Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Υπάρχει και ένα πλαστικό στην πλάτη ,πάει μέχρι την μεση περίπου στο ύψος.Αν κοιτάξεις στην δεξιά πλευρά θα το δεις.

Αν ειναι καποιο ναυλον αυτοκόλλητο πρεπει να βγει ετσι ωστε οποιαδήποτε επεμβαση να γινει απευθείας στον τοιχο αλλα και για να στεγνωσει...

Μία οικιακή βοηθός που έρχεται σπίτι μου και το είδε μου είπε ότι το διαμέρισμα ήταν ακατάληλλο για κατοίκηση και ότι η ιδιοκτήτρια πρέπει να μπαλώσει τη ζημιά.

ΕΛΕΟΣ.................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Αν ειναι καποιο ναυλον αυτοκόλλητο πρεπει να βγει ετσι ωστε οποιαδήποτε επεμβαση να γινει απευθείας στον τοιχο αλλα και για να στεγνωσει...

Μία οικιακή βοηθός που έρχεται σπίτι μου και το είδε μου είπε ότι το διαμέρισμα ήταν ακατάληλλο για κατοίκηση και ότι η ιδιοκτήτρια πρέπει να μπαλώσει τη ζημιά.

ΕΛΕΟΣ.................

Καλά δε πρόκειται για καμία διάνοια. Η συγκεκριμένη μπορεί και να μη ξανάρθει σπίτι μου καθώς έβαλε πουπουλένιο μαξιλάρι στο πλυντήριο και πήγε να πλήνει με βρεγμένο βετεξ που έσταζε ηλεκτρικές συσκευές. Σε κάποια πράγματα της κόβει και τη 1η φόρα έπλυνε σωστά τις ηλεκτρικές συσκευές αλλά με αυτά που είδα τελευταία....απλά μακριά. Πολύ ασταθής και προβληματική σε κάποια πράγματα γιατί προφανώς είναι μάνα που βγήκε σε αυτή τη δουλειά και όχι επαγγελματίας. 

Όπως το κόβω το πρόβλημα δείχνει μικρότερο από ότι νόμιζα αλλά και να μην είναι δε μπορώ να κάνω κάτι. Είναι θέμα της ιδιοκτήτριας, έγω απλά θα την ενημερώσω.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

ΕΛΕΟΣ.................

Υπάρχει και ξύλο στην πίσω πλευρά ,κοίτα την φωτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Υπάρχει και ξύλο στην πίσω πλευρά ,κοίτα την φωτό.

Αρα αυτο που βλεπουμε ειναι το ξυλο που σαπιζει και οχι μουχλα .Αρα κίνδυνος μουχλας δεν υπαρχει.Τωρα μιας και υπηρχε προηγούμενη ζημια βγάζεις ναυλον στεγνώνεις με καμια σομπα βάφεις και παρακολουθεις...

Η αμέσως επομενη λυση ειναι ξήλωμα ολο .

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.

Λοιπόν, θα πάρεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/22408049/Klinex-Κατά-της-Μούχλας-Spray-500ml.html

Ψεκάζεις τα πάντα εκεί κάτω και όχι μόνο όπου έχει μούχλα, χωρίς ξέβγαλμα θα την εξαφανίσει....

Μπορείς να βάλεις την οικιακή βοηθό...
Τα βήματα είναι:
-Ανοιχτά παράθυρα.
-Ψεκάζεις (έχει έντονη μυρωδιά, όχι να πεθάνεις..)
-Απομακρύνεσαι για 10-15 λεπτά
-Και χωρίς ξέβγαλμα θα την έχει εξαφανίσει...
-Μπορείς με ένα βρεγμένο πανί να το περάσεις για μέγιστα αποτελέσματα.

Είχα έντονο θέμα με μούχλα στο δωμάτιο, δοκίμασα απλή χλωρίνη και οξυζενέ με σφουγγάρι το οποίο εκτός από χρονοβόρο έκανε την μούχλα να επιστρέφει σε πιο πολλά σημεία.(Επέκταση μούχλας από το σφουγγάρι...)

Είχα αρκετή επιφάνεια να καλύψω όποτε τα έβαλα σε ψεκαστήρα και έριξα παντού, από τότε 0 μούχλα. (Με έλεγχο υγρασίας)

Δημοσ.
Στις 8/10/2020 στις 9:47 ΜΜ, aizensama24 είπε

SsCVKkf.jpg?1

Δε το πλησιάζω πολύ γιατί το φοβάμαι, πήγα να πάθω σοβαρή ζήμια μία φορά. Το προστατευτικό που έχει βάλει η ιδιοκτήτρια είναι ψηλόύποπτο. Όλο και κάτι θα γίνεται λάθος με αυτούς τους σωλήνες.

Μια χαρά είναι ρε φίλε.Το έχουν αυτό αρκετοί νεροχύτες αν κάποια στιγμή τώρα ή στο παρελθόν έχουν φύγει νερά. Και στον δικό μου έχει συμβεί. Τα είχε πιει ο τοίχος και ξέρασε.

Δεν φαίνεται τωρινή υγρασία αλλά παλιά. Βάλε γάντια πλαστικά καθάρισε τη μαυρίλα με λίγη χλωρίνη νεράκι και λεκανίτσα που έχεις εκεί άσε το ντουλάπι ανοιχτό να στεγνώσει καλά και είσαι εντάξει. Αφού έχεις οικιακή βοηθό (ζηλεύουμε) βάλε αυτή να το κάνει.😁

Και μία συμβουλή. Να βγάζεις κάθε τόσο την κάτω καμπύλη και να την καθαρίζεις γιατί μαζεύει στερεά από το νεροχύτη βουλώνει και μπορεί να σου πετάει νερά από τις ενώσεις να στάζει κάτω και να σου δημιουργεί την υγρασία

Edit.Εκεί στις ενώσεις σιλικόνες βλέπω ή με γελάει το μάτι μου;;;;;

Δημοσ.

1. καλος αερισμος

2. ευρεση τυχον διαρροων σε υδρευση και αποχετευση.

3. καθαρισμα με χλωρινη του ηδη αερισμενου χωρου. 

4. παρακολουθηση του φαινομενου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...