Προς το περιεχόμενο

Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, basilis_k6 said:

σουκο ποσο δινει? με 16αρα ασφάλεια παιζεις καπου στα 3,8kw/h? δηλαδη θες μια μερα να φορτισεις φουλ?

Ανάλογα τη πρίζα και τον διαθέσιμο χρόνο (σπίτι, χωριό και δουλειά), παίζω 8Α (στη δουλειά γιατί δεν έχω κάνει εγώ την εγκατάσταση και δεν την εμπιστεύομαι), 12Α και 16Α (σπίτι και χωριό σε καλώδια και ασφάλεια για 20Α και στα δύο).

16Α σπάνια φορτίζω γιατί μου φτάνει το 12Α. Δεν θυμάμαι να έχω φορτίσει ποτέ ξεκινώντας με <25% και να πρέπει την επομένη να έχω >80%. Στην χειρότερη σε δέκα ώρες έχω 30-40% και 100-150χλμ αυτονομία για την επόμενη μέρα που πάντα μου φτάνει.

Το είχαμε σκεφτεί και μετά για φορτιστή αλλά δεν αξίζει. Το κόστος θα πήγαινε >1000€ μαζί με την εγκατάσταση και για να εκμεταλευτώ τα φ/β θα έπρεπε κάθε πρωί να το έχω επάνω μέχρι να φύγω για την δουλειά για να πάρει 7-11kw την ώρα για 1-2 ώρες το καλοκαίρι, για τον χειμώνα <1ώρα. Οπότε δεν έκανα τίποτα και όταν πάω δουλειά παίρνω 20% και τις μέρες που είμαι σπίτι φορτίζω το πρωί για 7-8 ώρες ή μέχρι να γεμίσει εκεί που θέλω. 

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, Dante80 said:

Ας βάλουμε και το παγκόσμιο ρεκόρ του νέου Xiaomi εδώ.

Πρώτη φορά κατεβαίνουν στην πίστα, με πρωτότυπο αμάξι, σε βρεγμένη άσφαλτο και με πρόβλημα στο γκάζι, και στον 1ο γύρο κάνουν ρεκόρ....

Απίστευτο!

Α ρε Xiaomάρα!!! 🤗😛

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...