Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, όπως γράφει και ο τίτλος, έχω το TP-LINK TL-MR6400 v4 router με κάρτα Sim και χρησημοποιώ το 4G δίκτυο στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποια εξωτερική κεραία η κάτι να ενισχύσω το 4G σήμα μου στο Router.

Σας ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από GiannhsG4A
Δημοσ.

ειχα ενα d link 925 η κατι τετοιο με μια εξωτερικη κατευθυνομενη πριν 4 χρονια για τον ιδιο λογο...

Δημοσ.
15 hours ago, GiannhsG4A said:

@lion2486  μήπως γνωρίζεις κάποιο Router που να έχει τέτοια υποδοχή? σε λογική τιμή παρακαλώ κοντά στα 100 

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπ' όψιν μου τώρα σε 4G home router, αλλά εγώ πρόσφατα πήρα https://consumer.huawei.com/en/routers/e8372/specs/ και είδα ότι έχει ακροδέκτες για εξωτερική κεραία.

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου ,υποθετω οτι μπορεις να το ανοιξεις και να κανεις μια μικρη επεκταση η να αντικαταστησεις τη κεραια.

Να πω την αληθεια,θελω και στο δικο μου tp link να κανω το ιδιο και ειχα παρει και απο ebay μια 4g κεραια του κιλου...

Δημοσ.

@Ledis καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστω για τον χρονο σου, εχεις δοκιμάσει κάποιο απο τα δύο? θα είναι καλύτερο απο ένα απλό ρούτερ του 100άρικου τύπου tp link κτλπ? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GiannhsG4A είπε

@Ledis καλησπέρα φίλε και σε ευχαριστω για τον χρονο σου, εχεις δοκιμάσει κάποιο απο τα δύο? θα είναι καλύτερο απο ένα απλό ρούτερ του 100άρικου τύπου tp link κτλπ? 

Καλησπέρα, Τα έχω δουλέψει πολύ και τα 2 σε projects, δεν με έχουν προβληματίσει, απλα θέλει λίγο να ασχοληθείς για το setup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...