Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ibarumah είπε

Ποιες είναι αυτές οι online υπηρεσίες παρακαλώ;

Μια τέτοια υπηρεσία που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση είναι η myikona.

Εγώ χρησιμοποιώ την Vista print η οποία στέλνει και Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω πόσο βγαίνουν και αν σε συμφέρει με τα έξοδα αποστολής.

Σίγουρα θα βρεις κι άλλες παρόμοιες ελληνικές υπηρεσίες με λίγη αναζήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

δεν ξερω αν ειμαι μειοψηφία σε αυτό αλλα έχω 20Gb φωτο και ανάθεμα αν εχω δει μια φορά 100 απο αυτές. η αλήθεια ειναι οτι θα στεναχωρηθώ αν τις χάσω αλλα δεν ξερω γιατι. δεν τις κοιτάω ποτε.

Έτσι είναι.Όταν είσαι νέος θέλεις να τι βλέπεις αλλά όσο μεγαλώνεις σπάνια να δεις κάποιες εκτός και αν πέσεις τυχαία ψάχνοντας κάτι σε κάποιο εξωτερικό που τις έχεις αποθηκεύσει.

Έχω σκανάρει και έχω αποθηκεύσει σε ψηφιακή μορφή όλες τις παλιές φωτογραφίες μου.Ώρες δουλειάς. Παρατηρώ ότι ακόμη και τα παιδιά μου δεν έχουν την επιθυμία να τις δουν και σκέφτομαι για ποιον τις αποθηκεύω.Ποιος άλλος θα ήθελε να τις δει;;;;;

Και μια που γίνεται η συζήτηση τυχαία χτες είδα ένα βιντεάκι του μακαρίτη πεθερού μου (υπέροχος άνθρωπος) που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε σε ένα εξωτερικό σκληρό από μία μία μακριά εκδρομή που είχαμε κάνει οι δυο μας και περάσαμε υπέροχα . Δεν ξέρω γιατί αλλά περισσότερο στεναχωρέθηκα παρά χάρηκα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οι αναμνησεις ειναι αναμνησεις. Οτι μενει στο μυαλο οταν ερθει ξανα στην επιφανεια θα ειναι ωραιο σαν εικονα. Αλλα δεν θα μπορεις να το μοιραστεις, οχι ευκολα τουλαχιστον παρα μονο περιγραφικά. Η φωτογραφια οοταν ερθει η στιγμη να την δεις θα θυμηθεις πολλα και διαφορα, θα δεις και τη φατσα σου ξανα και οχι μονο.  Το θεμα ειναι ποτε θα γίνει αυτο, τυχαια ή στα γεραματα. Και στα γεραματα νομιζω πιο ευκολα θα ειναι ενα εκτυπωμενο αλμπουμ. Τα ψηφιακα αρχεια ειναι ωραια, αλλα θα πρεπει να τα ανανεωνεις συχνα. Σκληρο δισκο που καθεται να χαλαει δεν εχω ακουσει. Αλλα μολις προχθες ενας εξωτερικος δικος μου που είχα για backup  κλάταρε, δεν ανοιγει για μηχανικο λογο μαλλον. Πολλα αντιγραφα λοιπον και σε διαφορετικα σημεια, για ψυχολογικους λογους, για οταν επιθυμησουμε να θυμηθουμε λιγο το παρελθον. Αλλη χρηση δεν εχουν, απλα βγαζουμε, βγαζουμε κλπ...Ας ζησουμε το παρον ( και το προφατο παρελθον-facebook) και ολα θα πανε καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...