Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Φιλος μου εχει το PS4 Slim.

Απο οσο θυμαται εκανε ενημερωση και δεν θυμαται αν το εκλεισε την ωρα που την εκανε την ενημερωση. Μετα απο αυτο παταει να ανοιξει και σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα (κανα 10 πιστευω).

Σε safe mode δεν μπορω να μπω. Θα δοκιμασω να αλλαξω παστα.. Αλλαξε και το τροφοδοτικο.

Τι λετε να φταει αλλο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Καλησπερα.Φιλος μου εχει το ps4 sl8m.Απο οσο θυμαται εκανε ενημερωση και δεν θυμαται αν το εκλεισε την ωρα που την εκανε την ενημερωση.Μετα απο αυτο οαταει να ανοιξει και σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα(κανα 10 πιστευω).Σε safe mode δεν μπορω να μπω.Θα δοκιμασω να αλλαξω παστα..Αλλαξε και το τροφοδοτικο.Τι λετε να φταει αλλο;

αν δεν μπαινει σε safe mode μηπως εχει να κανει με μητρικη;

αλλο δισκο εβαλες;

Δημοσ.

οχι δεν εβαλα.Βασικα για να μπει σε safe mode ενω ειναι κλειστο οαταω οαρατεταμενα το κουμπι η αφου ανοιξει το παταω ξανα παρατεταμενα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis22k είπε

οχι δεν εβαλα.Βασικα για να μπει σε safe mode ενω ειναι κλειστο οαταω οαρατεταμενα το κουμπι η αφου ανοιξει το παταω ξανα παρατεταμενα;

το ps4 και να το εσβησε την ωρα του update δυσκολα να μπλοκαρε,ας αφαιρεσει τον σκληρο και να το αναψει χωρις αυτον να δουμε....Η παστα δεν νομιζω να φταιει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τιποτα τα εβγαλα ολα το αναψα αναβει το μπλε λαμπακι και μετα απο 10 δευτερα σβηνει.Ουτε safe mode μπαινει.Το τσιπακι ζεστενεται κανονικα παντως,αρα παει ρευμα μεχρι εκει.Μου εκανε εντυπωση το οτι το ζεστανα λιγο με πιστολακι το τσιπακι ,το αναψα αλλα το ανεμηστηρακι δεν συγκενηθηκε.Ξεκιναει για λιγο και σταματαει

Επεξ/σία από giannis22k
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/10/2020 στις 10:44 ΜΜ, giannis22k είπε

τιποτα τα εβγαλα ολα το αναψα αναβει το μπλε λαμπακι και μετα απο 10 δευτερα σβηνει.Ουτε safe mode μπαινει.Το τσιπακι ζεστενεται κανονικα παντως,αρα παει ρευμα μεχρι εκει.Μου εκανε εντυπωση το οτι το ζεστανα λιγο με πιστολακι το τσιπακι ,το αναψα αλλα το ανεμηστηρακι δεν συγκενηθηκε.Ξεκιναει για λιγο και σταματαει

Μήπως σου έχει παρουσιάσει γνωστο το blod(blue light of death);Νομίζω πως φτιάχνεται αν βάλεις στην μέση του bracket της apu μια ροδέλα για να ασκεί περισσότερη πίεση στο chip 

Δημοσ.

Οχι δεν νομιζω να ειναι blod γιατι απλα αναβει και μετα σβηνει ,δεν αναβοσβηνει το λαμπακι δηλαδη.Αυτο το δοκιμασα αλλα τιποτα (αν και χαζο μου φενεται για ποιο λογο να ασκει πιεση).Ειχα δει εινα βιντεο ο οποιος το εψαξε αρκετα αρκετα (εβγαζε και αλλαζε καποια mosfets ) χωρις αποτελεσμα και κατεληξε στο συμπερασμα οτι θελει αλλαγη το northbrige chip

Σε ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...