dimakisk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Η Sony ανακοίνωσε αλλαγές τόσο στα εικονίδια των κατηγοριών, όσο και στον υπολογισμό του level του χρήστη. Εν όψει της κυκλοφορίας του PS5, οι αλλαγές που έχει ή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Sony, δεν είναι και λίγες. Η “μπάλα” μάλιστα παίρνει και τα trophies, με το όλο σύστημα να αλλάζει αρκετά, αν κρίνουμε από τα όσα μοιράστηκε η Sony μέσω του blog της και του κειμένου του Toshimasa Aoki, επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων στη SIE. Αρχικά λοιπόν, έχουμε νέα κλίμακα για το level του χρήστη με την 1-100 να αλλάζει δίνοντας τη θέση της στην 1-999. Ο τελευταίος δεν απαιτείται να κάνει το οτιδήποτε: η αλλαγή θα γίνει αυτόματα και ο αριθμός που θα προκύψει θα βασίζεται προφανώς στο ήδη υπάρχον level του. Όπως έγραψε ο Aoki, αν κάποιος είναι στο 12ο level, με το νέο σύστημα θα βρεθεί στο 200+. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Η Sony έκανε λόγο για ένα νέο σύστημα υπολογισμού, βάσει του οποίου οι παίκτες θα κάνουν συχνότερα level up με την όλη εμπειρία να τους “ανταμείβει” περισσότερο. Η Sony επανασχεδίασε και το εικονίδιο του trophy level, κάτι που θα εμφανιστεί στο PS5 και εν καιρώ στο PlayStation App. Έτσι, για τα level 1-299 έχει προβλεφθεί ένα bronze trophy, για τα level 300-599 ένα silver, για τα level 600-998 ένα gold και για όσους βρίσκονται στο “μαγικό” 999 ένα platinum. Η κάθε βαθμίδα μάλιστα -με εξαίρεση το platinum- έχει και τρία διαφορετικά design, ένα για κάθε 100 level. Ο Toshimasha Aoki επιβεβαίωσε, τέλος, πως τα trophies των παικτών από τα προηγούμενα PlayStation, θα τους “ακολουθήσουν” κανονικά στο PS5. Οι αλλαγές στο PS4 θα εφαρμοστούν μέσω της ενημέρωσης που κυκλοφορεί ήδη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
jon_pallis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Τεράστια αλλαγή στους λογαριασμούς. Επιτέλους. Το περίμενα χρόνια τώρα. Δεν ξερω πως ζούσα χωρις αυτη την αλλαγη. Τελικά το PS4 μπορεί 4k/60 με Ray Tracing ? 1 1
Lennox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Βραβείο για την πιο άχρηστη πληροφορία του έτους. 1
icenex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι κατι τρελο αλλα μιλαει οτι "η εμπειρια θα τους ανταμειβει περισσοτερο" οτι και να σημαινει αυτο ισως δινουν κατι αν ανεβαζεις lvl.Καποιους τους αρεσει να ασχολουνται με αυτα και υπαρχουν ατομα που προσπαθουν να βγουν πρωτοι στο κοσμο σε leaderboards βεβαια το τι κερδιζουν απο το καψιμο το ξερουν μονο οι ιδιοι.Μπορει απλα να ειναι ψυχαναγκαστικοι οπως εγω απλα σε χειροτερο βαθμο.Προσωπικα ασχολουμαι με το να βγαλω ολα τα achievement στα παιχνιδια που γουσταρω αλλα ως εκει εξου και το γεγονος οτι εχω γυρω στα 20 παιχνιδια και τα εχω κανει ολα σχεδον πλατινα. Btw αλλαξανε και τα lvl τωρα που το κοιταξα ημουν νομιζω 12+ και τωρα γραφει 219 απλα δεν εχουν βαλει ακομη τα bronze,silver,gold,platinum lvls. Ξερω αχρηστες πληροφοριες για καποιους απλα ειπα να το αναφερω για οσους ασχολουνται εστω και λιγο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από icenex
matsakonistisbm Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Τι ντεβελοπερονια είστε σεις ρε παιδί μου!
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Έως 998 το gold και μια μονάδα πιο πάνω το platinum; Ποια ιδιοφυία το σκέφτηκε αυτό; Τώρα ο κάθε developer που θα τρώει άκυρο για platinum trophy από τη Sony για το δέκα λεπτών παιχνίδι του, θα σου πετάει μέσα μερικά gold να πουλήσει σε αυτούς που το κριτήριο τους για αγορά παιχνιδιού είναι να έχει εύκολα trophies.
vorlon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Έως 998 το gold και μια μονάδα πιο πάνω το platinum; Ποια ιδιοφυία το σκέφτηκε αυτό; Τώρα ο κάθε developer που θα τρώει άκυρο για platinum trophy από τη Sony για το δέκα λεπτών παιχνίδι του, θα σου πετάει μέσα μερικά gold να πουλήσει σε αυτούς που το κριτήριο τους για αγορά παιχνιδιού είναι να έχει εύκολα trophies. Αυτά ειναι για το σύνολο και όχι για κάθε game. Τα trophy του καθε game δεν αλλάζουν. Για να πας απο 998 σε 999 level θα θέλει ισως και 1000 trophy να μαζέψεις απο games. Εγω πρίν ήμουν level 10 και τώρα με πήγε στο 170 Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από vorlon
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vorlon είπε Αυτά ειναι για το σύνολο και όχι για κάθε game. Τα trophy του καθε game δεν αλλάζουν. Για να πας απο 998 σε 999 level θα θέλει ισως και 1000 trophy να μαζέψεις απο games. Εγω πρίν ήμουν level 10 και τώρα με πήγε στο 170 Μάλλον δεν κατάλαβες την φωτογραφία. Μέχρι τώρα ένα gold σου έδινε δέκα πόντους και ένα platinum 100 πόντους. Τώρα ένα gold παίζει να σου δίνει και 998 πόντους όταν το platinum θα δίνει μόλις 999. Το άρθρο δε μιλάει για το γενικό level, υπηρχαν ήδη παίκτες με level άνω του 999. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από xaerialtwistx
polaki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από polaki 3
vorlon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Μάλλον δεν κατάλαβες την φωτογραφία. Μέχρι τώρα ένα gold σου έδινε δέκα πόντους και ένα platinum 100 πόντους. Τώρα ένα gold παίζει να σου δίνει και 998 πόντους όταν το platinum θα δίνει μόλις 999. Το άρθρο δε μιλάει για το γενικό level, υπηρχαν ήδη παίκτες με level άνω του 999. Κάνεις λάθος. Μέχρι σήμερα με τα trophy που μάζευες πήγαινες μέχρι level 99. Με το νεο σύστημα πας μέχρι 999. Εγω πχ ήμουν level 10 και με το νέο ειμαι 170
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, vorlon είπε Κάνεις λάθος. Μέχρι σήμερα με τα trophy που μάζευες πήγαινες μέχρι level 99. Με το νεο σύστημα πας μέχρι 999. Εγω πχ ήμουν level 10 και με το νέο ειμαι 170 Όντως το ξαναδιάβασα από το blog της Sony, κάπου μπερδεύτηκα, για το εικονίδιο που αντιπροσωπεύει το επίπεδο σου λέει ότι θα αντιπροσωπεύεται από ένα trophy. Επίσης κάτι που δε μεταφράστηκε στο παραπάνω κείμενο είναι πως το platinum trophy θα σε ανεβάζει πολύ περισσότερο από πριν. Δηλαδή εγώ να περιμένω να βρεθώ σε level 350-400; (lvl22, 60 platinum)
Survival Horror Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται ωραία η αλλαγή, ειδικά με τα tiers. Δεν παίζω παιχνίδια που δε μου αρέσουνε, αλλά όσα επιλέγω, θέλω να τα ολοκληρώνω. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Survival Horror
V94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 αντι να τα κανει σαν το xbox με τροπεα αγορα και games κανει αυτες τις παπαριες! 1
aris1986 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλύτερα άμα σου έλεγε να μαζέψεις πόντους και τροπεα να σου δίνει και ένα παιχνίδι δωρεάν, που θα έπρεπε να το κάψεις βέβαια, όχι έτσι εύκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα