music_lover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δεν πειράζει ρε Nvidia, μέχρι να γίνουν διαθέσιμες και να έρθουν σε λογικές τιμές οι κάρτες σου θα παίζουμε με PS5/Series X με gpu της AMD. Και που ξες, ίσως πάρουμε και καμιά Big Navi στο τέλος και σε στείλουμε αδιάβαστη 😝 1 1
Odyss3us Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μάλλον δεν έχετε μάθει να διαβάζετε, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες γιαυτο και οι ελλείψεις.. δεν υπάρχει αδυναμία παραγωγής, απλά η τεράστια ζητηση την ξεπερνά! τη συγκρίνουν μάλιστα με την εποχή της τεραστιας ζητησης των Pentium και των Windows95! "Η ζήτηση και για τις δύο κάρτες γραφικών έχει εκτοξευθεί, με την NVIDIA να αναμένει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση ειδικά την εορταστική περίοδο. Οι λιανοπωλητές θα σας πουν ότι δεν έχουν δει παρόμοιο φαινόμενο την τελευταία δεκαετία. Ίσως πρέπει να πάμε πίσω στην εποχή των Windows 95 και των επεξεργαστών Pentium για να δούμε κάτι τέτοιο, όταν οι άνθρωποι ήθελαν απλώς να αγοράσουν. Αυτό είναι λοιπόν ένα φαινόμενο που δεν το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Ακόμα κι αν γνωρίζαμε για όλη αυτή τη ζήτηση, δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να είχαμε αυξήσει την παραγωγή τόσο γρήγορα. Οι κάρτες εξαντλούνται αμέσως." Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Odyss3us
akoinonitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Odyss3us είπε μάλλον δεν έχετε μάθει να διαβάζετε, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες γιαυτο και οι ελλείψεις.. δεν υπάρχει αδυναμία παραγωγής, απλά η τεράστια ζητηση την ξεπερνά! τη συγκρίνουν μάλιστα με την εποχή της τεραστιας ζητησης των Pentium και των Windows95! "Η ζήτηση και για τις δύο κάρτες γραφικών έχει εκτοξευθεί, με την NVIDIA να αναμένει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση ειδικά την εορταστική περίοδο. Οι λιανοπωλητές θα σας πουν ότι δεν έχουν δει παρόμοιο φαινόμενο την τελευταία δεκαετία. Ίσως πρέπει να πάμε πίσω στην εποχή των Windows 95 και των επεξεργαστών Pentium για να δούμε κάτι τέτοιο, όταν οι άνθρωποι ήθελαν απλώς να αγοράσουν. Αυτό είναι λοιπόν ένα φαινόμενο που δεν το έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Ακόμα κι αν γνωρίζαμε για όλη αυτή τη ζήτηση, δεν νομίζω ότι είναι δυνατό να είχαμε αυξήσει την παραγωγή τόσο γρήγορα. Οι κάρτες εξαντλούνται αμέσως." Nαι αυτο ειναι ,για δες ποσες καρτες εχουν παρει τα καταστηματα απο την αρχικη τους παραγγελία και πες μας. Η ζητηση μπορει να ειναι μεγαλη αλλα η Nvidia καρτες δεν εχει δωσει. 4
drakoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, patentas11 είπε Μπααα την AMD δεν πιστεύω να την συμφέρει αυτο. Θα θελει να τσιμπήσει (και) τους ανυπόμονους που δεν θα βρίσκουν τις 3070-3080. Έτσι νομίζω και εγώ, είναι ευκαιρία τώρα να δώσει κάρτες. 1
mkp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Black Demis είπε λες δεν φτιάχνονται όλοι να τρέχουν να βρίσκουν drivers που παίζουν να κάνουν undervoltage κλπ περρισοτεροι θέλουν plug and play Αμα είναι να χρειαστεί κάποια gpu undervoltage αυτή θα είναι η 3080(και η 3090) με 320W TDP και 350W TDP αντίστοιχα. Ο high-end rdna 2 δεν θα έχει πανό από 250-280W TDP και θα έχει επιδόσεις παρόμοιες με την 3080. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από mkp
forgotten Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 θελω να την κτυπησει η amd στα ισια να δουμε που θα παει η κοροιδια απο 700ευρω καρτες βλεπω 900+ 1
patentas11 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, drakoulis είπε Έτσι νομίζω και εγώ, είναι ευκαιρία τώρα να δώσει κάρτες. Αν βγάλει την 6900 στο 500αρι την έχω τσιμπήσει. Με βάσει το teaser χτες θα ειναι ενα σκαλί κατω από την 3080 με περισσότερη μνήμη κιόλας. Αν όμως την έχει πιο ακριβά δεν ξερω. 2
Black Demis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, mkp είπε Αμα είναι να χρειαστεί κάποια gpu undervoltage αυτή θα είναι η 3080(και η 3090) με 320W TDP και 350W TDP αντίστοιχα. Ο high-end rdna 2 δεν θα έχει πανό από 250-280W TDP και θα έχει επιδόσεις παρόμοιες με την 3080. Μπα μην το λες με την 5700xt με 225 tdp έβραζε το σύμπαν με μικρό κουτί σε βαθμό shutdown μόλις μπικε 2070 super μεππαρόμοιο tdp έφτανα δεν έφτανα 55 60 βαθμούς με full use. Και το ποιο τραγικό από έκδοση drivers σε έκδοση είχε διαφορά 2
luis_rambo84 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εγω παντος παράγγειλα την asus strix 3080 oc edition και θα περιμένω πανω αππ μήνα για να μου ερθει. Δεν υπάρχει πουθενα ουτε για δείγμα. Και κατα την γνώμη μου απο ολες τις υλοποιήσεις η asus tuf και asus strix ειναι μακράν οι καλύτερες απο άποψη ποιότητας κατασκευής μιας και φέρνει απο τα ποιο καλα capacitors στην αγορα.
mkp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε Μπα μην το λες με την 5700xt με 225 tdp έβραζε το σύμπαν με μικρό κουτί σε βαθμό shutdown μόλις μπικε 2070 super μεππαρόμοιο tdp έφτανα δεν έφτανα 55 60 βαθμούς με full use. Και το ποιο τραγικό από έκδοση drivers σε έκδοση είχε διαφορά ε παίζει ρόλο και το cooler, και η 5700xt είχε και + 10W TDP από την 2070 super
kostasfalcon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 ο κυριος της nvidia μας λεει τα αυτονοητα.... Εαν η Samsung ή η apple τοποθετουσαν την ναυαρχιδα τους στα 699 τι πιστευετε οτι θα γινοταν? 1 1
nikos5800 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Nαι αυτο ειναι ,για δες ποσες καρτες εχουν παρει τα καταστηματα απο την αρχικη τους παραγγελία και πες μας. Η ζητηση μπορει να ειναι μεγαλη αλλα η Nvidia καρτες δεν εχει δωσει. Θα φανούν στο τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του έτους αν πράγματι οι ampere πούλησαν !! 2
akoinonitos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, nikos5800 είπε Θα φανούν στο τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του έτους αν πράγματι οι ampere πούλησαν !! σωστος 1
Black Demis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, mkp είπε ε παίζει ρόλο και το cooler, και η 5700xt είχε και + 10W TDP από την 2070 super 10w δεν δικαιολογούν +40 βαθμούς που βαραγε Δυστιχος για μας όσο καλά cpu βγάζεις amd τόσο χάλια είναι στα gpu Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Black Demis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα