TrevieL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Φίλε χωρίς παρεξήγηση.... Άλλη φορά μην μπλέκεις τόσο πολύ τα πράγματα για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. Το φθηνό είναι πάντα ακριβό, αυτό κατάλαβα πριν τα 50. Μακάρι να βγει άκρη και να πάρεις πίσω τα χρήματα Δεν κατάλαβα, πως "έμπλεξα" τόσο πολύ τα πράγματα. Ήθελα καιρό να κάνω upgrade σε μία μεγαλύτερη οθόνη και περίμενα κάποια προσφορά για να προχωρήσω. Η οθόνη του θέματος ήταν μία πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα οπότε προχώρησα στην αγορά της. Βρίσκομαι Μαγούλα και σπουδάζω Ζωγράφου, οπότε τα ταξίδια με τα μέσα τα έχω συνηθίσει, εάν εννοείς αυτό σαν μπλέξιμο; Δεν τα έμπλεξα εγώ αλλά το κατάστημα δίνοντάς μου την λάθος οθόνη. Ποια είναι η λογική σου όμως, πραγματικά θέλω να μάθω.
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, TrevieL είπε Δεν κατάλαβα, πως "έμπλεξα" τόσο πολύ τα πράγματα. Ήθελα καιρό να κάνω upgrade σε μία μεγαλύτερη οθόνη και περίμενα κάποια προσφορά για να προχωρήσω. Η οθόνη του θέματος ήταν μία πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα οπότε προχώρησα στην αγορά της. Βρίσκομαι Μαγούλα και σπουδάζω Ζωγράφου, οπότε τα ταξίδια με τα μέσα τα έχω συνηθίσει, εάν εννοείς αυτό σαν μπλέξιμο; Δεν τα έμπλεξα εγώ αλλά το κατάστημα δίνοντάς μου την λάθος οθόνη. Ποια είναι η λογική σου όμως, πραγματικά θέλω να μάθω. Ότι με την βιασύνη σου να γλυτώσεις λίγα ευρω την πάτησες. Προσεκτικά κάνουμε αγορές ειδάλλως θα γίνονται οι άλλοι πλούσιοι. Μακάρι να βγει άκρη πάντως αν και δύσκολα δίνουν λεφτά πίσω.
imvrios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, TrevieL είπε Μου έδωσαν την GL2780 αντί για την GW2780E. Edit: άκυρο, μιλάμε για ουσιαστικές διαφορές. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από imvrios
TrevieL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ότι με την βιασύνη σου να γλυτώσεις λίγα ευρω την πάτησες. Προσεκτικά κάνουμε αγορές ειδάλλως θα γίνονται οι άλλοι πλούσιοι. Μακάρι να βγει άκρη πάντως αν και δύσκολα δίνουν λεφτά πίσω. Μία οθόνη είναι σε προσφορά από τα 160 ευρώ στα 116. Δεν ξέρω για σενα ίσως τα 44 ευρώ δεν είναι και μεγάλη υπόθεση ή ίσως και να είναι γιατί με είχες ρωτήσει προηγουμένως εάν έχει δωρεάν μεταφορικά. Όπως είπε και ο φίλος @imvrios μικρά καταστήματα σαν και αυτό συνήθως δεν έχουν μεγάλο στοκ. Οπότε ναι πρέπει να την αγοράσεις άμεσα για να μην χάσεις την προσφορά. Αλλά για να σου δείξω ότι αυτό που λες είναι τελείως άσχετο, έστω ότι το προϊόν δεν βρισκόταν καν σε προσφορά. Έστω ότι ήθελα απλά να αγοράσω ένα προϊόν από το συγκεκριμένο κατάστημα στην αρχική του τιμή. Εάν έκαναν το ίδιο λάθος, τι θα έλεγες τότε; " Φίλε μου βιάστηκες και την πάτησες" " Φίλε μου δεν έπρεπε να αγοράσεις από αυτό το καταστημα" 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Ποιες είναι οι διαφορές; Αυτό το "Ε" τι προσθέτει / αλλάζει; Ίσως δεν έχει νόημα να την επιστρέψεις, γι' αυτό στο γράφω. Δυστυχώς πολύ μεγαλύτερα bezels και διαφορετικό panel , tn αντί για ips. Χαχα η διαφορά δεν είναι μόνο στο e αλλά και στο gw με το gl στην αρχή. Τελείως διαφορετικό μοντέλο.
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TrevieL είπε Μία οθόνη είναι σε προσφορά από τα 160 ευρώ στα 116. Δεν ξέρω για σενα ίσως τα 44 ευρώ δεν είναι και μεγάλη υπόθεση ή ίσως και να είναι γιατί με είχες ρωτήσει προηγουμένως εάν έχει δωρεάν μεταφορικά. Όπως είπε και ο φίλος @imvrios μικρά καταστήματα σαν και αυτό συνήθως δεν έχουν μεγάλο στοκ. Οπότε ναι πρέπει να την αγοράσεις άμεσα για να μην χάσεις την προσφορά. Αλλά για να σου δείξω ότι αυτό που λες είναι τελείως άσχετο, έστω ότι το προϊόν δεν βρισκόταν καν σε προσφορά. Έστω ότι ήθελα απλά να αγοράσω ένα προϊόν από το συγκεκριμένο κατάστημα στην αρχική του τιμή. Εάν έκαναν το ίδιο λάθος, τι θα έλεγες τότε; " Φίλε μου βιάστηκες και την πάτησες" " Φίλε μου δεν έπρεπε να αγοράσεις από αυτό το καταστημα" Ναι ρώτησα αν έχει μεταφορικά. Η επόμενη κίνηση θα ηταν να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω το ακριβές μοντέλο γιατι εγώ είμαι 600 χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά και είναι μεγάλο ποσό τα 44 ευρώ, περνάει 10 μέρες μια οικογένεια. Το θεμα ειναι όμως ότι σε τύφλωσε η προσφορά αυτό εννοώ. Είναι απλώς ένα μάθημα για μελλοντικές αγορές,αυτό προσπαθώ να σου πω και τρελαίνεσαι. Τα ίδια λάθη κάνουν και φίλοι μου όχι μόνο εσύ μην ανησυχείς. Για το κατάστημα θα φανεί αν είναι σωστό ξέρεις πότε; όταν πάρεις τα φράγκα πίσω. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Boubis1411 1
imvrios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Ναι το είδα όταν ξεκίνησα να ψάχνω τις διαφορές. Γύρισε τη θα έλεγα. Στη μικρή περίπτωση που τους έχει μείνει stock δες αν έχουν τη σωστή για να την πάρεις.
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, imvrios είπε Ναι το είδα όταν ξεκίνησα να ψάχνω τις διαφορές. Γύρισε τη θα έλεγα. Στη μικρή περίπτωση που τους έχει μείνει stock δες αν έχουν τη σωστή για να την πάρεις. Απορώ πως δεν ήξεραν αυτοί ποια οθόνη ακριβώς είχαν σε προσφορά... Μιλάμε για παπατζηδες στο φουλ.
imvrios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν έκαναν έλεγχο κατά την παραλαβή για το τι εισήγαγαν στην αποθήκη τους, μιλάμε σίγουρα για λάθος του καταστήματος. Και όπως προκύπτει, δεν έκαναν. 1
TrevieL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ναι ρώτησα αν έχει μεταφορικά. Η επόμενη κίνηση θα ηταν να τους πάρω τηλέφωνο Ν; το ρωτήσω το ακριβές μοντέλο γιατι εγώ είμαι 600 χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά και είναι μεγάλο ποσό τα 44 ευρώ, περνάει 10 μέρες μια οικογένεια. Το θεμα ειναι όμως ότι σε τύφλωσε η προσφορά αυτό εννοώ. Είναι απλώς ένα μάθημα για μελλοντικές αγορές,αυτό προσπαθώ να σου πω και τρελαίνεσαι. Τα ίδια λάθη κάνουν και φίλοι μου όχι μόνο εσύ μην ανησυχείς. Ωραία, σου λένε το ακριβές μοντέλο, σου λένε ότι το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Όλα τέλεια και προχωράς στην αγορά της. Τελικά φτάνει άλλη οθόνη στο σπίτι σου. Τότε τι; Αυτό που θέλω να σου εξηγήσω είναι ότι δεν πρόκειται για δικό μου λάθος λόγω της βιασύνης μου. Στο τηλέφωνο τους ρώτησα ξεκάθαρα , ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο. Υπάρχει στο κατάστημα σας; Μπορώ να περάσω το απόγευμα για την παραλαβή της; Η απάντηση τους ήταν θετική σε κάθε ερώτηση. Απλά πας να δώσεις ένα μάθημα για κάποιο λάθος που δεν έχω ούτως ή άλλως κάνει. Τέλος πάντων, η συζήτηση νόημα δεν έχει. Πιστεύω θα βγάλω την άκρη μου είτε με την ανταλλαγή είτε με την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρχει η οθόνη του θέματος. 4
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Αν δεν έκαναν έλεγχο κατά την παραλαβή για το τι εισήγαγαν στην αποθήκη τους, μιλάμε σίγουρα για λάθος του καταστήματος. Και όπως προκύπτει, δεν έκαναν. Οχι μόνο λάθος... Έβγαλαν προσφορά λάθος αυτό εννοώ. Άλλη οθόνη είχαν στην αποθήκη μάλλον άλλη έγραψαν στην προσφορά. Να την πάρω εγώ από Θεσσαλονίκη και να τρέχω μετά να τους βρω.
TrevieL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ'ότι κατάλαβα υπήρχαν και τα μοντέλα του θέματος. Επειδή είχαν ήδη πουλήσει γύρω στα 90 κομμάτια όταν έφτασα στο κατάστημα. Πιστεύω απλά ανάμεσα τους υπήρχαν και ελάχιστα κομμάτια από αυτή που πήρα. Εκτός αν ήταν όλες σαν αυτή που παρέλαβα. Σε αυτή την περίπτωση καλή τύχη στο κατάστημα με τις επιστροφές. Θα μάθω πάντως αύριο και σας ενημερώνω... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από TrevieL
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, TrevieL είπε Ωραία, σου λένε το ακριβές μοντέλο, σου λένε ότι το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Όλα τέλεια και προχωράς στην αγορά της. Τελικά φτάνει άλλη οθόνη στο σπίτι σου. Τότε τι; Αυτό που θέλω να σου εξηγήσω είναι ότι δεν πρόκειται για δικό μου λάθος λόγω της βιασύνης μου. Στο τηλέφωνο τους ρώτησα ξεκάθαρα , ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο. Υπάρχει στο κατάστημα σας; Μπορώ να περάσω το απόγευμα για την παραλαβή της; Η απάντηση τους ήταν θετική σε κάθε ερώτηση. Απλά πας να δώσεις ένα μάθημα για κάποιο λάθος που δεν έχω ούτως ή άλλως κάνει. Τέλος πάντων, η συζήτηση νόημα δεν έχει. Πιστεύω θα βγάλω την άκρη μου είτε με την ανταλλαγή είτε με την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρχει η οθόνη του θέματος. Τι μάθημα και ανάθεμα; Από την βιασύνη σου έγινε στο λέω, όλοι την πατάνε κάποτε. Αν έκανες έλεγχο στην οθόνη όπως κάνω εγώ στο plaisio που ανοίγω κανονικά την οθόνη μπροστά στα παιδάκια τα άσχετα, βλέπω ακριβώς αν είναι αυτό που θέλω και πάνω από ολα αν λειτουργεί. Άρα από βιασύνη εγώ βλέπω έγινε, αν κάνω λάθος άστο προχώρα και κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Προσοχή όμως μην την πατήσεις πάλι. Μην σου πούνε για πιστωτικό και τρεχεις. Μόλις τώρα, TrevieL είπε Απ'ότι κατάλαβα υπήρχαν και τα μοντέλα του θέματος. Επειδή είχαν ήδη πουλήσει γύρω στα 90 κομμάτια όταν έφτασα στο κατάστημα. Πιστεύω απλά ανάμεσα τους υπήρχαν και ελάχιστα κομμάτια από αυτή που πήρα. Εκτός αν ήταν όλες σαν αυτή που παρέλαβα. Σε αυτή την περίπτωση καλή τύχη στο κατάστημα με τις επιστροφές. Αυτό προσπαθώ να πω μήπως έκαναν τα μαγικά τους. Θα δούμε μακάρι να είναι μόνο σε εσένα το λάθος.
TrevieL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Τι μάθημα και ανάθεμα; Από την βιασύνη σου έγινε στο λέω, όλοι την πατάνε κάποτε. Αν έκανες έλεγχο στην οθόνη όπως κάνω εγώ στο plaisio που ανοίγω κανονικά την οθόνη μπροστά στα παιδάκια τα άσχετα, βλέπω ακριβώς αν είναι αυτό που θέλω και πάνω από ολα αν λειτουργεί. Άρα από βιασύνη εγώ βλέπω έγινε, αν κάνω λάθος άστο προχώρα και κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Προσοχή όμως μην την πατήσεις πάλι. Μην σου πούνε για πιστωτικό και τρεχεις. Ααα μάλιστα πες το έτσι τότε, από εδώ και πέρα θα ανοίγω την οθόνη μπροστά τους και θα ελέγχω και για κολλημένα πίξελς εκείνη τη στιγμή, επειδή κάτι τέτοιο μου φαίνεται λογικό.
Boubis1411 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, TrevieL είπε Ααα μάλιστα πες το έτσι τότε, από εδώ και πέρα θα ανοίγω την οθόνη μπροστά τους και θα ελέγχω και για κολλημένα πίξελς εκείνη τη στιγμή, επειδή κάτι τέτοιο μου φαίνεται λογικό. Αφού θες να τρέχεις κάνε αυτό που ξέρεις φίλε κανένα θέμα
BigBlack Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον όλο το στοκ τους ΤΝ ήταν κει έβαλαν λάθος περιγραφή. Παράλαβε φίλος Παρασκευή απόγευμα κι εγώ Σάββατο μεσημέρι, τα δικά μας μοντέλα είναι GL2780E. Η ευθύνη είναι καθαρά του καταστήματος, πιστεύω θα κάνουν άμεση επιστροφή χρημάτων. Θα δούμε αύριο το πρωί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα