Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Το διέγραψα περίπου μια μισή μέρα μετά και έως τότε είχα κάθε λίγα λεπτά τις ειδοποιήσεις τους, μετά από μια μισή μέρα έλαβα το sms «απέτυχε η αποστολή» και αμέσως βρήκα τον λογαριασμό από το ημερολόγιο και το διέγραψα, όχι δεν είχα τίποτα άλλο έκτοτε. Επίσης ρύθμισα να μην συγχρονίζεται το iCloud, και αν δεν κάνω λαθος μια τέτοια επιλογή διεγράφει οτιδήποτε είχε σταλει ήδη και εκτός αυτού νομίζω πως το iCloud διεγράφη αυτόματα αφού 1 μέρα μετα την όλη ιστορία το αφαίρεσα από το κινητό και δημιούργησα καινούριο και όταν προσπάθησα να συνδεθώ στο παλιό έλεγε πως δεν υπάρχει. Όποτε θεωρω πως ίσως ξέμπλεξα από αυτό.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 23 minutes ago, Ann045 said: Το διέγραψα περίπου μια μισή μέρα μετά και έως τότε είχα κάθε λίγα λεπτά τις ειδοποιήσεις τους, μετά από μια μισή μέρα έλαβα το sms «απέτυχε η αποστολή» και αμέσως βρήκα τον λογαριασμό από το ημερολόγιο και το διέγραψα, όχι δεν είχα τίποτα άλλο έκτοτε. Μέχρι εδώ όλα καλά και κατανοητά. 24 minutes ago, Ann045 said: Επίσης ρύθμισα να μην συγχρονίζεται το iCloud, και αν δεν κάνω λαθος μια τέτοια επιλογή διαγράφει οτιδήποτε είχε σταλει ήδη και εκτός αυτού νομίζω πως το iCloud διεγράφη αυτόματα αφού 1 μέρα μετα την όλη ιστορία το αφαίρεσα από το κινητό και δημιούργησα καινούριο και όταν προσπάθησα να συνδεθώ στο παλιό έλεγε πως δεν υπάρχει. Όποτε θεωρώ πως ίσως ξέμπλεξα από αυτό. Εδώ σ' έχασα. Ποιο service του iCloud επέλεξες να μην συγχρονίζεται; Το ημερολόγιο; Αυτή η κίνηση δεν διαγράφει τίποτα απ' το iCloud ενώ (πιθανόν) σου δίνει επιλογή για το αν θες να διαγραφούν και τα δεδομένα στο iPhone ή όχι. Αν επέλεξες να διαγράψεις όλο το account απ' το iPhone, επίσης δεν σβήνονται τα δεδομένα απ' το iCloud. Απλώς δεν συγχρονίζονται στο iPhone. Όταν λες ότι δημιούργησες καινούριο, εννοείς καινούριο Apple ID?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Στις 10/10/2020 στις 10:19 ΜΜ, CheOnWeb είπε Μέχρι εδώ όλα καλά και κατανοητά. Εδώ σ' έχασα. Ποιο service του iCloud επέλεξες να μην συγχρονίζεται; Το ημερολόγιο; Αυτή η κίνηση δεν διαγράφει τίποτα απ' το iCloud ενώ (πιθανόν) σου δίνει επιλογή για το αν θες να διαγραφούν και τα δεδομένα στο iPhone ή όχι. Αν επέλεξες να διαγράψεις όλο το account απ' το iPhone, επίσης δεν σβήνονται τα δεδομένα απ' το iCloud. Απλώς δεν συγχρονίζονται στο iPhone. Όταν λες ότι δημιούργησες καινούριο, εννοείς καινούριο Apple ID? Ναι να μην συγχρονίζεται το ημερολόγιο εννοούσα, μπήκα στο iCloud και δεν υπήρχε τίποτα στο ημερολόγιο (εννοώ ο λογαριασμός αυτός ) και όντως αφού σύνδεσα το κινητό μου με καινούριο λογαριασμό iCloud ο παλιός εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει από εκείνη την στιγμή 22 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Κάνε και μια φραγή 5ψηφίων καλού κακού. Έχω αλλάξει αριθμό τελείως μα τι είναι η φραγή 5ψηφίων ; Πως θα βοηθούσε Στις 10/10/2020 στις 10:19 ΜΜ, CheOnWeb είπε Μέχρι εδώ όλα καλά και κατανοητά. Εδώ σ' έχασα. Ποιο service του iCloud επέλεξες να μην συγχρονίζεται; Το ημερολόγιο; Αυτή η κίνηση δεν διαγράφει τίποτα απ' το iCloud ενώ (πιθανόν) σου δίνει επιλογή για το αν θες να διαγραφούν και τα δεδομένα στο iPhone ή όχι. Αν επέλεξες να διαγράψεις όλο το account απ' το iPhone, επίσης δεν σβήνονται τα δεδομένα απ' το iCloud. Απλώς δεν συγχρονίζονται στο iPhone. Όταν λες ότι δημιούργησες καινούριο, εννοείς καινούριο Apple ID?
NiKoSmile Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Ann045 είπε Έχω αλλάξει αριθμό τελείως μα τι είναι η φραγή 5ψηφίων ; Πως θα βοηθούσε Προληπτικά, για την προστασία από ανεπιθύμητες υψηλές χρεώσεις. Την έχει πατήσει πολύς κόσμος. Για την COSMOTE μπορείτε να ενεργοποίησετε φραγή των 5ψήφιων μηνυμάτων μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE App και What’s Up App, εύκολα και γρήγορα επιλέξτε το Shop και πηγαίνετε στην ενότητα Υπηρεσίες Προστασίας.
CheOnWeb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 53 minutes ago, Ann045 said: Έχω αλλάξει αριθμό τελείως μα τι είναι η φραγή 5ψηφίων ; Πως θα βοηθούσε 24 minutes ago, NiKoSmile said: Προληπτικά, για την προστασία από ανεπιθύμητες υψηλές χρεώσεις. Την έχει πατήσει πολύς κόσμος. Για την COSMOTE μπορείτε να ενεργοποίησετε φραγή των 5ψήφιων μηνυμάτων μέσα από την εφαρμογή My COSMOTE App και What’s Up App, εύκολα και γρήγορα επιλέξτε το Shop και πηγαίνετε στην ενότητα Υπηρεσίες Προστασίας. Για Vodafone https://www.vodafone.gr/ypostirixi/online-ergaleia/ti-mporo-na-kano-gia-na-stamatiso-na-chreonomai-apo-5psifia-sms/ 56 minutes ago, Ann045 said: Ναι να μην συγχρονίζεται το ημερολόγιο εννοούσα, μπήκα στο iCloud και δεν υπήρχε τίποτα στο ημερολόγιο (εννοώ ο λογαριασμός αυτός ) και όντως αφού σύνδεσα το κινητό μου με καινούριο λογαριασμό iCloud ο παλιός εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει από εκείνη την στιγμή Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι έκανες ακριβώς αλλά αν δουλεύουν όλα καλά δεν έχει και σημασία. Αν όχι, γράψε με λεπτομέριες τι έκανες.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 On 09/10/2020 at 00:34, Guest said: Πως κάνω επαναφορά; Γιατί το έψαξα και έκανε μονο την αναφορά χωρίς την διαγραφή δεδομένων Open the Settings app. Select General. Scroll to the bottom and select Reset. Select Erase All Content and Settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις