najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μολις βγηκε στο Netflix, και βλεπω ψιλοκαλα reviews so far 1
Asevastos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτέλους βγήκε! Ανυπομονώ να την δω (ελπίζω αυτό το σκ να μπορέσω). Και εγώ 1-2 κριτικές που διάβασα λένε πολύ καλά λόγια. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Asevastos
spiritclay Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1o επ πολυ καλό. Τα πιτσιρίκια παίζουν φανταστικά!
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 38 λεπτά πριν, KilliK είπε η Brie Larson παιζει; xD τι λες καμια σχεση
jerry banana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε Μολις βγηκε στο Netflix, και βλεπω ψιλοκαλα reviews so far παιδια για τους γνωστες,η σειρα εχει καμια σχεση με το haunting of the hill house?Εννοω σεναριακα?Τα παιδια που βλεπουμε σε αυτη ειναι τα μεγαλα στο hill haus?
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, jerry banana είπε παιδια για τους γνωστες,η σειρα εχει καμια σχεση με το haunting of the hill house?Εννοω σεναριακα?Τα παιδια που βλεπουμε σε αυτη ειναι τα μεγαλα στο hill haus? Ειναι ιδιοι συντελεστες και αρκετοι ηθοποιοι απο την 1η, αλλα δε συνδεονται ειναι καινουργια ιστορια τρομου
Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Αντε μπραβο να δουμε και καμια horror σειρα. Το Hill House ηταν εξαιρετικο για να δουμε και αυτο.
7nisiotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε η Brie Larson παιζει; Ευτυχώς δε παίζει η ατάλαντη διάσημη. Χάθηκε τελευταία και ησυχασαμε. Αυτοτελής συνέχεια δηλαδή το 2ο. Οκ γιατί δεν έχω δει το πρώτο. Και έψαχνα κάτι horror να δω τέτοιου στυλ.
jerry banana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Ειναι ιδιοι συντελεστες και αρκετοι ηθοποιοι απο την 1η, αλλα δε συνδεονται ειναι καινουργια ιστορια τρομου Ξερεις εαν συνεχιστει η η αλλη σειρα?Το haunting of hill house? 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ευτυχώς δε παίζει η ατάλαντη διάσημη. Χάθηκε τελευταία και ησυχασαμε. Αυτοτελής συνέχεια δηλαδή το 2ο. Οκ γιατί δεν έχω δει το πρώτο. Και έψαχνα κάτι horror να δω τέτοιου στυλ. μιας που ειδα και τη φωτογραφια προφιλ σου,ξερεις εαν συνεχιστει και το taboo?Γαματη σειρα με τον πολυ καλο tom hardy.
7nisiotis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ξερεις εαν συνεχιστει η η αλλη σειρα?Το haunting of hill house? μιας που ειδα και τη φωτογραφια προφιλ σου,ξερεις εαν συνεχιστει και το taboo?Γαματη σειρα με τον πολυ καλο tom hardy. Απ ότι διαβάζω αυτοτελείς συνέχειες θα έχει το Haunting. Περί Taboo, θα υπάρξει, έχουν γράψει το μεγαλύτερο μέρος της 2ης σεζόν εδώ και καιρό αλλά η δικαιολογία τότε ήταν το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Hardy. Πλέον με ιούς κτλπ ΔΕΝ έχω ιδέα. Πάντως ο ηθοποιός είχε ποσταρει ένα teaser στο Instagram του μήνες πριν. Το οποίο έχω ποσταρει στο ανάλογο thread 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ξερεις εαν συνεχιστει η η αλλη σειρα?Το haunting of hill house? Ειναι anthology ολο το haunting, θα βγει και 3ο μερος, με νεα ιστορια 1 1
jerry banana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ειναι anthology ολο το haunting, θα βγει και 3ο μερος, με νεα ιστορια Δεν το ήξερα ευχαριστώ πολύ!!! 44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Απ ότι διαβάζω αυτοτελείς συνέχειες θα έχει το Haunting. Περί Taboo, θα υπάρξει, έχουν γράψει το μεγαλύτερο μέρος της 2ης σεζόν εδώ και καιρό αλλά η δικαιολογία τότε ήταν το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Hardy. Πλέον με ιούς κτλπ ΔΕΝ έχω ιδέα. Πάντως ο ηθοποιός είχε ποσταρει ένα teaser στο Instagram του μήνες πριν. Το οποίο έχω ποσταρει στο ανάλογο thread Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ειλικρινά ήταν αυθόρμητη ερώτηση θα το ψάξω και στο ανάλογο νήμα.
star12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Η σειρά δεν έχει καμία σχέση με το περσυνο,παρά μόνο ότι παίζουν 2 ηθοποιοί απ το προηγούμενο η σειρά είναι απλά ένα μοντέρνο ριμέικ του στρίψιμου της βίδας του χενρι τζειμς .και μιας και το δα σε όλες τις εκδόσεις αυτό το έργο, ξέρω δυστηχως πως θα καταλήξει παρολλα αυτά οι ερμηνείες είναι άψογες,το μικρό σκα εμμ αγοράκι πρέπει να ναι η νέα βερσιον του Ντέμιαν απ τη προφητεία,κσι τα εφέ σκηνοθεσία απλά υπέροχα .δηλαδη έγινε Και δω πολύ καλή δουλειά .μου θύμισε λίγο others με νικολ κιντμαν ταινιαρα οπως και το περσυνο το προτείνω από χτες
Πανος999 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Εγω που ειμαι στο 6ο επεισοδιο ειμαι λιγο 50-50..Αρχισα να χανω το νοημα καπου στο 4ο-5ο επεισοδιο κ μ εμπλεξε λιγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα