Τσακαλές Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα την γνωμη σας έχω ένα s9plus έφαγε γερο χτύπημα η οθόνη δεν έσπασε απλα δεν λειτουργεί τελείως καλά κοντά στο χτύπημα Αξίζει να αλλάξω οθόνη περίπου 250 βγαίνει απ ομ είπε στη Samsung ή να το πουλήσω να πάρω άλλο το έχω ήδη 22 μήνες Γεια πείτε γνώμες ευχαριστώ ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από Τσακαλές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, Τσακαλές είπε Θα ήθελα την γνωμη σας έχω ένα s9plus έφαγε γερο χτύπημα η οθόνη δεν έσπασε απλα δεν λειτουργεί τελείως καλά κοντά στο χτύπημα Αξίζει να αλλάξω οθόνη περίπου 250 βγαίνει απ ομ είπε στη Samsung ή να το πουλήσω να πάρω άλλο το έχω ήδη 22 μήνες Γεια πείτε γνώμες ευχαριστώ ! Εσύ ξέρεις.Εμείς τι να σου πούμε; 1
koutsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Τσακαλές είπε Θα ήθελα την γνωμη σας έχω ένα s9plus έφαγε γερο χτύπημα η οθόνη δεν έσπασε απλα δεν λειτουργεί τελείως καλά κοντά στο χτύπημα Αξίζει να αλλάξω οθόνη περίπου 250 βγαίνει απ ομ είπε στη Samsung ή να το πουλήσω να πάρω άλλο το έχω ήδη 22 μήνες Γεια πείτε γνώμες ευχαριστώ ! Εγώ δεν θα έδινα 250€ για να φτιάξω 2 χρόνων κινητό. Αν μπορείς να του πουλήσεις φτηνά και να πάρεις άλλο με λίγα χρήματα παραπάνω σίγουρα είναι καλύτερη λύση. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Kι εγω δεν θα αλλαζα οθονη, αλλα στο τελος εχει να κανει με το ποσα χρηματα διαθετεις για νεα συσκευη. 1
Τσακαλές Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, koutsis είπε Εγώ δεν θα έδινα 250€ για να φτιάξω 2 χρόνων κινητό. Αν μπορείς να του πουλήσεις φτηνά και να πάρεις άλλο με λίγα χρήματα παραπάνω σίγουρα είναι καλύτερη λύση. Ναι αλλα να παρω κατι αντίστοιχο θέλει τα διπλά s20 ας πούμε .. 16 ώρες πριν, stormrain είπε Kι εγω δεν θα αλλαζα οθονη, αλλα στο τελος εχει να κανει με το ποσα χρηματα διαθετεις για νεα συσκευη. Να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω πάνω από 500...Γι αυτό κόλλησα κ δεν ξέρω τι να κάνω... 1
koutsis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Τσακαλές είπε Ναι αλλα να παρω κατι αντίστοιχο θέλει τα διπλά s20 ας πούμε .. Να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω πάνω από 500...Γι αυτό κόλλησα κ δεν ξέρω τι να κάνω... Φίλε μου κρατάς τα 250 που θα έδινες, παίρνεις και άλλα 100 αν το πουλήσεις για ανταλλακτικά, βάζεις και άλλα 100 και είσαι οκ!
Τσακαλές Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 19 ώρες πριν, stormrain είπε Kι εγω δεν θα αλλαζα οθονη, αλλα στο τελος εχει να κανει με το ποσα χρηματα διαθετεις για νεα συσκευη. Να πάρω κάτι αντίστοιχο θέλω πάνω από 500...Γι αυτό κόλλησα κ δεν ξέρω τι να κάνω... Αυτό σκέφτηκα να κάνω! Κ πάλι θα καινούριο κιν!
chios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές από τις σαβούρες τους exynos που έχει η Samsung και με λιγότερα χρήματα, με 400-450€ παίρνεις τηλέφωνο που είναι πολύ ανώτερο από αυτό που έχεις.
chios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/23316298/Xiaomi-Poco-F2-Pro-128GB-Cyber-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/23630927/Realme-X3-Superzoom-256GB-Glacier-Blue.html 1
HateMe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Σαν πρώην κάτοχος, θα σου πω ένα μεγάλο Ο Χ Ι. Τα έφαγε τα ψωμάκια του, ήταν φοβερό όσο άντεξε. Δεν τα αξίζει αυτά τα 250 πλέον.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 6:40 ΜΜ, Τσακαλές είπε Θα ήθελα την γνωμη σας έχω ένα s9plus έφαγε γερο χτύπημα η οθόνη δεν έσπασε απλα δεν λειτουργεί τελείως καλά κοντά στο χτύπημα Αξίζει να αλλάξω οθόνη περίπου 250 βγαίνει απ ομ είπε στη Samsung ή να το πουλήσω να πάρω άλλο το έχω ήδη 22 μήνες Γεια πείτε γνώμες ευχαριστώ ! Δεν αξίζει να δώσεις 250€ για φτιάξιμο. Εάν βρεις καμια OEM οθόνη γύρω στα 100€ το πολύ τότε κράτα το. 1
samsunglife Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 13/10/2020 στις 12:15 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δεν αξίζει να δώσεις 250€ για φτιάξιμο. Εάν βρεις καμια OEM οθόνη γύρω στα 100€ το πολύ τότε κράτα το. Είναι κι αυτό μια λύση αλλά όλα τα λεφτά στο κινητό είναι η AMOLED οθονάρα του!!! Το εχω πλέον πασάρει στην κόρη μου και κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου ακόμα το χαζεύω... 1
SeNNinhA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, samsunglife είπε Είναι κι αυτό μια λύση αλλά όλα τα λεφτά στο κινητό είναι η AMOLED οθονάρα του!!! Το εχω πλέον πασάρει στην κόρη μου και κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου ακόμα το χαζεύω... Εάν θέλεις original OLED θα πληρώσεις. Εάν ψάξεις αρκετά θα βρεις OEM στα 150€ και εάν είσαι τυχερός και στα 100€ από Κίνα. Αμφιβόλου ποιότητας αλλά παίζει να είναι και πολύ καλή. Όπως τύχει. Είναι λύση για να κάνεις την δουλεια σου χωρίς να ξηλωθεις πολύ. Υπολόγισε και περαστικά ή την περνάς και μόνος σου εάν πιάνουν τα χέρια σου. Οι OLED καλές αλλά είναι να μην σπάσουν. 1
Τσακαλές Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στις 13/10/2020 στις 12:15 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δεν αξίζει να δώσεις 250€ για φτιάξιμο. Εάν βρεις καμια OEM οθόνη γύρω στα 100€ το πολύ τότε κράτα το. Καλησπέρα φίλε που θα βρω τέτοια οθόνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα