Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια!

Εχω λιγες μερες που εβαλα 100αρα γραμμη cosmote στο σπιτι και αγορασα ενα router της Asus σε 60% εκπτωση για να αλλαξω το speed pro plus που μου εδωσε η cosmote!

To προβλημα ειναι οτι ενω το router σε κριτικες πριν την αγορα στο scroutz εχουν καταφερει ολοι να το συνδεσουν χωρις προβλημα σε εμενα δεν λεει να συνδεθει.Συγκεκριμενα το router συγχρονιζει κανονικα 

αναβουν ολα τα λαμπακια κανονικα (και του wifi 2,4 και 5 ghz XΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ WIFI)εκτος αυτο απο την υδρογειο που ειναι ουσιαστικα και αυτο που δηχνει οτι συνδεθηκε στο internet!

Να πω εδω οτι πραγματι το interface του ειναι παρα πολυ καλο και κατανοητο και το manual στα Ελληνικα και εχω την αισθηση οτι τα πρωτα βηματα τα εκανα σωστα,Επισης να πω οτι ηρθε και τεχνικος απο την cosmote να με βοηθησει αλλα το παλικαρι δεν γνωριζε πολλα πολλα περα απο αυτο που ξερει να βαζει δλδ το μαμησιο της cosmote και δεν μπορεσε να βοηθησει.Μου ειπε οτι αφου συχγρονιζει θα δουλεψει και προκειται για καποια ρυθμιση που πρεπει να γινει 🤔 που αυτος δεν γνωριζει,ποσο μαλλον εγω!

Το παραδοξο σε ολο αυτο ειναι οτι ψαχνω απο το πρωι τεχνικο δικτυων στο κεντρο της Αθηνας να ερθει στο σπιτι να μου το συνδεσει να παρει ενα μεροκαματο ο ανθρωπος και παρολο τις δυσκολες εποχες τα στα 3 τηλεφωνα που πηρα δεν εβγαλα ακρη!

Παρακαλω πολυ τα φωτα σας και την βοηθεια σας!

το router ειναι αυτο: https://www.asus.com/Networking/DSL-AC55U/

και ανεβαζω και μερικες φωτογραφιες να βοηθησω αν πεσει σε καποιο επαγγελματια του ειδους οσο μπορω να τον κατατοπισω στο προβλημα!

σας ευχαριστω,θα χαρω για την βοηθεια σας!

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-10-08 152204.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-10-08 152219.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-10-08 152255.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-10-08 152411.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-10-08 152441.png

Επεξ/σία από BABTISTA
Δημοσ.

Στα αριστερά θα πας WAN, θα επιλέξεις WAN Connection Type: PPPoE, θα συμπληρώσεις VLAN ID: 835 και πιο κάτω το username/password που σου έχει δώσει η Cosmote (ή username: [email protected] / password: otenet αν δεν τα έχεις).

Συγγνώμη αν δεν είναι ακριβώς έτσι, προσπαθώ με διάφορα screenshots να δω πού είναι η κάθε επιλογή, γιατί το emulator που έχουν είναι μόνο για router και όχι modem/router. Αν μπορείς να δώσεις και ένα screenshot της παραπάνω σελίδας (δηλ. όταν επιλέγεις WAN στο αριστερό μενού) θα βοηθήσει αρκετά.

Δημοσ.

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ!

Δουλεψε!!!!!😄

το θεμα ειναι οτι ΤΩΡΑ μου κανει αποσυνδεσεις σε ενα παιχνιδι που παιζω αλλα οχι ομως και στο ιντερνετ γενικοτερα!

εβγαλα το asus και εβαλα το cosmote παλι και δεν κανει αποσυνδεσεις καθολου!

τι να κανω? 

να αλλαξω firmware στο asus μπας και ειναι σταθερο μετα?

γιατι αραγε συμβαινει τωρα αυτο?

Δημοσ.
5 hours ago, BABTISTA said:

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ!

Δουλεψε!!!!!😄

το θεμα ειναι οτι ΤΩΡΑ μου κανει αποσυνδεσεις σε ενα παιχνιδι που παιζω αλλα οχι ομως και στο ιντερνετ γενικοτερα!

εβγαλα το asus και εβαλα το cosmote παλι και δεν κανει αποσυνδεσεις καθολου!

τι να κανω? 

να αλλαξω firmware στο asus μπας και ειναι σταθερο μετα?

γιατι αραγε συμβαινει τωρα αυτο?

το τελευταιο firmware το βαζεις ετσι και αλλιως. 

Δημοσ.

Οχι με καλωδιο συνδεομαι,τελικα το βρηκα γιατι εκανε αποσυνδεση.

Ειναι προβλημα της cosmote και απο εβδομαδα θα μου ανεβασουν λιγο την ταχυτητα για να σταθεροποιηθει εχουν επιβεβαιωση και αυτοι οτι πεφτει συνεχεια ειναι δικο τους προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...