mitsosMM1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, greekfragma είπε ασφαλής οδηγός είναι εκείνος που νιώθει άνετα να οδηγήσει. όχι ο αγχωμένος και προπαντώς όχι ο "πιεσμένος". μήπως να κάνεις μια κουβέντα με το δάσκαλο; πες του οτι μεγάλε αν δε ρυθμίσω σωστά το κάθισμα δε μπορώ να οδηγήσω στο κουβαδάκι. 2 μέτρα μαντράχαλος είμαι (μίλα και λίγο απότομα να καταλάβει οτι έχεις τσατιστεί λίγο) λάδι δε χρειάζεται όσο και να το μυρίζεις. φροντίζεις βέβαια να είσαι άψογος και να μην υπάρχει παραμικρή υποψία ευκαιρίας για να σε κόψουν. νομίζω οτι αν πας με φιλαράκι σε αλάνα θα βρεις τη λογική και θα είσαι μια χαρά. πριν τη στροφή πρέπει να έχεις ήδη ρυθμισμένη ταχύτητα (την επιθυμητή που θες να την πάρεις) και ελαφρύ γκάζι ώστε να κρατά σωστά πρόσφυση το αυτοκίνητο ειδικά όπως ένα μπροστοκίνητο yaris. ποτέ συμπλέκτη πατημένο. το αμάξι δε σβήνει (πόσο μάλλον ένα μικρό yaris). κατά τη στροφή είσαι σε επιφυλακή μεταξύ γκαζιού φρένου και κοιτάς εκεί που θες να πας, ποτέ στις άκρες ή τις γωνίες του δρόμου. το σημαντικότερο είναι να αποκτήσεις την αίσθηση του yaris σε γκάζι φρένο και σχέσεις στα χαμηλά χιλιόμετρα μιας εξέτασης (κυρίως 2η σχέση και σπάνια 3η) η τριβή σου με 2η σχέση στο κιβώτιο θα σου φανεί η χρησιμότερη. Αδελφέ πρεπει να κάνω κουβεντα με τον δάσκαλο.. Σχετικά με την συμβουλη σου για το πως να στρίψω ακριβως ετσι το το κάνω ρυθμιζω ταχυτητα ελαφρυ γκαζι χωρις συμπλέκτη όντως δεν σβηνει αλλα μου λεει ετσι μαθαινουν όλοι να οδηγουν και είναι λάθος. Μου λέει πρεπει να σταματισεις πριν στρίψεις (μιλαω πάντα για στροφή σε στενάκι με μικρο πλάτος) κ μετα στρίβω το τιμόνι γκάζι με λιγο αφημενο συμπλεκτη μεχρι να ξεκινησει ελαφρως ωστε να μπουμε στην στροφή και μετά παλι πατημα λιγο συμπλεκτη ώστε να μην φύγει το αμαξι κλπ .. Κ γενικα πρεπει να παταω λίγο και να αφήνω τον συμπλέκτη λιγο συνεχεια στην στροφή με βαση τον δάσκαλο και εκει τ κανω μπανταρα γτ μ λεει το γκάζι να τ πατάω σταθερά κιολας χωρις ουτε να κοβω ουτε να τ αυξανω και τ κάνω θάλασσα... 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μου θυύμισε Χαχαχαχαχαχαχα.. σαν να με βλέπω.. 😛
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) όπως τα γράφεις στα λέει λίγο ηλίθια ο δάσκαλος με το συμπλέκτη σε 2η σχέση για τόσο μικρά στενάκια. είναι προτιμότερο να παίρνεις τη στροφή με 1η σχέση και έλεγχο σε φρένο γκάζι παρά με 2η σχέση και συμπλεκτάρισμα. ούτε έλεγχο έχεις ούτε εμπειρία για να συμπλεκτάρεις γρήγορα και σωστά και λογικό αυτό που σου συμβαίνει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από greekfragma
mitsosMM1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, greekfragma είπε όπως τα γράφεις στα λέει λίγο ηλίθια ο δάσκαλος με το συμπλέκτη σε 2η σχέση για τόσο μικρά στενάκια. είναι προτιμότερο να παίρνεις τη στροφή με 1η σχέση και έλεγχο σε φρένο γκάζι παρά με 2η σχέση και συμπλεκτάρισμα. ούτε έλεγχο έχεις ούτε εμπειρία για να συμπλεκτάρεις γρήγορα και σωστά και λογικό αυτό που σου συμβαίνει. Το ξέρωωω ασε.. με όσους έχω μιλησει μου λένε το ίδιο.. ο Δάσκαλος στανταρ απλα με μαθαινει δυσκολα ώστε να δόσω λάδι.. Διότι βλέπει οτι με δυσκολευει θα έπρεπε μονος να μ πει καντο με πρώτη και γκαζι-φρενο και όχι με 2α.. Ή να με πήγαινε σε αλάνα και να μου μάθει τον τρόπο του που πραγματικά δεν μαρέσει καθόλου.. Εγώ θα το μάθω οπως μ ειπες κ εσυ. θα κάνω αυριο με φιλο μου κανα μάθημα. Και την Δευτερα στον δάσκαλο θα του πω εγω ξερω με πρωτη και γκαζι-φρενο σαρεσει δεν σαρέσει.. Πολυ με έχει ξενερώσει ήδη...
greekfragma Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mitsosMM1996 είπε Το ξέρωωω ασε.. με όσους έχω μιλησει μου λένε το ίδιο.. ο Δάσκαλος στανταρ απλα με μαθαινει δυσκολα ώστε να δόσω λάδι.. Διότι βλέπει οτι με δυσκολευει θα έπρεπε μονος να μ πει καντο με πρώτη και γκαζι-φρενο και όχι με 2α.. Ή να με πήγαινε σε αλάνα και να μου μάθει τον τρόπο του που πραγματικά δεν μαρέσει καθόλου.. Εγώ θα το μάθω οπως μ ειπες κ εσυ. θα κάνω αυριο με φιλο μου κανα μάθημα. Και την Δευτερα στον δάσκαλο θα του πω εγω ξερω με πρωτη και γκαζι-φρενο σαρεσει δεν σαρέσει.. Πολυ με έχει ξενερώσει ήδη... δε ξέρω πόσο άνετος είσαι να κόψεις τα μαθήματα και να συνεχίσεις αλλού αν δε συμμορφωθεί λιγάκι να σε μάθει σωστά. (για να προλάβω μερικούς...) >>>> η περιγραφή στα λεγόμενα του ψηλού με οδηγεί στο να κρίνω οτι ο δάσκαλος είναι λίγο οτι ναναι. φίλε υπάρχουν και σωστοί δάσκαλοι οδήγησης. και μόνο που μου τον περιγράφεις δυσκοίλιο με τη θέση του καθίσματος λέει πολλά. δεν τον παντρεύεσαι κιόλας. αν δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη για να δώσεις εξετάσεις άνετος καλύτερα μάζεψέ τα και τράβα σε άλλη σχολή. θα σου επιστρέψει προφανώς οτι πλήρωσες ήδη εκτός των 5 2ωρων μαθημάτων. παράβολα δηλαδή και τα υπόλοιπα μαθήματα +εξέταστρα.
Klausx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, mitsosMM1996 είπε Αδελφέ πρεπει να κάνω κουβεντα με τον δάσκαλο.. Σχετικά με την συμβουλη σου για το πως να στρίψω ακριβως ετσι το το κάνω ρυθμιζω ταχυτητα ελαφρυ γκαζι χωρις συμπλέκτη όντως δεν σβηνει αλλα μου λεει ετσι μαθαινουν όλοι να οδηγουν και είναι λάθος. Μου λέει πρεπει να σταματισεις πριν στρίψεις (μιλαω πάντα για στροφή σε στενάκι με μικρο πλάτος) κ μετα στρίβω το τιμόνι γκάζι με λιγο αφημενο συμπλεκτη μεχρι να ξεκινησει ελαφρως ωστε να μπουμε στην στροφή και μετά παλι πατημα λιγο συμπλεκτη ώστε να μην φύγει το αμαξι κλπ .. Κ γενικα πρεπει να παταω λίγο και να αφήνω τον συμπλέκτη λιγο συνεχεια στην στροφή με βαση τον δάσκαλο και εκει τ κανω μπανταρα γτ μ λεει το γκάζι να τ πατάω σταθερά κιολας χωρις ουτε να κοβω ουτε να τ αυξανω και τ κάνω θάλασσα... Χαχαχαχαχαχαχα.. σαν να με βλέπω.. 😛 Άμα σου ξαναπεί να σταματήσεις σε στροφή, πες του, βλέπεις κανένα ΣΤΟΠ; Έλεος με τον κάθε τραγικό που θέλει να το παίξει και "δάσκαλος" Διάβασε τα σήματα...σου δίνουν αρκετές πληροφορίες. Όπως ότι δεν πατάμε φρένο πάνω στην στροφή και η ταχύτητα θα πρέπει να έχει ρυθμιστή πριν στρίψεις... Όποτε στην στροφή, φρένο, χαμήλωμα ταχύτητας π.χ από 3η σε 2η και στρίβεις απαλά.
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλοί δάσκαλοι μόνο δάσκαλοι δεν είναι και κοίτανε να σου πάρουν το λάδι. Οδήγηση θα μάθεις μόνος σου δυστυχώς. Γιαυτό κυκλοφορούν τόσοι χαροι έξω. Έχει μάθει ποτέ κανείς από δάσκαλο τι είναι υποστροφη, υπερστροφη, πως να φρενάρει, να αποφεύγει εμπόδιο, να οδηγεί οικονομικά κλπ? Αυτό το κωλοφλας πόσοι το χρησιμοποιούν? Ο νούμερο 1 λόγος ατυχημάτων είναι Έχει πάρει ποτέ κανείς σε όλη την ιστορία της Ελλάδας κλήση για φλας? Τέτοιο κράτος έχουμε, 0 εκπαίδευση, σχολές με λάδι Κτεο με λάδι, 0 τροχαία Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από adi32 1
LongTom Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, mitsosMM1996 είπε Μάλιστα.. πάντως χτες ο δάσκαλος κανω μια στροφή με το ζόρι, και μου λέει.. Εγω ειμαι να σε μάθω να στρίβεις σωστά, διότι πάνε όλοι δίνουν λάδι 200 ευρώ και δεν ξέρουν τα βασικά.. Βεβαια δεν το ειπε τυχαια ο δάσκαλος πυστευω, ήθελε να κόψει αντιδράσεις γιατί αν λαδώσω 200 στην εξέταση κάτι θα πάρει και αυτός.. Πάντως επειδή με πιέζει ο χρόνος και θα κάνω όσα μαθηματα λεει ο νομος(25) και θα κάνω εξέταση, φανταζομαι με λάδωμα δεν κόβουν ποτέ οι εξεταστές σωστά;; Αγχωνομαι μην με πάνε σε τιποτα στενα κλπ.. Αν κ τ πιθανοτετερο ειναι να μ κανουν 5 λεπτα διαδρομη και κανα παρκαρισμα τ πολυ.. Επισης επειδή ειμαι ψηλός 1.99 ύψος στο αυτοκινητο με το ζόρι χωράω και τα πόδια μου ακουμπάνε στο τιμόνι και αναγκαζομαι να τα βάζω κάπως πλάγια πράγμα που με δυσκολευει.. 8 ώρες πριν, mitsosMM1996 είπε Ναι τέρμα πίσω. Γενικα εχω μεγαλα πόδια, και αναγκαζομαι να τα βάζω πλάγια ώστε να μην βρισκουν στο τιμόνι απλά όλη αυτη η στάση δεν με βολευει και πολύ. Το κάθισμα η πλάτη στο 1ο μαθημα δεν με βολευε του λέω θελω να τ βαλω λιγο πισω γτ δεν νιωθω να κάθομαι καλα και μου λέει συμφωνα με τον ΚΟΚ κλπ πρεπει τ κάθισμα να είναι σχεδόν 90 μοίρες. Ενώ με αλλα παιδια που έχω μιλησει κ πήραν δίπλωμα σε αλλες σχολες οδηγων, ο δασκαλος τους έλεγε φτιάξε το κάθισμα οπως σε βολευει.. 8 ώρες πριν, mitsosMM1996 είπε Του το λέω και δεν το καταλαβαινει,, Yaris ειναι το αμάξι. Τ καθισμα δεν με βόλευει απο το πρώτο μάθημα, πχ του δάσκαλου το κάθισμα που ειναι του συνοδηγου ειναι σε καλυτερη θέση.. Τελως παντων.. Αν το σκεφτήκε και εσεις ειμαι ψηλός 1.99 με βάζει με κάθισμα σχεδον 90 μοιρες, τα πόδια μου ακουμπάνε τιμόνι( γ αυτο δεν γίνεται κάτι αλλωστε τ καθισμα ειναι τελειως πισω) οποτε γ αυτό με έχει πιάσει αυτο το άγχος.. Θα παω με φίλο μου σε αλάνα αυριο να μ μαθει λιγο να στρίβω οπως θέλει ο δάσκαλος, βεβαια μου είπε ο φίλος μου οτι ναι μεν ο δάσκαλος μου λέει τον σωστό τρόπο αλλά ο ίδιος σε πολύ στενά στρίβει κατευθειαν χωρις να σταματίσει απλά κατεβάζει ταχύτητα και τ στρίβει κατευθειαν με χαμηλη ταχύτητα.. Κανονικά για μένα ο δάσκαλος έπρεπε μονος του να με πάει σε αλάνα να βάλει κόνους και να τους θεωρεισουμε παιζοδρομιο και να μ λεει στρήψε και ρύθμιζε την ταχυτητα με τν συμπλέκτη με σταθερό γκάζι.. Αλλα τελως πάντων.... Λάδι μυρίζομαι... Ο δάσκαλος βάζει ένα ντερέκι σαν και εσένα σε yaris(πιστοποιημένος κουβάς με άθλια θέση οδηγού και για εμάς τους μέτριους), δέχεται να κάνεις μαθήματα με το βασικότερο (την σωστή θέση οδήγησης) να μην υπάρχει, τόσο που τα πόδια σου χτυπάνε στο τιμόνι και σε λέει σκάσε και οδήγα; Αυτός δεν είναι απλά λαμόγιο-λαδέμπορας, είναι επικίνδυνος. Εάν γίνεται πάνε αλλού, αφού κάνεις μια ωραία καταγγελία.
greed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ποδι σου το αριστερο πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα και να μην ειναι στον αερα.μονο ετσι θα εχεις τον σωστο ελεγχο του συμπλεκτη αλλα και του γκαζιου Δεν ξερω αν στο ειπε ο δασκαλος σου ομως σε μενα δεν εκανε καμια αναφορα και στα πρωτα 4-5 μαθηματα μου εσβηνε. Στο 6 μαθημα και μετα δεν ξανα εγινε ποτε.Ας ειναι καλα το youtube. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από greed
mitsosMM1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, greed είπε Το ποδι σου το αριστερο πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα και να μην ειναι στον αερα.μονο ετσι θα εχεις τον σωστο ελεγχο του συμπλεκτη αλλα και του γκαζιου Δεν ξερω αν στο ειπε ο δασκαλος σου ομως σε μενα δεν εκανε καμια αναφορα και στα πρωτα 4-5 μαθηματα μου εσβηνε. Στο 6 μαθημα και μετα δεν ξανα εγινε ποτε.Ας ειναι καλα το youtube. Εμένα μου έχει πει, το αριστερό πόδι πρεπει να είναι πάντα πάνω στον συμπλέκτη διοτι σε περιπτωση εκτακτου φρεναρισματος για σταμάτημα να προλαβουμε να παταμε συμπλεξη+φρένο. Μου έβαζε χέρι αν εβαζα τ ποδι μ αριστερα απο τ συμπλέκτη.. 11 ώρες πριν, Klausx είπε Άμα σου ξαναπεί να σταματήσεις σε στροφή, πες του, βλέπεις κανένα ΣΤΟΠ; Έλεος με τον κάθε τραγικό που θέλει να το παίξει και "δάσκαλος" Διάβασε τα σήματα...σου δίνουν αρκετές πληροφορίες. Όπως ότι δεν πατάμε φρένο πάνω στην στροφή και η ταχύτητα θα πρέπει να έχει ρυθμιστή πριν στρίψεις... Όποτε στην στροφή, φρένο, χαμήλωμα ταχύτητας π.χ από 3η σε 2η και στρίβεις απαλά. Ναι, το ξερω.. κοιτα στις στροφές με μεγαλο δρομο τα κανωω καλα.. Το θεμα μου ειναι στοφές σε στενό.. Ητνα ένα συγκεκριμενο στενό στο Παπαγου 2πλης κατευθεινσεως και μ λέει εδώ έχουν γινει τρακαρισματα για τρακαρισματα, οντως ειναι στενο κ δυσκολη ορατοτητα.. Εκει μ λεει, πατα σταθερό γκαζι και συμπλεκτη λιγο μεχρι να ξεεκινησει σιγα σιγα τον αφηνεις τον συμπλέκτη κατα την στροφή να μην μας φυγει τ αμαξι,, παλι πατημα κλπ. Κ δεν μπορώ να κρατησω τον συμπλέκτη όπως θελει, έχει και γκάζι π μονο που τ ακουμπας γκαζωνει. απο τ αγχοςς παταω κ παραπανω γκαζι κ χανετε η στροφή... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από mitsosMM1996
greed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mitsosMM1996 είπε Εμένα μου έχει πει, το αριστερό πόδι πρεπει να είναι πάντα πάνω στον συμπλέκτη διοτι σε περιπτωση εκτακτου φρεναρισματος για σταμάτημα να προλαβουμε να παταμε συμπλεξη+φρένο. Μου έβαζε χέρι αν εβαζα τ ποδια μ αριστερα απο τ συμπλέκτη.. Η πτερνα σου θα πρεπει να ακουμπαει στο πατωμα και οχι να ειναι στον αερα.. Αυτη ειναι που θα σε βοηθαει να κανεις μικρορυθμισεις καθε φορα και να εχεις ξεκουραστο ποδαρι. Τσεκαρε καποια βιντεο σιγουρα θα σε βοηθησουν και τα λεει ωραισ ο τυπος. https://www.youtube.com/c/ConduiteFacile/videos Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από greed
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέσα στην πόλη το έχεις πάνω στο συμπλέκτη αλλά δεν τον ακουμπάς καν. Ακόμα κι αν απλά ακουμπάει το πόδι χωρίς να πατάς φθείρεται ο δίσκος. Στα ταξίδια το βγάζεις τελείως από εκεί το πόδι 1
aromeo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mitsosMM1996 είπε Εμένα μου έχει πει, το αριστερό πόδι πρεπει να είναι πάντα πάνω στον συμπλέκτη διοτι σε περιπτωση εκτακτου φρεναρισματος για σταμάτημα να προλαβουμε να παταμε συμπλεξη+φρένο. Μου έβαζε χέρι αν εβαζα τ ποδια μ αριστερα απο τ συμπλέκτη.. Και κάπως έτσι ξεκινάει το πόδι να ακουμπάει τον συμπλέκτη εν κινήσει και σιγά-σιγά το δίσκο πλατό αρχίζει και τα φτύνει και θα πληρώνεις μεθαύριο 300άρες σε συνεργεία χωρίς λόγο. Τρίχες κατσαρές να του πεις, το πόδι δεν χρειάζεται να είναι πάνω από τον συμπλέκτη παρά μόνο όταν πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις. Επίσης, σε "έκτακτο" φρενάρισμα ρίχνεις ΤΣΑΡΟΥΧΙ στα φρένα και δεν σε ενδιαφέρει ο συμπλέκτης. Αν πατήσεις συμπλέκτη+φρένο μαζί απλώνεις το φρενάρισμα σου. Υποψιάζομαι βέβαια ότι όλα αυτά στα λέει γιατί στην εξέταση μπορεί να πηγαίνεις με 20χλμ και 2α και να φρενάρεις ξεχνόντας τον συμπλέκτη πάνω στην ταραχή σου με αποτέλεσμα να σου σβήσει και να κοπείς. Το θέμα είναι ότι έτσι δε θα μάθεις να οδηγείς σωστά, απλά να περάσεις τις εξετάσεις. Όσο για τον συμπλέκτη που σε δυσκολεύει, βοηθόντας μια κοπέλα να καταφέρει να οδηγήσει και μετά την εξέταση είχαμε αποτέλεσμα με την παρακάτω διαδικασία: 1) Σε μια αλάνα μάθε να ξεκινάς το αμάξι χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ γκάζι. Δηλαδή, βάζεις 1η και ξεκινάς να αφήνεις συμπλέκτη σιγά-σιγά. Εκεί που νιώθεις τις στροφές να πέφτουν λίγο και το αυτοκίνητο να ξεκινάει να τσουλήσει, κράτα τον σταθερά για λίγο και σιγά σιγά άφηνε τον. Εδώ δεν σε ενδιαφέρει να το κάνεις τέλεια, απλά να μάθεις που είναι "νεκρός" ο συμπλέκτης για να μην ασχολείσαι καθόλου με αυτή την περιοχή. 2) Βάλε και το γκάζι στο παραπάνω σενάριο. Κατά συνέπεια εδώ η κίνησα στο "άσε" το συμπλέκτη θα πρέπει να είναι πιο γρήγορη όταν ξεκινήσει να τσουλάει. Βήμα-βήμα θα βρείς ρυθμό. Επίσης, δοκίμασε αντί να είσαι μια και έξω στο γκάζι να παίζεις με το γκάζι γιατί θα σε βοηθήσει στο επόμενο βήμα. 3) Βάλε και τη στροφή στο παιχνίδι. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Είναι λάθος να πατήσεις συμπλέκτη σε απότομο φρενάρισμα παρά μόνο λιγο πριν ακινητοποιηθείς.Δεν εκμεταλλεύεσαι το φρενάρισμα της μηχανής έτσι και αυξάνεις την απόσταση ακινητοποίησης. (τωρα το απότομο φρενάρισμα μπορεί να είναι τοσο διαφορετικό για τον καθένα και την κάθε περίπτωση)
wesker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Εγώ θα αλλαζα σχολή. Ο τύπος ειναι εντελώς στοκος σε επικίνδυνο βαθμό σε οτι σου έχει πει μεχρι τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα