Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή πεδίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Είμαι μαθητής γ' γενικού λυκείου 4ου επιστημονικού πεδίου (Οικονομία-Πληροφορική). Φέτος δίνω πανελλαδικές δηλαδή, το πρόβλημα είναι πώς έχουν αλλάξει τα ενδιαφέροντα μου και το συγκεκριμένο πεδίο δεν μου ταιριάζει. Δεν γίνεται να αλλάξω πεδίο αυτή την χρονική στιγμή, καθώς δεν γνωρίζω Φυσική Χημεία καθώς έκανα προετοιμασία για το μάθημα της οικονομίας και της πληροφορικής. Σκέφτομαι να ξανά δώσω πανελλαδικές εξετάσεις αμέσως μετά, αυτό που με προβληματίζει είναι, προλαβαίνω μέσα σε λιγότερο από ένα έτος να μάθω Φυσική και Χημεία β' και γ' λυκείου;

Φυσική προσανατολισμού στην β' λυκείου είχα μια μέτρια επαφή (δεν έκανα φροντιστήριο, καθώς τότε πίστευα ότι ήθελα να σπουδάσω Οικονομικα ή διοίκηση επιχειρήσεων) σε αντίθεση με Χημεία που λόγο της καθηγήτριας που είχα α' και β' λυκείου απλά με έκανε να "μισήσω" το μάθημα και να μην ξανά ασχοληθώ μαζί του. 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 χρονών λογικό είναι να μην έχεις ιδέα τι θες να κάνεις. Εδώ άλλοι φτάνουν 35 και βαράνε το κεφάλι τους.

Όμως, ποτέ μην λες όχι σε κάτι χωρίς να το δοκιμάσεις. Δώσε από οικονομικά, πάνε σε μια σχολή και αν δεν σου αρέσει τότε βλέπεις. Αυτή η ηττοπάθεια πριν καν δώσεις μόνο κακό θα σου προξενήσει.

Φιλικά πάντα, και καλή επιτυχία.

53 λεπτά πριν, JohnGTA είπε

17 χρονών λογικό είναι να μην έχεις ιδέα τι θες να κάνεις. Εδώ άλλοι φτάνουν 35 και βαράνε το κεφάλι τους.

Όμως, ποτέ μην λες όχι σε κάτι χωρίς να το δοκιμάσεις. Δώσε από οικονομικά, πάνε σε μια σχολή και αν δεν σου αρέσει τότε βλέπεις. Αυτή η ηττοπάθεια πριν καν δώσεις μόνο κακό θα σου προξενήσει.

Φιλικά πάντα, και καλή επιτυχία.

Το πρόβλημα μου φίλε είναι, μην μπω σε μια σχολή την τελειώσω και κατάλαβω μετά ότι αυτή η σχολή δεν μου ταιριάζε. Το θετικό είναι πως κάποια εργαλεία στις θετικές επιστήμες είναι κοινά οπότε θα έχω την δυνατότητα να κάνω ένα μεταπτυχιακό πάνω σε ηλεκτρονικά/αυτοματισμούς από πτυχίο πληροφορικής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...