Jiakometi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, filipprin είπε Πλεων με τα ηλεκτρικα θελουμε αλλους κανονισμους για το μετα.Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κατι που μπορει να σβησει πυρκαγια απο μπαταρια ηλεκτρικου. Όπως βλέπεις υπάρχει …. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από Jiakometi 2
nvel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, filipprin είπε Βασικα δεν μας ενδιαφερει το μεχρι τωρα.Πλεων με τα ηλεκτρικα θελουμε αλλους κανονισμους για το μετα.Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει κατι που μπορει να σβησει πυρκαγια απο μπαταρια ηλεκτρικου. Ο νομος προβλεπει ομως οτι σε περιπτωση πυρκαγιας ηλεκτρικου αυτοκινητου οποια ζημια προκύψει πληρωνεται απο τον ιδιοκτητη και την ασφαλεια του. Και ο ασφαλιστής σου λεει οτι οι ζημιες που μπορει να προκυψουν απο πυρκαγια ηλεκτρικων στα θεμελια μια πολυκατοικιας αν δεν φτανει η ασφαλεια θα πληρωθουν απο την τσεπη του ιδιοκτητη. ο κανονισμός υπάρχει και εφαρμόζεται (ελπίζω), φορτιστές σε υπόγεια parking υπάρχουν χρόνια. Τρόποι πυρόσβεσης υπάρχουν. Ποιος νόμος προβλέπει ότι μόνο στα ηλεκτρικά πληρώνονται ζημίες από το ιδιοκτήτη και την ασφάλειά του; 1
korakios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Όπως βλέπεις υπάρχει …. δε νομίζω να έχει καν η πυροσβεστική τέτοια , νομίζω ούτε τα καράβια έχουν , επίσης δε δειχνει οτι είναι λύση για σβήσιμο , απλά δε φουντώνει , με το που τη βγάλεις πάλι θα λαμπαδιάσει , θέλει γερανό και βουτιά σε δεξαμενή και τα τοξικά απόβλητα άδειασμα σε εταιρία διαχείρισης το κόστος όμως μιας τέτοιας κουβέρτας ποιος θα το πληρώσει ? Δε νομίζω να συμφωνήσουν σε μια πολυκατοικία Οι κλασσικοί πυροσβεστήρες και αμπούλες δεν επαρκούν και είναι σοβαρό θέμα 1
andreaspA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, nvel είπε Ποιος νόμος προβλέπει ότι μόνο στα ηλεκτρικά πληρώνονται ζημίες από το ιδιοκτήτη και την ασφάλειά του; Σε καθε post το ιδιο λες. Κανενας νομος δεν ασχολειται μονο με τα ηλεκτρικα. Το προβλημα ειναι οτι τα ηλεκτρικα δεν σβηνουν σε αντιθεση με τα συμβατικα, που ενίοτε τα σβηνεις και με τον πυροσβεστηρα του πορτ μπαγκαζ αντε και 2-3 αλλους απο διερχόμενα οχήματα και επίσης λαμπαδιάζουν εκεί που κάθονται. 39 λεπτά πριν, korakios είπε το κόστος όμως μιας τέτοιας κουβέρτας ποιος θα το πληρώσει ? Δε νομίζω να συμφωνήσουν σε μια πολυκατοικία και αμα συμφωνήσουν δηλαδη , και την εχουν, ποιος θα κανει χρηση αυτης της κουβερτας? Οι πυροσβέστες που θα ερθουν μετα απο 15 λεπτά ? Στο υπογειο γκαραζ μου εχει σπρινκλερ και 20m3 νερο σε 2 βαρελια , με δυο ηλεκτρικες αντλιες , και μια ντιζελομηχανη. Τι ακριβως θα κανουν αυτα τα 20 κυβικα αν πιασει φωτια ηλεκτρικο? αν ειμαστε τυχεροι θα καθυστερησουν λιγο το να λαμπαδιασουν ολα! Σε αλλες πολυκατοικιες που δεν εχουν τιποτα, με τις θερμοκρασιες που θα αναπτύχτουν δεν θα μπαινει ουτε πυροσβεστης μεσα με στολή. Ειναι σοκαριστικο να βλεπεις αμαξι να καιγεται. Το εβλεπα μπροστα στα ματια μου στο Καματερο. Ενα laguna, ενα Julieta και ενα astra. Το laguna και το Julieta του κουμπαρου μου, ασφαλισμενο σε εμενα το laguna , το julieta της Hertz, και το astra ασφαλισμενο στην groupama. Επεφταν τα τσιμεντα και τα σιδερα απο το ταβανι της πυλωτης. Τα ρολογια της ΔΕΗ που ηταν στο βαθος, εξαφανιστηκαν. Ελιωσαν. Στον φωταγωγο στο βαθος, παραμορφωθηκαν τα αλουμινενια παραθυρα που εβλεπα στο κλιμακοστασιο μεχρι την ταρατσα Το laguna ψιλοσωθηκε γιατι ηταν εξω απο την πυλωτη. Το Julietta δεν επεζησε τιποτα. 4 μαυρες ζαντες εμειναν, και ενα πραγμα που εμοιαζε με το Η (πλαισιο) του αυτοκινητου.
korakios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, andreaspA είπε και αμα συμφωνήσουν δηλαδη , και την εχουν, ποιος θα κανει χρηση αυτης της κουβερτας? Οι πυροσβέστες που θα ερθουν μετα απο 15 λεπτά ? κάνεις αυτοματισμό να πέφτει απο πάνω ,αυτό είναι το λιγότερο , σίγουρα θα δούμε τραγικά γεγονότα τα επόμενα χρόνια μιας και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός σχεδιασμός 2
filipprin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nvel είπε ο κανονισμός υπάρχει και εφαρμόζεται (ελπίζω), φορτιστές σε υπόγεια parking υπάρχουν χρόνια. Τρόποι πυρόσβεσης υπάρχουν. Ηλεκτρικα που δεν σβηνουν με τιποτα δεν υπηρχαν ομως.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ικανοι τροποι πυροσβεσης. Οσο για την κουβερτα να δω ποιος θα μπει στο υπογειο να την βαλει ειδικά αμα εχει 2-3 ηλεκτρικα να καιγονται Ασε που εντελει δεν σβηνει την φωτια απλώς μειωνει την ενταση της 55 λεπτά πριν, korakios είπε κάνεις αυτοματισμό να πέφτει απο πάνω ,αυτό είναι το λιγότερο Πρωτα κάνεις τον αυτοματισμο και μετα αγοράζεις το ηλεκρικο ομως. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
nvel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Σε καθε post το ιδιο λες. Κανενας νομος δεν ασχολειται μονο με τα ηλεκτρικα. Το προβλημα ειναι οτι τα ηλεκτρικα δεν σβηνουν σε αντιθεση με τα συμβατικα, που ενίοτε τα σβηνεις και με τον πυροσβεστηρα του πορτ μπαγκαζ αντε και 2-3 αλλους απο διερχόμενα οχήματα και επίσης λαμπαδιάζουν εκεί που κάθονται. 50 λεπτά πριν, filipprin είπε Ηλεκτρικα που δεν σβηνουν με τιποτα δεν υπηρχαν ομως.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ικανοι τροποι πυροσβεσης. φορτιστές εγκαθίστανται κανονικά και νόμιμα χρόνια σε υπόγεια που έχουν κανονική πυρασφάλεια, οπότε η άποψη σας δεν έχει κάποιο βάρος γιατί δεν αποφασίζετε εσείς. 1 1
filipprin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κλαιν για τούς φορτιστες αυτο δεν καταλαβαίνεις εσυ.Ο φοτιστης απο μόνος του ουτε φωτια παιρνει και σβηνει με τα υπαρχοντα συστηματα πυρασφαλειαςΑυτο που λεμε για αλλη μια φορα ειναι οτι το κρατος ειναι για τα πανυγυρια γιατι οταν φουντωσει το ηλεκτρικο που φορτίζει τοτε δεν θα σβηνει με τιποτα. Τι φοβασε μη σου κοψουμε το ψωμακι...... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
sndev Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοίτα ρε παιδι μου που μπλέξαμε παγκοσμίως Πουλάνε αμάξια που ειναι κινητές φλεγόμενες πυγολαμπίδες με σκοπό να λαμπαδιάζουν τα σπίτια μας αργότερα , ξαναλέω, παγκοσμίως! Αλητεία, Θέλουν να μας κάψουν ζωντανούς χωρίς καμία προφύλαξη και μάλιστα το χειρότερο? πως δε το σκεφτήκατε νωριτερα το επιδοτούν! απο τις τσεπες μας να μας κάψουν! δλδ αυτόχειρες!! Εκεί Θέλουν να καταλήξουμε, ελεγχόμενοι αρχικα απο τα ηλεκτρικα συστήματα και μετα .. ναι μετα να μπουρλοτιαστη η περιουσία μας ωστε να μην έχουμε τπτ κ να βγουν αληθινές οι προφητείες δε θα έχετε τπτ και θα ειστε ευτυχισμένοι καπως ετσι δε το λενε? το κράτος το παγκόσμιο είναι για τα πανηγύρια, ναι. ας αυτό προστατευτούμε για ενα ενδεχόμενο μαλλον μηδαμινό που ναι μπορεί να συμβεί (υπο σημαντικές προϋποθέσεις ) αλλα εμείς σπαμε χριστουγενιατικα λαμπιονια κ το τοσο το κάνουμε τοοοοοσο γτ δεν έχουμε πρόχειρα αλλη λάσπη προς ώρας. Κοιτάξτε το λιγο το θεματακι σας με τη τρομολαγνια σας εδω λεει ο καθενας την αποψη του κ αντι να δινετε βάση στους επαγγελματίες που εχουν μια γνώση περισσότερο πιάνεστε απο θεωρίες που μοιάζουν εφικτές που για να συμβουν ομως χρειάζονται άλλοι 10 παραγοντες παράλληλα να συμβουν κ να θυμίσω.. ολο αυτο ξεκίνησε επειδή οι ακτοπλοϊκές απαγόρευσαν ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ οχήματα - λες και άμα συνοδεύετε κ είναι να συμβεί το κακό, θα πει το οχημα - ΩΠ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ - για να μη πληρώσουν μεγάλα ασφάλιστρά. Δεν κοιτάμε την ουσία και να κινήσουμε τέτοιες πρακτικες οπως το να εχουν θεσεις πάρκινγκ για οχηματα με αεριο οπως λεει ο νομος η οτι δεν σωστη η λογικη ασυνοδευτο ηλεκτρικο υβριδικό να μην επιβιβάζετε καθόμαστε κ λεμε αρλουμπες να ωραιοποιήσουμε την πραγματικότητα μας επειδή δεν μπορουμε να αγγιξουμε του διπλα Αλήθειά τα υβριδικά σβήνουν η δεν μετρανε γτ δεν υπαρχουν clickbates ? παιδια για αυτην έχουμε κάνα νεο? https://www.typosthes.gr/koinonia/322652_thriler-me-ti-mitera-3-paidion-poy-kaike-zontani-sto-aytokinito-tis-stin-katerini ετσι παίρνουν τοσο εύκολα τα θερμικά φωτια? που έχουμε μπλέξει. αυτο κάνετε 3ς σελίδες τώρα Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από sndev 5
Karoleiro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Έριξα πολύ χρήμα και έκανα 2 επιχειρήσεις ηλεκτρικών οχημάτων τις οποίες και έκλεισα, αφού επίσης μάζεψα χρημα. Έχω ανθρώπους πολύ χωμενους εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων κ ανταλλακτικών χρόνια. Σε 2-3 χρόνια θα σκάσει η φούσκα κ θα τα αποσύρουν σιγά σιγά, όπως κάνουν ήδη σε μερικές χώρες. Μην πάρετε ηλεκτρικό όχημα. 1
sndev Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Karoleiro said: ηλεκτρικών οχημάτων ποδηλατα? 8 minutes ago, Karoleiro said: πολύ χωμενους εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων κ ανταλλακτικών χρόνια χρονια στην ελλαδα ηλεκτρικά είναι της xiaomi τα πατίνια αν μιλας για αμαξια ανταλλακτικά δεν εχουν οι ιδιες οι αυτοβιομηχανίες οι δικοι σου μάλλον φέρνανε μπαταρίες για ...? για να μπουν σε ποιο ηλεκτρικό? γτ καποιο αλλο ανταλακτικο τι να ειναι? ηλεκτροκινητήρας? 8 minutes ago, Karoleiro said: Σε 2-3 χρόνια θα σκάσει η φούσκα ευτυχως προλαβαινω να πουλησω να σε καλα! 8 minutes ago, Karoleiro said: κ θα τα αποσύρουν σιγά σιγά, όπως κάνουν ήδη σε μερικές χώρες οπως? 8 minutes ago, Karoleiro said: Μην πάρετε ηλεκτρικό όχημα. ετσι! 8 minutes ago, Karoleiro said: αφού επίσης μάζεψα χρημα. Ελληνικό δαιμόνιο! σου βγάζω το καπέλο! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από sndev 4
nvel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, filipprin είπε Κλαιν για τούς φορτιστες αυτο δεν καταλαβαίνεις εσυ.Ο φοτιστης απο μόνος του ουτε φωτια παιρνει και σβηνει με τα υπαρχοντα συστηματα πυρασφαλειαςΑυτο που λεμε για αλλη μια φορα ειναι οτι το κρατος ειναι για τα πανυγυρια γιατι οταν φουντωσει το ηλεκτρικο που φορτίζει τοτε δεν θα σβηνει με τιποτα. Τι φοβασε μη σου κοψουμε το ψωμακι...... ο σκοπός της πυρόσβεσης είναι να περιορίσει την πυρκαγιά να μην επεκταθεί σε άλλα οχήματα και να έχει το χρόνο να έρθει η πυροσβεστική, το όχημα του θα πάρει φωτιά έχει χαθεί. δεν ζω από τους φορτιστές και να εξαφανιστούν δεν θα με επηρεάσει καθόλου
sndev Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, nvel said: ο σκοπός της πυρόσβεσης είναι να περιορίσει την πυρκαγιά να μην επεκταθεί σε άλλα οχήματα και να έχει το χρόνο να έρθει η πυροσβεστική, το όχημα του θα πάρει φωτιά έχει χαθεί. δεν ζω από τους φορτιστές και να εξαφανιστούν δεν θα με επηρεάσει καθόλου σταματα μωρε κ εσυ να απαντάς σοβαρά σε τρολ ήμαρτον 2
manolis940 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, korakios είπε το κόστος όμως μιας τέτοιας κουβέρτας ποιος θα το πληρώσει ? Δε νομίζω να συμφωνήσουν σε μια πολυκατοικία Είχαμε στην κουζίνα του στρατού τέτοιες κουβέρτες και αν δεν κάνω λάθος είναι και υποχρεωτικές σε στις επαγγελματικές κουζίνες. Αν και ήταν μικρότερη, δεν νομίζω το κόστος να είναι εξωπραγματικό για την απόκτηση της. 17 ώρες πριν, Karoleiro είπε Έριξα πολύ χρήμα και έκανα 2 επιχειρήσεις ηλεκτρικών οχημάτων τις οποίες και έκλεισα, αφού επίσης μάζεψα χρημα. Έχω ανθρώπους πολύ χωμενους εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων κ ανταλλακτικών χρόνια. Σε 2-3 χρόνια θα σκάσει η φούσκα κ θα τα αποσύρουν σιγά σιγά, όπως κάνουν ήδη σε μερικές χώρες. Μην πάρετε ηλεκτρικό όχημα. Πες στα πρόβατα ότι το 2000 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα, που πάνε και μου αγοράζουν καινούργια που πατάνε στην άσφαλτο.
Joshua21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 17 hours ago, Karoleiro said: Έριξα πολύ χρήμα και έκανα 2 επιχειρήσεις ηλεκτρικών οχημάτων τις οποίες και έκλεισα, αφού επίσης μάζεψα χρημα. Έχω ανθρώπους πολύ χωμενους εισαγωγείς και εμπόρους ηλεκτρικών οχημάτων κ ανταλλακτικών χρόνια. Σε 2-3 χρόνια θα σκάσει η φούσκα κ θα τα αποσύρουν σιγά σιγά, όπως κάνουν ήδη σε μερικές χώρες. Μην πάρετε ηλεκτρικό όχημα. ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα