Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πριν λιγο καιρο μου εκλεψαν το iPhone και δοκιμασα να το βρω με το Find My iPhone απο τον υπολογιστη... Δεν μπορεσα να βρω τιποτα... τι μπορω να κανω για να το βρω;;; :(

• Sad 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Παρακολούθησε τις αγγελίες σε Facebook και εδώ στο forum κατά καιρούς βγαίνουν κλειδωμένα σε iCloud!!!!

υπαρχουν τοσες ομαδες που.... δεν μπορω να το βρω μεσω αστυνομιας η κατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπερα πριν λιγο καιρο μου εκλεψαν το iPhone και δοκιμασα να το βρω με το Find My iPhone απο τον υπολογιστη... Δεν μπορεσα να βρω τιποτα... τι μπορω να κανω για να το βρω;;; :(

Πολύ πιθανόν να έχει γίνει ανταλακτικα αν έχει περάσει καιρός και δεν το έχει βρει πουθενά το find my phone.

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Παρακολούθησε τις αγγελίες σε Facebook και εδώ στο forum κατά καιρούς βγαίνουν κλειδωμένα σε iCloud!!!!

σατανικο!!!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

υπαρχουν τοσες ομαδες που.... δεν μπορω να το βρω μεσω αστυνομιας η κατι;

μπες στο Marketplace και βάλε το μοντέλο πχ iPhone 11 και δες αποτελέσματα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Ειχε ενεργοποιημενο το find my iPhone?

nai

2 ώρες πριν, onelonelystar είπε

μπες στο Marketplace και βάλε το μοντέλο πχ iPhone 11 και δες αποτελέσματα

ωραια ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ήταν να κάνεις και δήλωση κλοπής στο αστ. τμήμα της περιοχής σου.

Εκεί θα πρέπει να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς όπου και αναγράφεται το ΙΜΕΙ αλλά και το κωδικό της SIM.

Θα τα δώσεις εκεί εξηγώντας πως κλάπηκε και θα σου δώσουν τη βεβαίωση αναφοράς συμβάντος.

Με αυτή θα πας μετά, στο πάροχο σου όπου και θα συμπληρώσουν βεβαίωση μαζί με την αναφορά της αστυνομίας που θα τους παραδώσεις.

Εντός 24 ωρών όπως και θα σου πουν, θα κλειδώσει η συσκευή και δε θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί εντός Ελλάδας με τους δικούς μας παρόχους.

Νομίζω είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις να μη τους αφήσεις τη χαρά. Μόνο εσύ μετά θα μπορέσεις να κάνεις άρση του κλειδώματος πηγαίνοντας στο πάροχο σου ξανά.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 2
Δημοσ.

πολυ ασχημη φαση δυστυχως φιλε μου

αν εχεις ενεργοποιημενο το find my iphone και δεν το βρισκει τοτε εχει γινει ανταλακτικα που ειναι και το πιθανοτερο

που να του κοπουν τα χερια αυτουνου που το κλεψε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...