Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Αγορασα την συγκεριμενη οθονη και εχω 1 προβλημα οταν παταω ελαχιστοποιηση σε ενα παραθυρο  και την εμφανιση εργασιων στα windows 10 καθυστερει και δεν εχει ομαλη κινηση και στο λολ που παιζω δεν εχει καθολου ομαλη κινηση και δεν μπορω να παιξω  ομως παιχνιδι που επαιξα το re 2 remastered βαβαια στα 2κ για την δεν υποστηριζει περισσοτερο η καρτα που εχω τωρα τι λετε να φταιει που δεν παιζει στα 60 hz η να εχει θεμα το μονιτορ; SOS

Επεξ/σία από Manos995
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Manos995 είπε

Καλησπερα

Αγορασα την συγκεριμενη οθονη και εχω 1 προβλημα οταν παταω ελαχιστοποιηση σε ενα παραθυρο  και την εμφανιση εργασιων στα windows 10 καθυστερει και δεν εχει ομαλη κινηση και στο λολ που παιζω δεν εχει καθολου ομαλη κινηση και δεν μπορω να παιξω  ομως παιχνιδι που επαιξα το re 2 remastered βαβαια στα 2κ για την δεν υποστηριζει περισσοτερο η καρτα που εχω τωρα τι λετε να φταιει που δεν παιζει στα 60 hz η να εχει θεμα το μονιτορ; SOS

αργεί λόγο διαφορά ανάλυσης σε windows με το game. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

αργεί λόγο διαφορά ανάλυσης σε windows με το game. 

δηλαδη; ναι αλλα στην ελαχιστοποιση; γιατι δεν ειναι ομαλη η κινηση και στην προβολη εργασιων αργει λιγο να τα φορτωσει ενω στην παλια οθονη πηγαινε σφαιρα

Δημοσ.

Μάλλον συνδέεις το PC σε θύρα HDMI έκδοση 1.4 και όχι 2.0. Οπότε σε 4Κ έχεις σήμα 30Hz αντί για 60Hz γι' αυτό η εικόνα συμπεριφέρεται έτσι.

Αν θέλεις στείλε το ακριβές μοντέλο που έχει η οθόνη πίσω στο ταμπελάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...