Manos995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Αγορασα την συγκεριμενη οθονη και εχω 1 προβλημα οταν παταω ελαχιστοποιηση σε ενα παραθυρο και την εμφανιση εργασιων στα windows 10 καθυστερει και δεν εχει ομαλη κινηση και στο λολ που παιζω δεν εχει καθολου ομαλη κινηση και δεν μπορω να παιξω ομως παιχνιδι που επαιξα το re 2 remastered βαβαια στα 2κ για την δεν υποστηριζει περισσοτερο η καρτα που εχω τωρα τι λετε να φταιει που δεν παιζει στα 60 hz η να εχει θεμα το μονιτορ; SOS Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Manos995
Sakiz105 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Manos995 είπε Καλησπερα Αγορασα την συγκεριμενη οθονη και εχω 1 προβλημα οταν παταω ελαχιστοποιηση σε ενα παραθυρο και την εμφανιση εργασιων στα windows 10 καθυστερει και δεν εχει ομαλη κινηση και στο λολ που παιζω δεν εχει καθολου ομαλη κινηση και δεν μπορω να παιξω ομως παιχνιδι που επαιξα το re 2 remastered βαβαια στα 2κ για την δεν υποστηριζει περισσοτερο η καρτα που εχω τωρα τι λετε να φταιει που δεν παιζει στα 60 hz η να εχει θεμα το μονιτορ; SOS αργεί λόγο διαφορά ανάλυσης σε windows με το game.
Manos995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε αργεί λόγο διαφορά ανάλυσης σε windows με το game. δηλαδη; ναι αλλα στην ελαχιστοποιση; γιατι δεν ειναι ομαλη η κινηση και στην προβολη εργασιων αργει λιγο να τα φορτωσει ενω στην παλια οθονη πηγαινε σφαιρα
myst77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον συνδέεις το PC σε θύρα HDMI έκδοση 1.4 και όχι 2.0. Οπότε σε 4Κ έχεις σήμα 30Hz αντί για 60Hz γι' αυτό η εικόνα συμπεριφέρεται έτσι. Αν θέλεις στείλε το ακριβές μοντέλο που έχει η οθόνη πίσω στο ταμπελάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα