίνηση έχω την αίσθηση οτι για αρκετά χρόνια θα έχουμε πολλων ειδών τυπων καυσίμων που θα πωλούνται. Ισως το 2035-40 να πωλούνται μονο ηλεκτρικά χωρις αυτο να σημαίνει οτι τα θερμικά θα μπουν γρήγορα στην άκρη. Οι άνθρωποι εχουν διαφορετικές ανάγκες βλεπε CNG, LPG. Επιπλέον στα χωριά δε εχουν ανάγκη απο ηλεκτρικά για αποστασεις 100 μετρων εκει λοιπόν θα βλεπεις θερμικα για αλλο μισο αιωνα τουλάχιστον, και αυτοι άνθρωποι είναι μην σκέφτεστε μονο τα αστικά κέντρα. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Εκτος απο καμια δεκαρια χώρες που αλλαζουν τα αμαξια σε 4-5 χρονια ολοι οι αλλοι ενα καινουργιο αμαξι θα το κρατήσουν τουλάχιστον 10-15 χρονια.Και ειδικα με τα χρονια που ερχονται και λιγα λεω..
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, totalius είπε Ναι σίγουρα θα εχουν αποκτήσει η Καλλιθέα κ η Κυψέλη θέσεις φόρτισης Υπάρχουν και άλλες λύσεις οπως τις εισήγαγε η Ubitricity για παράδειγμα. Λύσεις υπάρχουν το θέμα είναι να συμφωνηθεί μεταξύ πολιτείας, δήμου κτλ οπου βέβαια στη γΕλλάδα τα πάντα είναι μπάχαλο. 1
NT1G Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, LouCi4er είπε ...Οι ξενοι που ξηγουνται ολο leasing και καθε 5 χρονια εχουν καινουργιο αμαξι ειναι μαλακες,εμεις θελουμεν α αγορασουμε το δικο μας και να το παντρευτουμε για μια 20ετια τουλαχιστον. Κάθε χρόνο καινούργιο αμάξι , για αυτό ο μ.ο. της Ευρωπαικής Ένωσης είναι κάτι σαν 10 χρόνια, με την χώρα με τον πιο νέο στόλο να είναι η Αγγλία με μ.ο. 8 χρόνια...
Vagosman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, totalius είπε Γελάω με τα περιοδικά αυτοκινήτων κ τις εκπομπές στη τηλεόραση που αφιερώνουν πάνω από το 50% των παρουσιάσεων πλέον στους ηλεκτρικούς κουβάδες . Τη στιγμή που στην Ελλάδα ούτε στα επόμενα 30 χρόνια δε θα πουλήσουν τα ηλεκτρικά . Aυτα τα περιοδικά τόσα χρόνια (ακόμα και σήμερα) στηρίζουν σθεναρά τους κουβάδες που καίνε συμπιεσμένους δεινόσαυρους. Δημοσιογράφοι του 50αρικου οπως συνηθίζονται να αποκαλούνται, που πλέον καρπώνονται την τάση της αγοράς παρόλο που εκείνοι δεν γουστάρουν. Προσωπικά δεν έχω κάτι με τους petrolheads αλλα οχι να αποκαλούν τα ηλεκτρικά κουβάδες. Επίσης η Ελλάδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δείγμα χώρας. Μια πτωχευμένη χώρα δεν εχει την αγορά που θέλει η βιομηχανία. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από Vagosman 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα