Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Εμπνευσμένος από το νήμα που άνοιξε πρόσφατα ο @chek2fire για τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια σε παιχνίδια, κάνω την αρχή για ένα νήμα με αγαπημένα trailer από παιχνίδια. Διευκρινίζω εκ των προτέρων δεν θέλουμε trailers για αγαπημένα μας παιχνίδια, αλλά αγαπημένα trailers για παιχνίδια (πολλές φορές βέβαια αυτά ταυτίζονται, αν και δυστυχώς σίγουρα όχι πάντα). Δηλαδή, στο νήμα ανήκουν trailer που αγαπήσαμε ή μας εντυπωσίασαν, ασχέτως του πώς κατέληξε να είναι το κανονικό παιχνίδι. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να δείχνουν πραγματικό/αντιπροσωπευτικό gameplay . Δύο από τα δικά μου: Clive Barker's Undying - Redefining Family Specs Ops: The Line - "The Journey" 6
FiLw Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Ωραίο θέμα 😁 λοιπόν ένα απτά trailer που με "σημάδεψαν" μαζί με τη μουσική του (δεν το έβαλα στο άλλο νήμα με την αγαπημένη μουσική γτ ήταν μόνο στο trailer νμζ) είναι το trailer του Final Fantasy XIV ARR (Link) Δεν έπαιξα ποτέ το παιχνίδι αν και το ήθελα αρκετά... Παρακολουθουσα τα letters of producer απο το version 1.0 και πως σιγα σιγά έγινε το transformation από μια σχεδόν αποτυχία σε μια πραγματική επιτυχία... Νομίζω πρέπει να το δείτε και μετά να ακούσετε και τη μουσική 😂 perfection 1
G.TH. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Το περίμενα ότι θα μπει και τέτοιο θέμα, θα μπορούσα να το έβαζα το βίντεο και στο μουσικό θέμα. Προφανώς δεν είναι το πιο σύγχρονο αλλά βλέπεται μια χαρά και σήμερα. Άριστη σκηνοθεσία, δεμένο απόλυτα με τη μουσική, κλιμακώνει, χωρίς άχρηστες πολυλογίες, σε κάνει να θες να μπουκάρεις και να συμμετάσχεις στον χαμό που βλέπεις. Ευτυχώς και το παιχνίδι ήταν (είναι) αντάξιο.
Sprou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Σχεδόν ολα τα trailers των assassins αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο.. 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Βάζω κι εγώ μερικά: Όταν μετά το Wing Commander III που είχε green screen, το IV με full studios ήταν πια ταινία. Team Fortress 2 cast. Ξέρετε τώρα. Aν και δεν πήγε τόσο καλά όσο τα προηγούμενα AvPs και παρ' όλο που η Rebellion είχε κάνει και το AvP1999, έπρεπε να βάλει console-friendly controls που δεν σε άφηναν να είσαι τόσο ευέλικτος σαν Alien/Predator, είχε ωραίο trailer και φυσικά τα καλύτερα γραφικά σε AvP. Είχαμε δει ήδη trailers του Battlefield 3, αλλά το trailer της Caspian Border ήταν αυτό που περίμενα, αφού έδειχναν επιτέλους την επιστροφή των αεροπλάνων. Το αγαπημένο μου trailer γενικά από το Battlefield 4. Star Wars: The Old Republic. Όλα τα cinematic trailers μέχρι τώρα (δεν έχουν βγάλει κάτι άλλο που δεν είναι in-game graphics). Just epic. Και να κλείσω για τώρα με ένα άλλο trailer που με είχε hype πολύ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Προσωπικό αγαπημένο μου από τη σειρά των AC, είναι του Assassin's Creed Revelations (E3 trailer, με την επένδυση από Woodkid - Iron). Η σκηνή που εμφανίζεται το φάντασμα του Altaïr να περπατάει στη σανίδα παράλληλα με τον Ezio ήταν ανατριχίλα. 4
polonos1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, Praetorian είπε Δύο από τα δικά μου: Clive Barker's Undying - Redefining Family Clive Barker'S Undying !!! Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή.... 1
7nisiotis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 #ΑγαπημένοMetro για περισσότερα κλικ στο σποιλερ το παιχνίδι που κάηκα συνεχόμενα 3 μέρες. Ύπνο και Last Light ήμουν ( Ιούνιος 2013 ) badass Isaac Clarke. Δεν ξεχνώ ΕΑ! Microsoft μια ταινία ODST γιατί δεν έχεις δώσει το πράσινο φως ακόμα; Είναι άλλα τόσα που δεν μου έρχονται τώρα. Κάποια άλλη στιγμή όμως. 3
lefterisv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 από την σειρά wow το θεωρώ το καλύτερο τρέιλερ, ειδικά στην σκηνή που η Shyvana φωνάζει "for the Horde" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα