Speculoos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 H πρόκληση σε τέτοια νήματα είναι όπως λέει ο Praetorian να δούμε πέρα από παιχνίδια που έχουμε λιώσει και μας αρέσουν. Αν έχω γράψει 150 ώρες στο Football manager θα θεωρώ ότι τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι είναι τέλεια. Αποφεύγοντας λοιπόν τρέιλερ παιχνιδιών όπως τα Bioshock series, τα Witchers (προσωπικά θεωρώ την εισαγωγή στο Witcher 2 με τον Letho την κορυφαία της σειράς και από τα κορυφαία cinematic sequences στο είδος) κτλ, βάζω το τρέιλερ του Dead Island, ενός παιχνιδιού που ούτε έχω παίξει ούτε πρόκειται αλλά είναι ευφυέστατο και άκρως συναισθηματικό 8 1
KilliK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 το τρειλερ του Dead Island εκανε επιτυχια ενα κατα τα αλλα μετριοτατο παιχνιδι. δειχνει το ποσο σημαντικη ειναι η πρωτη εντυπωση, οταν παρουσιαζεις για πρωτη φορα ενα παιχνιδι. ενα αλλα χαρακτηριστικο παραδειγμα, αλλα απο την αναποδη: 1
Tobajara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Σκόπευα να βάλω το Wind Commander: Prophecy από τα νιάτα μου, αλλά ας βάλω το μόνο τρέιλερ που με συγκλόνισε στα γεράματα... 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμπνευσμένο thread @Praetorian μπράβο, θα ποστάρω διάφορα όπως μου έρχονται. Για αρχή αυτό το trailer που το είδα όμως αφού τελείωσα το παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστό trailer για αυτό το παιχνίδι, ίσως μόνο αν γύριζαν κάτι σε στυλ βιντεοκασέτας με Stallone και Schwarzenegger (εννοείται γκούγκλαρα πως γράφεται). Για την ιστορία, το Blood Dragon είναι μια χιουμοριστική τρολιά με 80s αισθητική, φουλ απολαυστικό και ειρωνικό προς διάφορα κακώς κείμενα της βιομηχανίας (διπλά ειρωνικό ότι προέρχεται από την ίδια την Ubisoft), τερματίζεται άνετα σε μια 3ωρη καθισιά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 6
ilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Blood dragon δαγκωτό ακόμα και σήμερα. 😁 Επίσης το Dead Island trailer είναι ο ορισμός του jab8. Δεν είναι κακό game, αλλά καμία σχέση με αυτό που νόμιζα και καταντά και κάπως μονότονο από ένα σημείο και μετά. Coop είχε πλάκα βέβαια γιατί μπορούσες να τρολάρεις κάργα με teamkills τους φίλους σου.😁 Και αν μιλάμε για trailers θα πρέπει να συμπεριλάβουμε όλα τα blizzard και from software games. Είναι ιεροσυλία αλλιώς. 2
Greygore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πω την αλήθεια, γενικά τα trailer τα αποφεύγω (μια και συνήθως δεν είναι αντιπροσωπευτικά του τελικού προϊόντος), αλλά κατά καιρούς έχει πάρει το μάτι μου 2-3 τα οποία βρήκα γενικά ενδιαφέροντα: 1. Atlantis II (Beyond Atlantis): Ίσως το πιο bittersweet trailer για adventure game που θυμάμαι, θεματικά άφηνε πολλά να εννοηθούν πέρα απο τα γραφικά, με την "μαγεία" όμως να χάνεται μεταξύ των άκρως εκνευριστικών pixel-hunting puzzles του παιχνιδιού και το κουραστικό voice acting (βλ. επίσης, συνεχές backtracking λόγω της προσπάθειας των developer να "ξεφύγουν" απο την γραμμικότητα του genre). Παρ'όλα αυτά, το trailer είχε σίγουρα ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που με κάνει να το θυμάμαι χρόνια μετά: 2. Αν και το παιχνίδι είναι μέτριο (με κάποιες καλές ιδέες τις οποίες δεν "έπιασαν" ποτέ 100% του potential τους), τα trailer του Bard's Tale (action RPG του 2004 με πολύ, πολύ επιφανειακή σχέση με τα first-person dungeon-crawler CRPG Bard's Tale I-II-III και πιο πρόσφατα IV) μου προκάλεσαν απίστευτη εντύπωση για το πόσο genre-savvy είναι (παραθέτω το αρχικό του 2004 και το κάπως καλύτερα σκηνοθετημένο Remastered/Resnarkled του 2017) (2004) (2017) 3. Τέλος, τo πλέον... 80's eurosynth trailer που μου έκανε εντύπωση, το Lichtspeer (Double Speer Edition), ένα απο τα λίγα trailer που συναγωνίζονται άνετα το FC3: Blood Dragon σε 80's neon-infused "kitsch" aesthetics (αν και το actual gameplay δεν είναι ούτε καν όσο frantic όσο αφήνει να εννοηθεί το trailer, τουλάχιστον στα πρώτα levels). Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Greygore 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Myst III Exile Ίσως το πιο αγαπημένο μου trailer για παιχνίδι της σειράς Myst, και με πολυ καλή μουσική επένδυση από Jack Wall. Με σύντομη εμφάνιση του Brad Dourif στο τέλος, και τη χρήση concept art που το ενσωμάτωσαν στη βασική ιδέα του Myst-verse ότι τα βιβλία *συνδέουν* σε πραγματικούς κόσμους τους οποίους περιγράφουν. Και το πιο σύντομο "theatrical trailer" ήταν επίσης πολύ καλό: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα