giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, επειδη έφτασε ο καιρος μετα απο 3.5 χρονια να αρχιζω να αναβαθμίζομαι σιγα σιγα ψαχνω κατι γρηγορο με αντοχη στο χρονο (δε σκοπευω να αλλαξω κινητο κατω απο 2-3 χρονια) και προπάντων οικονομικό (150-200) για απαιτητική χρηση, πολυ browsing, multitasking και τουλαχιστον τιμια καμερα εστω ισαξια ή κοντα με του galaxy s7 που ειχα και με καλυπτει στο έπακρον εως και σημερα. Επίσης να εχει καλη μπαταρια και να μην σπαει-χαλαει με 2-3 πτωσεις. Δεν πολυ ασχολούμαι με παιχνίδια και λοιπα, το galaxy s7 που εχω για τις δικές μου αναγκες μεχρι και σημερα με καλυπτει στο 100% εκτος απ τη μικρη οθόνη που εχει αρχισει να με κουραζει. Ειμαι αναμεσα σε redmi note 8 pro, realme 7 και poco X3, πιο απο αυτα θα μου προτεινατε βαση αποδοσης-χαμηλοτερης τιμης και αν υπαρχει δυνατότητα να παιρνω αυτοματα ολα τα latest updates κανονικα οπως τα έπαιρνα με το samsung δλδ αυτοματα χωρις να κανω τιποτα, επειδη να μπαινω σε forums να ψαχνω να φλασαρω μονος μου roms και τα σχετικα δε παιζει να ασχοληθώ για κανενα απολύτως λογο. Επισης πιστευετε οτι πριν προβω σε αγορα θα ηταν καλυτερα να περιμενω πρωτα τη black friday, υπαρχει πιθανότητα πτωσης τιμης ακομη πιο κατω στα παραπανω μοντελα που ανεφερα? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από giorgosmcmc
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Σε αυτά που αναφέρεις το note 8 pro θα το έβγαζα έξω όχι ότι δεν είναι καλό τηλέφωνο απλά δε θα πάρει άλλο update θα μείνει στο android 10, το realme 7 είναι καλή περίπτωση αλλά θα σου πρότεινα να πας στο pro που φοράει snapdragon οθονη, super amoled, καλύτερες κάμερες. το poco από την άλλη είναι δυνατό απλά είναι πολύ βαρύ και δεν ξέρω από ποιότητα τι λέει καλό είναι να το δεις από κοντά.
osfp1978 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγνωμη αλλα μονο το note 8 pro ειναι στα χρηματα που αναφερεις.Τα αλλα υπεβαινουν τα 200 ευρω... Κατι σε huawei σε ενδιαφερει;Υπαρχουν συσκευες κοντα στα 200 ευρω που θα σε καλυψουν και με play store.... Εχω το p40 lite αυτη τη στιγμη στα 160 ευρω και το κινητο απλα δεν παιζεται....χωρις play store βεβαια αλλα ολα δουλευουν...(μεσω Λαμιας) Παντως για ριξε μια ματια και στο realme 6.....ενω και το note 8 pro ειναι αστερι.... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και μεχρι 200 και κατι θα μπορουσα να διαθεσω αν αξιζε, για redmi note 9 pro τι αποψη εχετε? Διαβάζω πως ο mediatek του 8 παρουσιαζει θεματακια θέρμανσης συσκευης στα πλην η gcamera που τη περνας με παραμετροποίηση αντιθετα με το 9 που κανεις απλα install το apk. Για huawei δε το σκεφτομαι καν βασικα αυτο το "μεσω λαμιας" θελω να αποφύγω. Αν πήγαινα για realme θα προτιμούσα να περιμενω να πεσει η τιμη να παρω το 7 αν και κατι με σπρωχνει περισσότερο για redmi note 9 pro μιας και η τιμη 220 που βρισκω το 128αρι μοιαζει ιδανική ποσο μαλλον σε κανενα 3μηνο που λογικα θα πεσει και αλλο. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από giorgosmcmc
WireFire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Αφου δεν βιαζεσαι το A51 το εχεις σκεφτει καθολου?
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, WireFire είπε Αφου δεν βιαζεσαι το A51 το εχεις σκεφτει καθολου? Το εχω και αυτο στα υποψην μου η αληθεια ειναι δε μου εχει περασει απαρατήρητο, ωστοσο με μια προχειρη ματια που εριξα η τιμες στα huawei ειναι χωμα απλως προβληματίζομαι σχετικά με το πως θα μπορω να περασω τις εφαρμογες μου απο play store κτλπ και οτι δε θα εχω updates εφαρμογων και ολα αυτα.
osfp1978 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το p40 lite που εχω ειναι αψογο σε ολα..ταχυτητα,μπαταρια,λογισμικο,καμερες (σε συναρτηση παντα με την τιμη του στο best price)....απλα αντι microsd παιρνει nano memory card... Στο δια ταυτα τωρα....εμενα δεν μου εχουν λειψει καθολου οι εφαρμογες της google....κατεβαζοντας το apkpure,υπαρχουν εκει ολες οι εφαρμογες που λειπουν απο το app gallery της huawei...ενω τα updates ερχονται μεσω αυτου.Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα τρεις μηνες που το δουλευω ολα κυλουν ομαλα χωρις προβληματα.... Ωστοσο στα 180 ευρω υπαρχει το honor 9x και στα 230 το honor 9x pro (6/256) που εχουν play store....Επισης σαν κατοχος samsung ριξε και κανα βλεφαρο εκει στο a30s ή στο a51 που ειπωθηκε ηδη.... Το μονο μειων στο note 8 pro ειναι οτι ειναι μοντελο του 2019 τιποτα αλλο...υπαρχουν πολλες κριτικες απο χρηστες..... Εγω θα εριχνα και μια ματια στο tcl 10L (ναι καλα διαβασες) ειναι εξαιρετικο αλλα το χανει λιγο στις καμερες.Νομιζω ομως οτι παιρνει gcam λογω snap επεξεργαστη. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978 1
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα λαβω υπόψιν οσα μου είπατε θα το μελετησω κι εγω γιατι ειναι τοσα πολλα τα άτιμα που χανεις τη μπαλα ειδικα με τους κινέζους με τοσες πολλες επιλογες. Ευχαριστω παντως! Εριξα μια ματια στο honor 9x pro η τιμη ειναι πολυ δελεαστική για 256gb μοντελο, ειναι σιγουρο πως εχει official playstore? Οσο για το p40 lite εμενα η μονη εφαρμογη απο οσες κυκλοφορούν εκει εξω που με ενδιαφερει περισσότερο να παιζει και χρησιμοποιώ σχεδόν παντα και συνεχεια ειναι το google maps και τους offline χαρτες, μπορω να το περασω αυτο στο p40 lite? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από giorgosmcmc
osfp1978 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τους εχω στο p40 lite,αλλα δεν εχω δοκιμασει εαν δουλευουν offline....Δουλευω τους here maps.... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από osfp1978
adi32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Η amoled για μένα είναι το νούμερο 1 αλλά αν σου πέφτει συχνά μακρυά
osfp1978 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Λοιπον επειδη το εψαξα λιγο,το 9x pro δεν εχει playstore τελικα....το απλο 9x παντως εχει κανονικα. 1
Donalhioy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στις 9/10/2020 στις 3:35 ΜΜ, giorgosmcmc είπε Και μεχρι 200 και κατι θα μπορουσα να διαθεσω αν αξιζε, για redmi note 9 pro τι αποψη εχετε? Διαβάζω πως ο mediatek του 8 παρουσιαζει θεματακια θέρμανσης συσκευης στα πλην η gcamera που τη περνας με παραμετροποίηση αντιθετα με το 9 που κανεις απλα install το apk. το redmi note 9 pro εχει τον snapdragon 720g το redmi note 9 εχει mediatek παρε το redmi note 9 pro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα