Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] BenQ GW2780E, 136€ @ cptpapadakisphoto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μυρίζει λάθος αλλά έχει δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή:

https://www.cptpapadakisphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11771

Δε την ξέρω την οθόνη αλλά 27'' IPS στα 116€ πόσο λάθος μπορείς να κάνεις; Η ανάλυση της είναι Full HD. Έχει και ένα Zero Pixel στον τίτλο. Έχει τέτοια εγγύηση;

skroutz από 157,35€ + έξοδα

idealo από 146,07€ στην Αγγλία: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5677161_-gw2780-benq.html

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο skroutz λέει δωρεάν. 

Στο site τους λέει αυτό: 

Δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά πάνω από 100 €
Σημειωση: Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν πακέτα ορισμένου μεγέθους. Για μεγάλου μεγέθους πακέτα τα μεταφορικά υπολογίζονται μετά από συνεννόηση με το κατάστημα.

Παραμένει κι έτσι προσφορά αλλά λιγότερο δελεαστική. Θα κάνω edit στον τίτλο.

Δημοσ.

Ρωτήστε πρώτα αν είναι ετοιμοπαραδοτα. 

Έναν φακό dslr από πέρυσι στα Black Friday, μέχρι το καλοκαίρι που περίμενα δεν τον είχαν φέρει.. 

ΥΓ : Ο φακός ήταν ο Canon 18-135 stm που φαίνεται και από το ιστορικό του skroutz ότι ήταν στα 199

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, imvrios είπε

Στο skroutz το έχει άμεση παραλαβή. Δηλαδή έχουν stock.

https://www.skroutz.gr/s/22309483/BenQ-GW2780E.html?o=BenQ+GW2780E

Δεν λέει τίποτα αυτό. Dotpower έκανα παραγγελία που έγραφε δικό τους site άμεσα διαθέσιμο κυριακή ξημερώματα, ξύπνησαν και στις 8 το πρωί το έβαλαν εξαντλημένο κατόπιν παραγγελίας

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις κάλεσα το κατάστημα για να μάθω για διαθεσιμότητα και μεταφορικά. Η οθόνη δυστυχώς θεωρείται "ογκώδης" οπότε δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για άνω των 100€ στην προκειμένη περίπτωση. 

Τα καλά νέα είναι ότι είναι πράγματι άμεσα διαθέσιμη οπότε θα πάω να την παραλάβω τη Δευτέρα από το κατάστημα.

Όσο για τα 1080p στις 27 ίντσες, έχεις ένας φίλος 2 27αρες dell στα 1080p στο γραφείο του και δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά με την δικιά μου 22αρα στην ίδια ανάλυση από την ίδια απόσταση.. Βέβαια αυτό μάλλον είναι υποκειμενικό.

Πιστεύω είναι μία πολύ καλή προσφορά στα 116€ για όσους βρίσκονται Αττική και μπορούν να παραλάβουν από κατάστημα, εσείς τι πιστεύετε;

Δημοσ.

Στο Amazon που την έχει listed δυσρτυχώς δεν έχει κριτικές χρηστών για να δούμε εμπειρίες.

Προσωπικά απ' όσα διαβάζω εδώ πείθομαι: https://www.benq.eu/el-gr/monitor/home-office/gw2780.html

Όχι μεγάλα Bezels, βάση με πρόβλεψη για Cable Management, Low Blue Light mode και EyeCare technology. Για 116€ IPS για εμένα είναι ναι,

Και το κατάστημα είναι κέντρο, οπότε η πρόσβαση είναι εύκολη. Θα έλεγα να μη το αφήσετε για Δευτέρα αν δε δεσμεύσετε κομμάτι. Θα έλεγα ότι το stock τους δε θα είναι πολύ μεγάλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πέρασα από το κατάστημα, δεν άντεξα μέχρι τη Δευτέρα. 

5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας + εγγύηση 0 πίξελ 

Πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αξίζει 100%

Ρώτησα επίσης για τα πόσα κομμάτια έχουν μείνει και είναι 7-8 από τα 100 που είχαν φέρει.

Την στιγμή που έφευγα έφερνε την ίδια οθόνη στον επόμενο πελάτη οπότε ίσως να τελειώσουν ακόμη και απόψε.

Όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει καλύτερα να σταματήσει να το σκέφτεται.

*Edit* Η τιμή ανέβηκε στα 129 ας κλειδώσει το θέμα

Επεξ/σία από TrevieL
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, TrevieL είπε

Μόλις πέρασα από το κατάστημα, δεν άντεξα μέχρι τη Δευτέρα. 

5 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας + εγγύηση 0 πίξελ 

Πιστεύω σε αυτά τα λεφτά αξίζει 100%

Ρώτησα επίσης για τα πόσα κομμάτια έχουν μείνει και είναι 7-8 από τα 100 που είχαν φέρει.

Την στιγμή που έφευγα έφερνε την ίδια οθόνη στον επόμενο πελάτη οπότε ίσως να τελειώσουν ακόμη και απόψε.

Όποιος θέλει να την αγοράσει καλύτερα να σταματήσει να το σκέφτεται.

Τελικά την στέλνουν δωρεάν ξέρεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, imvrios είπε

@TrevieL χαίρομαι που ήταν πραγματική προσφορά και πρόλαβες.

Με γεια σου και μακάρι να μη βγει φόλα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου , δυστυχώς δεν θα προλάβω να την συνδέσω απόψε αλλά από αύριο ενημερώνω! 

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Τελικά την στέλνουν δωρεάν ξέρεις; 

Όχι , όπως έγραψα και παραπάνω τελικά δεν είναι δωρεάν τα μεταφορικά λόγω μεγάλου όγκου. 

Επεξ/σία από TrevieL
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχω ενημερώσει το θέμα, μιας και μόλις άνοιξα το κουτί και την έστησα, συνειδητοποίησα ότι είναι διαφορετική η οθόνη.

Μου έδωσαν την GL2780 αντί για την GW2780E.

Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίζομαι που δεν πρόσεξα καλά το μοντέλο όταν μου την έδωσαν. Βρίσκομαι και Μαγούλα οπότε δεν ήταν και δίπλα το κατάστημα.

Τέλος πάντων, μετά από τηλεφώνημα με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καν αυτό το μοντέλο(GL2780) στο κατάστημα τους και ότι έχει γίνει λάθος από την αντιπροσωπεία της BENQ με την αποστολή.

Με θυμήθηκαν, σαν το παιδί από τη Μαγούλα, επειδή τους είχα ρωτήσει αν είναι 100% σίγουρο ότι έχουν την οθόνη στο κατάστημα για να μην ταξιδέψω άσκοπα.

Μου ζήτησαν ευγενικά να την τοποθετήσω στο κουτί της και να τους κάνω την χάρη να την επιστρέψω για να μου δώσουν τη σωστή οθόνη. Η κλήση έλαβε μέρος στις 2μιση η ώρα το μεσημέρι χθες ενώ το κατάστημα έκλεινε στις 3.

Συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να προλάβω να την επιστρέψω και απ'ότι κατάλαβα μου έδωσαν έπειτα στο τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος , ο οποίος θα είχε μία δουλειά στην Κόρινθο την Κυριακή και επειδή η Μαγούλα είναι πάνω κάτω στον δρόμο του, θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανταλλαγή χωρίς να χρειαστεί να πάω πάλι στο κατάστημα.

Συμφωνήσαμε ώρες κτλπ και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 4 παρά είκοσι είχα τηλεφώνημα τους το οποίο δυστυχώς δεν άκουσα. Στις 4 είδα την αναπάντητη οπότε τους κάλεσα πίσω. Το κατάστημα είχε κλείσει ήδη όμως από τις 3 οπότε μπήκα σε αυτόματο τηλεφωνητή.

Σκεφτόμουν ότι μάλλον με κάλεσαν για να μου πουν ότι δεν υπάρχει καν πλέον η οθόνη, γιατί αφαιρέθηκε και από τον ιστότοπό τους.

Σήμερα περίμενα τηλεφώνημα μισή ώρα πριν φτάσει Μαγούλα για την ανταλλαγή όπως και είχαμε συμφωνήσει το οποίο και δεν έλαβα.

Καμία ενημέρωση μέσω SMS ή email. Μάλλον θα ασχοληθούν πάλι αύριο που ανοίγει το κατάστημα τους.

Αυτή είναι η εμπειρία μου μέχρι τώρα με το παρόν κατάστημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TrevieL είπε

Δεν έχω ενημερώσει το θέμα, μιας και μόλις άνοιξα το κουτί και την έστησα, συνειδητοποίησα ότι είναι διαφορετική η οθόνη.

Μου έδωσαν την GL2780 αντί για την GW2780E.

Η αλήθεια είναι ότι εκνευρίζομαι που δεν πρόσεξα καλά το μοντέλο όταν μου την έδωσαν. Βρίσκομαι και Μαγούλα οπότε δεν ήταν και δίπλα το κατάστημα.

Τέλος πάντων, μετά από τηλεφώνημα με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καν αυτό το μοντέλο(GL2780) στο κατάστημα τους και ότι έχει γίνει λάθος από την αντιπροσωπεία της BENQ με την αποστολή.

Με θυμήθηκαν, σαν το παιδί από τη Μαγούλα, επειδή τους είχα ρωτήσει αν είναι 100% σίγουρο ότι έχουν την οθόνη στο κατάστημα για να μην ταξιδέψω άσκοπα.

Μου ζήτησαν ευγενικά να την τοποθετήσω στο κουτί της και να τους κάνω την χάρη να την επιστρέψω για να μου δώσουν τη σωστή οθόνη. Η κλήση έλαβε μέρος στις 2μιση η ώρα το μεσημέρι χθες ενώ το κατάστημα έκλεινε στις 3.

Συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να προλάβω να την επιστρέψω και απ'ότι κατάλαβα μου έδωσαν έπειτα στο τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος , ο οποίος θα είχε μία δουλειά στην Κόρινθο την Κυριακή και επειδή η Μαγούλα είναι πάνω κάτω στον δρόμο του, θα μπορούσαμε να κάνουμε την ανταλλαγή χωρίς να χρειαστεί να πάω πάλι στο κατάστημα.

Συμφωνήσαμε ώρες κτλπ και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 4 παρά είκοσι είχα τηλεφώνημα τους το οποίο δυστυχώς δεν άκουσα. Στις 4 είδα την αναπάντητη οπότε τους κάλεσα πίσω. Το κατάστημα είχε κλείσει ήδη όμως από τις 3 οπότε μπήκα σε αυτόματο τηλεφωνητή.

Σκεφτόμουν ότι μάλλον με κάλεσαν για να μου πουν ότι δεν υπάρχει καν πλέον η οθόνη, γιατί αφαιρέθηκε και από τον ιστότοπό τους.

Σήμερα περίμενα τηλεφώνημα μισή ώρα πριν φτάσει Μαγούλα για την ανταλλαγή όπως και είχαμε συμφωνήσει το οποίο και δεν έλαβα.

Καμία ενημέρωση μέσω SMS ή email. Μάλλον θα ασχοληθούν πάλι αύριο που ανοίγει το κατάστημα τους.

Αυτή είναι η εμπειρία μου μέχρι τώρα με το παρόν κατάστημα.

Φίλε χωρίς παρεξήγηση.... Άλλη φορά μην μπλέκεις τόσο πολύ τα πράγματα για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. 

Το φθηνό είναι πάντα ακριβό, αυτό κατάλαβα πριν τα 50.

Μακάρι να βγει άκρη και να πάρεις πίσω τα χρήματα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...