snbblp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε --------- "όλα τα προγράμματα και τα λειτουργικά συστήματα είναι πλέον άχρηστα, όταν το υλικολογισμικό παύσει να λειτουργεί" Γεώργιος Καραϊσκάκης 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, snbblp είπε "όλα τα προγράμματα και τα λειτουργικά συστήματα είναι πλέον άχρηστα, όταν το υλικολογισμικό παύσει να λειτουργεί" Γεώργιος Καραϊσκάκης 🤣 Αυτό θα πάω να το πω στην sandisk καθώς όπως είπα και σε άλλο μου ποστ: ΥΓ: Μου φαίνεται δεν θα ξαναπάω σε sandisk, 3 stick έχω πάρει μέχρι τώρα και μου έγιναν τα εξής: 1ο usb ελλαττωματικό, το αντικατέστησα και πάλι τα ίδια... 2ο usb το έκανα μια φορά διαμόρφωση σε NTFS και χάλασε 3ο usb που είναι και το σημερινό το έτρεξα σε crystalmark και είδα τι έπαθα 😂 (κλειδώθηκε το stick) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα