STORM1978 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, Sapounos είπε Καλημέρα σας. Μου το έκανε σήμερα τώρα το πρωί. https://ibb.co/PjTVJbf https://ibb.co/TkSTLKz https://ibb.co/fqwQkxN Αυτα τα Screenshot τράβηξα. Ελπίζω να τράβηξα το σωστό λάθος. Αν έχω κάνει πατάτα και δεν φταίει κάτι από αυτά πείτε το μου να τραβήξω το σωστό. Κάνε ένα chkdsk όπως λέει στην τρίτη φωτογραφία για να διορθώσει τίποτα κακώς κείμενα και μετά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, STORM1978 είπε Κάνε ένα chkdsk όπως λέει στην τρίτη φωτογραφία για να διορθώσει τίποτα κακώς κείμενα και μετά βλέπουμε. Καλημέρα. Το έκανα δεν έβγαλε προβλήματα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Sapounos είπε Καλημέρα. Το έκανα δεν έβγαλε προβλήματα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά.. Αν έχεις windows setup disk/usb stick, δοκίμασε να ξεκινήσεις με αυτό και να κάνεις ένα start repair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2020 στις 9:57 ΜΜ, Sapounos είπε Adata XPG SX8200 Pro 1TB & Adata XPG SX8200 Pro 250GB Ξέχασα να ανφέρω και 2x WD RED των 4TB o καθένας (WD40EFAX) αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Η μητρική επίσης ειναι ASUS X570 Crosshair Hero VIII Wifi με Ryzen 3600x και οι μνημες 2x G.Skill Trident Z Royal 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16D-16GTRSC) Τροφοδοτικό? Θερμοκρασίες μητρικής, επεξεργαστή και σκληρών? Επισης chipset drivers και bios βάση του site της μητρικής είναι update? Σε ποιον ssd είναι το λειτουργικό και αν έχει το τελευταίο update. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, atheatos είπε Τροφοδοτικό? Θερμοκρασίες μητρικής, επεξεργαστή και σκληρών? Επισης chipset drivers και bios βάση του site της μητρικής είναι update? Σε ποιον ssd είναι το λειτουργικό και αν έχει το τελευταίο update. Super Flower LEADEX Titanium 1000W MOBO 37, CPU 48, RAM 39-43, 2x HDD 29, NVME 1TB 42, NVME 250GB 35, GPU 43 Chipset drivers ολα ενημερωμενα απο το site της μητρικης και έχω και το ARMOURY ενα προγραμμα της ASUS που τα κανει ολα αυτοματα. Εχω κανει BIOS UPDATE στην τελευταία έκδοση (το εκανε και πριν κανω την αναβαθμιση) Το λειτουργικο είναι στον μικρό SSD 250GB ο οποίος δεν εχει γινει ποτε firmware update αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο μιας και το SSD TOOLBOX της ADATA με παραπεμπει στο σαιτ οπου δεν υπαρχει κατι να κατεβασω για να κανω Firmware Update. Επίσης έτρεξα repair απο στικακι και δεν βρηκε κατι να διορθώσει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από Sapounos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sapounos είπε Super Flower LEADEX Titanium 1000W MOBO 37, CPU 48, RAM 39-43, 2x HDD 29, NVME 1TB 42, NVME 250GB 35, GPU 43 Chipset drivers ολα ενημερωμενα απο το site της μητρικης και έχω και το ARMOURY ενα προγραμμα της ASUS που τα κανει ολα αυτοματα. Εχω κανει BIOS UPDATE στην τελευταία έκδοση (το εκανε και πριν κανω την αναβαθμιση) Το λειτουργικο είναι στον μικρό SSD 250GB ο οποίος δεν εχει γινει ποτε firmware update αλλα δεν ξερω πως να το κανω αυτο μιας και το SSD TOOLBOX της ADATA με παραπεμπει στο σαιτ οπου δεν υπαρχει κατι να κατεβασω για να κανω Firmware Update. Επίσης έτρεξα repair απο στικακι και δεν βρηκε κατι να διορθώσει. Σου συνιστώ τότε να εγκατστησεις το λειτουργικό στον μεγάλο ssd γιατί ο μικρός κάτι πρόβλημα έχει. Επίσης ο μικρός κάλιστα θα μπορούσε να γίνει tier με τους μηχανικούς σκληρούς ώστε να τους επιταχύνει με το store mi της enmotus. Όσο για το backup δεν σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις σκληρούς εσωτερικά του υπολογιστή αλλά καλύτερα να πάρεις μια εξωτερική θήκη raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, atheatos είπε Επίσης ο μικρός κάλιστα θα μπορούσε να γίνει tier με τους μηχανικούς σκληρούς ώστε να τους επιταχύνει με το store mi της enmotus. Που θα βοηθήσει αυτο? Γιατί στους μηχανικούς έχω αποθηκευμένη μουσική φωτογραφίες έγγραφα κλπ δεν έχω προγράμματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Sapounos είπε Που θα βοηθήσει αυτο? Γιατί στους μηχανικούς έχω αποθηκευμένη μουσική φωτογραφίες έγγραφα κλπ δεν έχω προγράμματα.. Οκ. Νόμιζα ότι επεξεργάζεσε τα αρχεία που έχεις στους εσωτερικούς μηχανικούς σκληρούς. Επαναλαμβάνω αν σε ενδιαφέρει να μην χάσεις αρχεία πρέπει να γίνουν backup εκτός pc. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Οκ. Νομίζα ότι επεξεργάζεσε τα αρχεία που έχεις στους εσωτερικούς μηχανικούς σκληρούς. Επαναλαμβάνω αν σε ενδιαφέρει να μην χάσεις αρχεία πρέπει να γίνουν backup εκτός pc. Το ξέρω. Έχω στο πρόγραμμα να πάρω άλλους 2 ίδιους να τους κάνω όλους Raid 10 γι αυτό το λόγο. Πάντως και το Hard Disk Sentinel αλλά και το SSD ToolBox της ADATA δεν βρίσκουν πρόβλημα στο δίσκο. Συγκεκριμένα το HD Sentinel τον έχει με 98% Health αλλά στα SMART τα έχει όλα καλά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Λες να φταίει η υποδοχή της μητρικής? Ή σε αυτή την περίπτωση δεν θα φόρτωνε καν τα Windows..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Sapounos είπε Το ξέρω. Έχω στο πρόγραμμα να πάρω άλλους 2 ίδιους να τους κάνω όλους Raid 10 γι αυτό το λόγο. Πάντως και το Hard Disk Sentinel αλλά και το SSD ToolBox της ADATA δεν βρίσκουν πρόβλημα στο δίσκο. Συγκεκριμένα το HD Sentinel τον έχει με 98% Health αλλά στα SMART τα έχει όλα καλά. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Λες να φταίει η υποδοχή της μητρικής? Ή σε αυτή την περίπτωση δεν θα φόρτωνε καν τα Windows..? Επαναλαμβάνω δεν είναι καλή ίδεα να χρησιμοποιήσεις το pc ως backup ούτε με raid 100...(που λέει ο λόγος). Αν ο μικρος σκληρός έχει γεμίσει, πολύ πιθανόν να μην συμπεριφέρεται σωστά . ΥΓ. Μια διευκρίνιση γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον όρο backup. Backup δεν είναι να έχεις τα αρχεία σου μόνο σε ένα μέρος είτε αυτό είναι raid 1 είτε raid 1000... Backup είναι να έχεις τα αρχεία σου σε δυο τουλάχιστον διαφορετικά σημεία μεταξύ τους. Εννοείται ότι πρέπει να συγχρονίζονται αυτά τα δυο σημεία. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον αλλαξα τα windows και τα εβαλα στον αλλον ssd τον 1tb και απο τοτε εχουν εξαφανηστει τα προβληματα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει η υποδοχη της μητρικης για τα προβληματα? Γιατι το λογισμικο της adata μου τον βγαζει τον 250gb οτι ειναι ενταξει αρα δεν μπορω να τον στειλω με εγγυηση. Επισης υπαρχει κατι αλλο που να μπορει να χρησιμευσει ο δισκος αυτος στο pc? Να τον χρησιμοποοιησω σαν cache δηλαδη στους 2x 4ΤΒ που εχω η κατι αντιστοιχο για να μην τον εχω να καθεται.. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από Sapounos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα