Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα.

Ελπίζω οι τρελοί ινσομνιακς εδώ του φόρουμ να με βοηθήσουν :)

Μου μπήκε η ιδέα να πάρω μια oled.48" ή 55" και τα θεματα που με φρεναρουν ειναι τα εξης.

Απόσταση θέασης:

Αυτή η απόσταση θέασης είναι τελικά πολύ μπερδεμένο πράγμα. Άλλοι λένε παίρνεις τις ίντσες τις οθόνης και την πολλαπλασιαζεις χ1.5 η σονυ λέει ότι παίρνεις την κάθετη πλευρά και την πολλαπλασιαζεις χ1.5 και άλλοι λένε ότι είναι δικό σου θέμα. Εγώ προσωπικά κάθομαι τώρα σε μια 32αρα στο 1,5μ. Εάν πάρω κάτι μεγαλύτερο μπορώ να την βάλω ως 1,70μ. Στο YouTube βλεπω καποια ατομα παιζουν παιχνιδια πολυ κοντα. εχει κανεις εμπειρια ή αποψη; καποια λινκς με οσα αναφερθηκα.

βιντεο1,βιντεο2,βιντεο3

https://www.sony-mea.com/en/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-49x8000h/articles/00008601

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Ανάλυση:

Στην 32αρα που έχω σηκώνει μέχρι 1440p. Ωστοσο στο μακβοοκ εαν βαλω 1440p δεν βλεπω τπτ....ειναι ολα τοσο μικρα.....θα πρεπει να ειμαι πολυ κοντα 50-70 ποντους. Στην 48αρα ή στην 55αρα με 4κ σε τι αποσταση θα βλεπω τα εικονιδια αραγε;!

Σύνδεση:

Ο λόγος που θέλω τέτοια οθόνη είναι για το αγαπημένο μαύρο συν βέβαια καλύτερη εμπειρία στις ταινίες. Όλα αυτά με το μακβοοκ προ 13 2017. Αναρωτιέμαι εάν θα μπορέσω να επιλεξω στην οθονη 4κ 120hz και με ποιον τροπο συνδεσης μιας και οι smart tvs δεν εχουν display port. Και το αλλο θεμα ειναι εαν θα μπορεσει να ανταπεξελθει το μηχανημα....και το τελευταιο θεμα ειναι ποσο χαλια θα φαινονται οι ταινιες 1080p απο την αποσταση που θα εχω επιλεξει βαση της αναλυσης 4κ ωστε να βλεπω τα εικονιδια,να σερφαρω κτλ.

σας ακούω :)

Επεξ/σία από nickvas19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...