Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] BenQ GW2780E, 136€ @ cptpapadakisphoto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερώσω, τα νέα είναι καλά: Μίλησα με το κατάστημα, μου είπαν πως πρόκειται για λάθος από τον προμηθευτή και πως αναμένουν - το πιθανότερο αυτή την Πέμπτη - να παραλάβουν το σωστό μοντέλο GW2780E. Θα με ειδοποιήσουν να πάω για παράδοση του άλλου και παραλαβή του σωστού μοντέλου.

Αν τηρηθεί αυτό, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη συνεννόηση, θα έχει υπάρξει βέβαια μιά ταλαιπωρία αλλά θα πάρουμε το προιόν που παραγγείλαμε.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν γίνει αυτό θα έχουν ξηγηθεί ωραία! Δεν είναι αυτονόητη η επιστροφή τόσων ανοιγμένων τεμαχίων στον κατασκευαστή / αντιπρόσωπο.

Όλοι θα έμεναν στο αυτονόητο, επιστροφή χρημάτων. Αυτό είναι το κάτι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό αυτό που λες και νομίζω αυτό θα γινόταν αν ήταν λάθος του καταστήματος. Αν είναι όμως λάθος της αποθήκης του προμηθευτή, τότε το κατάστημα μπορεί να πιέσει να γίνει ανταλλαγή με το σωστό μοντέλο. Έτσι κι αλλιώς για την επιστροφή των χρημάτων, πάλι ανοιγμένα θα τα πηγαίναμε, όσοι βέβαια τα ανοίξαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Να ενημερώσω, τα νέα είναι καλά: Μίλησα με το κατάστημα, μου είπαν πως πρόκειται για λάθος από τον προμηθευτή και πως αναμένουν - το πιθανότερο αυτή την Πέμπτη - να παραλάβουν το σωστό μοντέλο GW2780E. Θα με ειδοποιήσουν να πάω για παράδοση του άλλου και παραλαβή του σωστού μοντέλου.

Αν τηρηθεί αυτό, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη συνεννόηση, θα έχει υπάρξει βέβαια μιά ταλαιπωρία αλλά θα πάρουμε το προιόν που παραγγείλαμε.

Σωστά, επικοινώνησα και εγώ σήμερα μαζί τους, μου είπαν πως τελικά όλες οι οθόνες που παρέλαβαν ήταν οι GL2780Ε.

Μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα παραλάβουν τις οθόνες του θέματος. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι έχουν πλέον κατεβάσει την GW2780E από τον ιστότοπο τους (και την οποία θέλαμε) και έχουν ανεβάσει αυτές που έχουμε παραλάβει GL2780E στην ίδια τιμή.

Άρα έκανε λάθος η αντιπροσωπεία αλλά παρ'όλα αυτά είπαν να τις κρατήσουν και να τις ανεβάσουν κανονικά για πώληση;

Προσωπικά θα περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπας και τις φέρουν, διαφορετικά θα πιέσω για επιστροφή χρημάτων.

Edit: Τελικά ανέβασαν και την BenQ GW2780E ξανά στον ιστότοπό τους με παράδοση 1-3 ημέρες.

Επεξ/σία από TrevieL
  • Like 1
Δημοσ.

Για 116 ευρώ, open box gaming monitor δεν είναι κακό και είναι αρκετά κάτω από τη χαμηλότερη τιμή skroutz. Δεν είναι βέβαια προσφορά για εμάς που θέλαμε το IPS αλλά σίγουρα μπορεί να φύγει κι αυτό - με λίγη υπομονή βέβαια από τη μεριά τους.😇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράλαβα εχθές τη σωστή IPS οθόνη, αποστολή στο σπίτι μου με ACS χωρίς χρέωση μεταφορικών λόγω του μπλεξίματος.

Το κατάστημα και οι άνθρωποί του αξίζουν συγχαρητήρια αφού με ευγένεια και συνέπεια επανόρθωσαν το λάθος, χωρίς κανένα έξτρα κόστος για εμένα. Υπήρξε απλά μιά μικρή αναμονή, άνευ σημασίας στην περίπτωσή μου.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Χαίρομαι που πήρες αυτό που ήθελες και μπράβο στο κατάστημα.

Γράψε και την πρώτη εντύπωση σου από την οθόνη αν θες. Κατασκευή, εικόνα, ήχος από τα ενσωματωμένα ηχεία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Mπράβο στους επαγγελματίες πάντως που αναγνωρίζουν και διορθώνουν τα λάθη τους.
Θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο, αλλά δυστυχώς στην ελλάδα έχουμε ξεμάθει από τέτοιες συμπεριφορές.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BigBlack είπε

Παράλαβα εχθές τη σωστή IPS οθόνη, αποστολή στο σπίτι μου με ACS χωρίς χρέωση μεταφορικών λόγω του μπλεξίματος.

Το κατάστημα και οι άνθρωποί του αξίζουν συγχαρητήρια αφού με ευγένεια και συνέπεια επανόρθωσαν το λάθος, χωρίς κανένα έξτρα κόστος για εμένα. Υπήρξε απλά μιά μικρή αναμονή, άνευ σημασίας στην περίπτωσή μου.

Παρέλαβα και εγώ την οθόνη, με δωρεάν μεταφορικά από ACS. Η αναμονή πράγματι πολύ μικρή και εν τέλει παραλάβαμε τις σωστές οθόνες χωρίς επιπλέον τρεξίματα.

Άλλο ένα +1 από εμένα προς το κατάστημα για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γράψω και δυό λόγια για την οθόνη μιας και στήθηκε σήμερα στο pc του ευτυχή κατόχου της και είχα την ευκαιρία να την δω και να την δοκιμάσω για λίγο

Πρώτα πρώτα εμφανισιακά πρόκειται για μιά πολύ κομψή κατασκευή, με πραγματικά λεπτά πλαίσια και γενικά λιτή αισθητική. Η βάση της αρκετά στιβαρή, εμπνέει εμπιστοσύνη. Το  cable management βοηθάει πολύ. Τα πλαστικά της είναι μάλλον μέτριας ποιότητας αλλά στην κατηγορία τιμής της αυτό είναι δευτερεύον ως ασήμαντο. Το μενού της εύκολο στη χρήση με πολλές ρυθμίσεις για τους απαιτητικούς.

Στην εικόνα τώρα , το πάνελ είναι αρκετά φωτεινό, με ικανοποιητική αντίθεση και μαύρο χρώμα. Καλή επίσης είναι και η χρωματική  πιστότητα, χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια, αλλά σε σύγκριση με αντίστοιχες οθόνες της Dell  που έχω δουλέψει, δε μου φαίνεται να υστερεί. 0 καμένα /κολλημένα pixel.

Το ελάττωμά της είναι το σχετικά έντονο backlight bleeding στο κομμάτι που μου έτυχε, που δεν γίνεται βέβαια ενοχλητικό αλλά είναι ορατό ιδίως σε σκοτεινούς χώρους και με απεικόνιση σκούρων background. Αλλά και πάλι, για τα 116 ευρώ που κόστισε, το ελάττωμα είναι αποδεκτό.

Τέλος τα ηχειάκια της παράγουν ήχο που δεν παραμορφώνει σε κανονικές εντάσεις και είναι αρκετά ισχυρά για να παρακολουθήσει κανείς μιά ταινία, να ακούσει μουσική ή να παίξει ένα παιχνίδι αν δεν έχει απαιτήσεις μεγάλων εντάσεων, μπάσου κλπ. Οποιοδήποτε ζευγάρι ηχείων στα 30 ευρώ πχ θα ακουγόταν καλύτερα αλλά και πάλι, για τις τυπικές ανάγκες ενός χρήστη σε γραφείο είναι μιά χαρά και γλυτώνεις από έξτρα καλώδια, χώρο στο γραφείο και κάποια ευρώ. Προσοχή, αυτό αφορά το μοντέλο GW2780. Το αδερφάκι του GW2780Ε το οποίο ήταν αυτό που διαφημιζόταν, δεν έχει ηχεία. Πάλι λάθος οθόνη πήραμε δηλαδή αλλά προς όφελός μας αυτή τη φορά, σε αντιστάθμισμα της -μικρής- ταλαιπωρίας μας.

Αυτά. Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα αν την βρίσκατε σε αυτήν την τιμή σαν οθόνη γενικής - τυπικής χρήσης, ιδίως αν χρειάζεται να είναι εμφανής σε κόσμο - επισκέπτες κλπ ή αποδεκτή από τη σύντροφό σας (αποφυγή παντόφλας 😇 ).

Με 5 χρόνια εγγύηση και 0 καμμένα πίξελ είναι κελεπούρι. Πάνω από 150 ευρώ δεν θα έδινα πάντως.

Καλοδούλευτη σε όσους την πήραν, μεγάλο ευχαριστώ στον @imvrios που μας ενημέρωσε!

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...