plasTOST Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, filipprin είπε Και αυτο δωρο.. https://www.westernjournal.com/nhtsa-confirms-fire-marshals-worst-fears-ev-fires-hurricane-ian/ Που να ήξερες τι έγινε με ηλεκτρικό στην πρόσφατη καταστροφή με τις πλημμύρες στην Ελλάδα αλλά θα κατέστρεφε το αφήγημά σου.
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, plasTOST είπε Όλα τα άρθρα λένε για 500 ηλεκτρικά σύνολο. Την εκθεση δεν βλεπω εγω.δεν λενε ολα για 500.Αλλα λενε για περισοτερα αλλα για λιγοτερα.Το αρθρο σου λεει 498 μικτα ηλεκτικα υβριδικα και ο αλλος λεει οτι βρεθηκαν 500 ανεπαφα 7 λεπτά πριν, plasTOST είπε Που να ήξερες τι έγινε με ηλεκτρικό στην πρόσφατη καταστροφή με τις πλημμύρες στην Ελλάδα αλλά θα κατέστρεφε το αφήγημά σου. Προφανως θα εγινε υποβρυχιο....... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, nvel είπε όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο αναγκαστικά γνωρίζουν τους τρόπους πυροπροστασίας και κατάσβεσης, εσύ δεν χρειάζεται να τους γνωρίζεις γιατί δεν θα τους εφαρμόσεις κατάλαβα , μαύρα μεσάνυχτα έχεις , ρώτα πρώτα όσους ασχολούνται με το αντικείμενο και μετά να ποστάρεις
plasTOST Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Την εκθεση δεν βλεπω εγω. Προφανως θα εγινε υποβρυχιο....... Γάτος φαίνεσαι. Θα την βρεις την έκθεση. Ατυχισες. Δεν έγινε υποβρύχιο για να υποστηρίξεις το μανιφέστο σου!
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, plasTOST είπε Που να ήξερες τι έγινε με ηλεκτρικό στην πρόσφατη καταστροφή με τις πλημμύρες στην Ελλάδα αλλά θα κατέστρεφε το αφήγημά σου. ότι πάθανε όσοι νόμιζαν οτι δεν παθαίνει τίποτα (καταστράφηκε μετά απο μέρες , όλα τα ηλεκτρονικά βγήκαν off) ,απλά χαιρόντουσαν οτι έχουν υποβρύχιο . Βέβαια δε φταίει το ηλεκτρικό , αλλά η χαμηλή νοημοσύνη των συγκεκριμένων οδηγών και φυσικά οι υπόλοιποι πάθαν ότι έπαθε και φίλος σε fb group που ξέμεινε μιας και δεν υπήρχε ρεύμα με πολλά blackout (ευτυχώς είχε ένα θερμικό)
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, plasTOST είπε Γάτος φαίνεσαι. Θα την βρεις την έκθεση. δεν λενε ολα για 500.Αλλα λενε για περισοτερα αλλα για λιγοτερα.Το αρθρο σου λεει 498 μικτα ηλεκτρικα υβριδικα και ο αλλος λεει οτι βρεθηκαν 500 ανεπαφα .Θα χαμε γεννητούρια στο καραβι.οσο για το οτι ειμαι γάτος μεσα επεσες 18 λεπτά πριν, plasTOST είπε Ατυχισες. Δεν έγινε υποβρύχιο για να υποστηρίξεις το μανιφέστο σου! Θες να σου πω εγω για ενα BMW που περασε απο νερα τωρα με τις βροχες και το βγαλανε αχρηστο. 34 λεπτά πριν, nvel είπε όλοι όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο αναγκαστικά γνωρίζουν τους τρόπους πυροπροστασίας και κατάσβεσης, εσύ δεν χρειάζεται να τους γνωρίζεις γιατί δεν θα τους εφαρμόσεις Κολησε η βελονα.Ετσι και μαθουμε μετα θα πρεπει να πεθανουμε,για αυτο δεν λεει....Δεν ειναι οτι δεν ξερει απλα φροντιζει για το καλο μας Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
CptBill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, korakios said: και φυσικά οι υπόλοιποι πάθαν ότι έπαθε και φίλος σε fb group που ξέμεινε μιας και δεν υπήρχε ρεύμα με πολλά blackout (ευτυχώς είχε ένα θερμικό) Κατάρα. Το δικό μου ηλεκτρικό όχημα όταν όλη η πόλη του Βόλου είχε απλά καταρρεύσει άνευ ρεύματος, καταφέρετε και τροφοδότησε 4 battery banks και φρόντισε να μας κρατήσει σε επικοινωνία όταν όλοι δεν είχαν καν κινητά για να επικοινωνήσουν. Κάτι θα έκανα λάθος . Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από CptBill 2
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, CptBill είπε Κατάρα. Το δικό μου ηλεκτρικό όχημα όταν όλη η πόλη του Βόλου είχε απλά καταρρεύσει άνευ ρεύματος, καταφέρετε και τροφοδότησε 4 battery banks και φρόντισε να μας κρατήσει σε επικοινωνία όταν όλοι δεν είχαν καν κινητά για να επικοινωνήσουν. Κάτι θα έκανα λάθος . Μπα απλα ησουνα τυχερος και τα νερα θα περασαν απο αλλου.Αμα ειχε γινει υποβρυχιο και μας ελεγες οτι τροφοδοτησες και 4 μπατερυ μπανκσ ε τοτε θα ηταν κατι σημαντικο.Δε μου λες το επιδοματακι απο το κράτος το αρπαξες η οχι?
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, CptBill είπε Κατάρα. Το δικό μου ηλεκτρικό όχημα όταν όλη η πόλη του Βόλου είχε απλά καταρρεύσει άνευ ρεύματος, καταφέρετε και τροφοδότησε 4 battery banks και φρόντισε να μας κρατήσει σε επικοινωνία όταν όλοι δεν είχαν καν κινητά για να επικοινωνήσουν. Κάτι θα έκανα λάθος . όχι , δεν έκανες κάτι λάθος/σωστό , απλά ήταν φορτισμένο , βέβαια συγκριτικά με θερμικό μικρότερη αυτονομία είχες . πάλι ο ίδιος περιορισμός ίσχυε τότε για τα θερμικά αν δεν είχαν καύσιμο ,με τη διαφορά οτι όταν ξεκίνησαν ανα περιοχές να έρχεται το ρεύμα μπορούσες να φουλάρεις σε 5 λεπτά Μόλις τώρα, filipprin είπε Μπα απλα ησουνα τυχερος και τα νερα θα περασαν απο αλλου.Αμα ειχε γινει υποβρυχιο και μας ελεγες οτι τροφοδοτησες και 4 μπατερυ μπανκσ ε τοτε θα ηταν κατι σημαντικο. δεν νομίζω να αναφέρθηκε οτι το πήγε σε πλημμυρισμένους δρόμους (ελπίζω)
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε δεν νομίζω να αναφέρθηκε οτι το πήγε σε πλημμυρισμένους δρόμους (ελπίζω Αυτο δηλαδή δεν μας ειπε και κατι που θα επρεπε να σχολιασουμε.Το ιδιο εκανε και ο διπλανός που ειχε γενητρια....
CptBill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, korakios said: πάλι ο ίδιος περιορισμός ίσχυε τότε για τα θερμικά αν δεν είχαν καύσιμο ,με τη διαφορά οτι όταν ξεκίνησαν ανα περιοχές να έρχεται το ρεύμα μπορούσες να φουλάρεις σε 5 λεπτά ~20 λεπτά στον 150αρη DC φορτιστή στο λιμάνι του Βόλου. Κλαιν.
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler 6 λεπτά πριν, CptBill είπε ~20 λεπτά στον 150αρη DC φορτιστή στο λιμάνι του Βόλου. Κλαιν. κάτι δε λες σωστά , το λιμάνι δεν είχε ρεύμα και ήταν και πλημμυρισμένο και γεμάτο λάσπες ,με το ζόρι πήγαιναν οι εκφορτωτές , αλλά πάσο ,χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά
plasTOST Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , δεν έκανες κάτι λάθος/σωστό , απλά ήταν φορτισμένο , βέβαια συγκριτικά με θερμικό μικρότερη αυτονομία είχες . πάλι ο ίδιος περιορισμός ίσχυε τότε για τα θερμικά αν δεν είχαν καύσιμο ,με τη διαφορά οτι όταν ξεκίνησαν ανα περιοχές να έρχεται το ρεύμα μπορούσες να φουλάρεις σε 5 λεπτά δεν νομίζω να αναφέρθηκε οτι το πήγε σε πλημμυρισμένους δρόμους (ελπίζω) Δεν υπήρχε βενζίνη για 2-3 μέρες παρά μόνο πετρέλαιο. Ρεύμα υπήρχε κανονικά στο σύνολο των μεγάλων πόλεων. Εξαίρεση κάποια χωριά. Εδώ τα μαγαζιά δεν είχαν εμφιαλωμένο νερό, γάλα και σκόνη γάλα για τα μωρά. Δεν μιλάμε για φάρμακα κλπ. Οχι το ότι όποιος είχε ηλεκτρικό θα ήταν ασφαλής, αλλά αυτή η μονόπλευρη αποτύπωση της εικόνας ειναι λάθος. 36 λεπτά πριν, filipprin είπε δεν λενε ολα για 500.Αλλα λενε για περισοτερα αλλα για λιγοτερα.Το αρθρο σου λεει 498 μικτα ηλεκτρικα υβριδικα και ο αλλος λεει οτι βρεθηκαν 500 ανεπαφα .Θα χαμε γεννητούρια στο καραβι.οσο για το οτι ειμαι γάτος μεσα επεσες Θες να σου πω εγω για ενα BMW που περασε απο νερα τωρα με τις βροχες και το βγαλανε αχρηστο. Κολησε η βελονα.Ετσι και μαθουμε μετα θα πρεπει να πεθανουμε,για αυτο δεν λεει....Δεν ειναι οτι δεν ξερει απλα φροντιζει για το καλο μας 19 λεπτά πριν, filipprin είπε Μπα απλα ησουνα τυχερος και τα νερα θα περασαν απο αλλου.Αμα ειχε γινει υποβρυχιο και μας ελεγες οτι τροφοδοτησες και 4 μπατερυ μπανκσ ε τοτε θα ηταν κατι σημαντικο.Δε μου λες το επιδοματακι απο το κράτος το αρπαξες η οχι? Καλά το πας. Μην σκας. Αν είχε θερμικό χωρίς επιδότηση θα χορταινε τον εγωισμό σου ή θα γυρνούσες το παραμύθι? 1
CptBill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, korakios said: Reveal hidden contents κάτι δε λες σωστά , το λιμάνι δεν είχε ρεύμα και ήταν και πλημμυρισμένο και γεμάτο λάσπες ,με το ζόρι πήγαιναν οι εκφορτωτές , αλλά πάσο ,χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά Υπάρχουν και άλλο dc φορτίστες εντός πόλης. Τον ανέφερα ως τον πιό γλήγορο dc φορτιστή. Άνευ ρεύματος έτσι και αλλιώς καθιστά και τις αντλίες καυσίμων εκτός. Το πιο βασικό για εμάς ήταν ότι φορτισαμε από το οικιακό μας "βενζινάδικο" πριν την έλευση του κου Daniel. Τεσπά . Αναλωνομαστε σε βλακείες. 1
filipprin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, plasTOST είπε Καλά το πας. Μην σκας. Αν είχε θερμικό χωρίς επιδότηση θα χορταινε τον εγωισμό σου ή θα γυρνούσες το παραμύθι? Βλεπω οτι ζοριζεσαι και δεν καταλαβαινω το γιατι.Φυσικα και δεν δεχομαι να πληρωνω το αυτοκινητο του αλλου απο την τσεπη μου.Να μην εχει να φαει και να τον βοηθησω το δεχομαι αλλα οταν πληρωνο το παντεσπάνι του αλλου και μετα μου το παιζει και μαγκας με τα δικα μου τα λευτα ε τοτε μου τη δινει....... Αν ειχε ηλεκτρικο χωρίς επιδοτηση απο την τσεπη μου τοτε δεν θα ελεγα τιποτα.... 10 λεπτά πριν, plasTOST είπε Οχι το ότι όποιος είχε ηλεκτρικό θα ήταν ασφαλής, αλλά αυτή η μονόπλευρη αποτύπωση της εικόνας ειναι λάθος. Ναι ΟΚ ζησατε τραγικες καταστασεις.Απο εκει και περα δεν βλεπω τι ακριβώς θες να πεις.Και ο αλλος με το θερμικο φορτιζει 42 μπατερυ πακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα