Ola150 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, έχω μπει στο τρυπάκι τις τελευταίες ημέρες να αγοράσω TWS ακουστικά in-ear με budget περίπου 100 ευρώ. Θα ήθελα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, καλό ήχο για μουσική και καλό μικρόφωνο για κλήσεις, active noise cancelation και μείωση θορύβου στο μικρόφωνο. Ότι ψάχνουν όλοι δηλαδή. Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που έχει, ώστε να δοκιμάσω τα ακουστικά ή την ποιότητα τους. Η χρήση είναι για γυμναστική σε υπαίθριο χώρο αλλά και σε γυμναστήριο, καθώς και σε pc/κλήσεις.
handsomegamer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 αμα το σηκωνει η τσεπη, πας σε AirPods. Διαφορετικα, κοιταξε κατι σε Sony, Samsung, Anker.
VyronPeristeri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εγω θα επαιρνα τα oneplus buds αν δεν ειχα ηδη τα tws i500 απο gearbest που μου εχουν βγει φοβερα.
TechnoState Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Anker προτείνω κ εγώ. Είναι τίμια overall γι αυτά που πληρώνεις. Στα Amazon (.de .es .it) κ αν είσαι prime, παίζουν καλά bundles (περιττό: υποδειγματική εγγύηση).
Ola150 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Θα μπορούσα να πάω σε κάποιο κατάστημα τύπου Κωτσόβολος για να δοκιμάσω κάποια;
agelos_pe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 12:14 ΜΜ, VyronPeristeri είπε Εγω θα επαιρνα τα oneplus buds αν δεν ειχα ηδη τα tws i500 απο gearbest που μου εχουν βγει φοβερα. έχουν τόσο καλή ποιοτητα ήχου? παίζουν πολλά μοντέλα i αλλα οι γνωμες ειναι λιγο αντικορουομενες (ισως λογο διαφορετικων κατασκευαστων?) για τα Honor Choice εχει καποιος γνωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα