Burgos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε _________________________________________________________________________________________________________________ Στο θέμα μας , αν δεν μπούνε φορτιστές σε κάθε βενζινάδικο , σουπερμάρκετ , χώρους εργασίας (εργοστάσια) , πεζοδρόμια , πάρκινγκ , τα ηλεκτρικά όταν γίνουν προσιτά με άλλη τεχνολογία μπαταριών , πάλι δε θα είναι για Αθήνα-Θεσ/κη . Το οτι πληρώνουμε όλοι επιδοτήσεις για να πάρει σήμερα κάποιος ηλεκτρικό , μόνο στην μπανανία , μόνο ποδήλατα και σκουτεράκια έπρεπε να αφήνουν το πολύ . Αυτό με τα βενζινάδικα πάντως μου φαίνεται το πιο άβολο απ'όλα. Προσωπικά όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ το βάζω να φορτίζει 30-40 λεπτά, κάνω τα ψώνια μου και λέω ότι έχω φορτισμένη μπαταρία. Στο βενζινάδικο τι σκατά να κάνεις 40 λεπτά; Να κοιτιέσαι με τον βενζινά; Βαριέμαι και μόνο που το γράφω, όχι να το κάνω κιόλας. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε δεν είπε για την επιφάνεια , είπε καταλήγοντας 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε σχετικά περιορισμένη ηλιοφάνεια λόγω εμποδίων Έτσι είπε αλλά αν διαβάσεις και την υπόλοιπη πρόταση θα διαπιστώσεις ότι αναφερόταν στις αυλές των μονοκατοικιών, και όχι στις ταράτσες που κατά κανόνα τοποθετούνται τα φωτοβολταϊκά και σπανίως έχουν εμπόδια. 2 ώρες πριν, korakios είπε Το οτι πληρώνουμε όλοι επιδοτήσεις για να πάρει σήμερα κάποιος ηλεκτρικό , μόνο στην μπανανία , μόνο ποδήλατα και σκουτεράκια έπρεπε να αφήνουν το πολύ . Από όσο ξέρω επιδοτήσεις για να πάρει κάποιος ηλεκτρικό δίνουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο η Ελλάδα, και μάλιστα κάποιες από αυτές δίνουν πολύ μεγαλύτερη. 2
korakios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω επιδοτήσεις για να πάρει κάποιος ηλεκτρικό δίνουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο η Ελλάδα, και μάλιστα κάποιες από αυτές δίνουν πολύ μεγαλύτερη. καλά κάνουν οι άλλες , έχουν λεφτά (και ίσως καλύτερες υποδομές) , όχι εμείς 10 λεπτά πριν, Burgos είπε Στο βενζινάδικο τι σκατά να κάνεις 40 λεπτά; Να κοιτιέσαι με τον βενζινά; Βαριέμαι και μόνο που το γράφω, όχι να το κάνω κιόλας. να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις αγκαλιά με τον βενζινά να σκουπίζει τα δάκρυα χαράς όταν όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιασμένα ?
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε καλά κάνουν οι άλλες , έχουν λεφτά (και ίσως καλύτερες υποδομές) , όχι εμείς Άλλο είχες γράψει πριν... τέσπα.
korakios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Άλλο είχες γράψει πριν... τέσπα. ναι , δίκαιο έχεις έτσι όπως το έγραψα , άλλο εννοούσα
sndev Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Ο προϋπολογισμός για το τι θα δωθεί ,καλώς η κακώς κ το που θα δωθεί είναι από την eu. Δεν ξυπνάει ο Κούλης κ λέει θα δώσω για μπαταρίες πάρτε κόσμε. Εάν δε τα δώσεις δε θα σου περισσέψουν να πάνε αλλού πχ παιδεία. Θα μείνουν εκεί κ στη χειρότερη θα τα πάρουν πάρουν άλλοι σε παρόμοιο πρόγραμμα. Καλυτερα να δίνουν ότι μπορούν και να αγοράζουν όσοι μπορούν παρά να μη γίνεται τπτ. Γνωμουλα μου. Εκτός αν είμαι και εδώ παραπληροφορημενος 1
Thanar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, costas1973 είπε Ειναι γνωστο οτι ο μεσος ελληνας κατοικος αγροτικης περιοχης με τρακτερ και αγροτικο diesel, εχει τεραστιο ενδιαφερον να αποκτησει ηλεκτρικο οχημα!!!!!! Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ο μέσος κάτοικος της επαρχίας είναι περισσότερο καλλιεργημένος, σε σχέση με τον μέσο κάτοικο του κέντρου της Αθήνας!... 17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και σε μονοκατοικιες να μένεις στην πόλη, δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χώρος στα οικόπεδα... Σε μια μονοκατοικία, τα πάνελ θα τα βάλεις στη στέγη, όχι στο οικόπεδο!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Thanar είπε Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ο μέσος κάτοικος της επαρχίας είναι περισσότερο καλλιεργημένος, σε σχέση με τον μέσο κάτοικο του κέντρου της Αθήνας!... Σε μια μονοκατοικία, τα πάνελ θα τα βάλεις στη στέγη, όχι στο οικόπεδο! Ο μεσος κατοικος του κέντρου δεν μιλα Ελληνικα!
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, costas1973 είπε Ο μεσος κατοικος του κέντρου δεν μιλα Ελληνικα! Ενώ ο μέσος κάτοικος της επαρχίας μιλά Ελληνικά νομίζεις?
agnostos13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, korakios είπε καλά κάνουν οι άλλες , έχουν λεφτά (και ίσως καλύτερες υποδομές) , όχι εμείς Θα βρεθούν τα κατάλληλα λεφτόδεντρα... Σε πρώτη φάση μοιράζει η ΕΕ ενισχύσεις για να προωθηθεί η ιδέα, αργότερα θα σου κοτσάρουν ένα φόρο στο ορυκτό καύσιμο (τώρα που αρχίσαμε να συνηθίζουμε σε τιμές >2€/lt) προς επιδότηση των ηλεκτροκίνητων και όταν πλέον τα ηλεκτροκίνητα θα έχουν γίνει mainstream θα έρθει και εκεί ένας φόρος (διότι στα αυτοκίνητα έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αυγά) για να μαζέψει τη χασούρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ενώ ο μέσος κάτοικος της επαρχίας μιλά Ελληνικά νομίζεις? εποφασιστε ειναι καλλιεργημενος η απλα καλλιεργει;
Bitbit Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, agnostos13 είπε (τώρα που αρχίσαμε να συνηθίζουμε σε τιμές >2€/lt) Νομίζω θα πρέπει να το συνηθίσουμε αυτό. Αν όχι τα 2+, εκεί κοντά στα 2€. Γκρινιάζαμε για τα 1,6€ και αναπωλούσαμε εποχές <1€ αλλά τα συνηθίσαμε και ευχόμαστε να πέσει στα ~1,6€. Έτσι θα συνηθίσουμε και τα 2€.
@11h Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 τί γίνεται, αυτοί φαινονται μεγαλύτεροι professoren στην αλίευση επιδοτήσεων απο εμάς
agnostos13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, @11h είπε τί γίνεται, αυτοί φαινονται μεγαλύτεροι professoren στην αλίευση επιδοτήσεων απο εμάς Γιατί πίστεψε κανείς οτι αν υπήρχε μία στο εκατομμύριο να γίνει μία σοβαρή επένδυση από εταιρεία του εξωτερικού στην Ελλάδα θα ήταν για την υψηλή τεχνογνωσία της χώρας, ή επειδή τους αρέσει ο ελληνικός ήλιος και το greek souvlaki και όχι γιατί θα εξασφαλίσουν σημαντικές φοροαπαλαγές και γενναίες κρατικές-ευρωπαϊκές επιδοτήσεις; 1
Fubar1916 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 9:49 ΠΜ, @11h είπε τί γίνεται, αυτοί φαινονται μεγαλύτεροι professoren στην αλίευση επιδοτήσεων απο εμάς Προεκυψε η ανακοινωση του cubicle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα