vagster Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 1 κάρτα δικτύου με Level1 1000άρα το ένα pc και μητρική gigabyte με δυο lan ένα στα 100 και ένα στα 1000 της realtek. Και οι δύο υπολογιστές έχουν WIn xp pro. Η σύνδεση πάει μέχρι 100 mbits και όχι στα 1000. Βοήθεια σε λόγου μου... είμαι άσχετος από δίκτυα... . Στις ιδιότητες και από τις δύο κάρτες τις έβαλα στα 1000mbps, ενώ στο autonegoziation μου δίνει 100.
billpeppas Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Αφού είπε πως έχουν και οι 2 1GBIT LAN. Λοιπόν , επειδή μιλάς για μητρική Gigabyte , με 1GBIT Lan , υποψιάζομαι πως μιλάς για την GA-7NN400 Pro 2. Νομίζω το πρώτο BIOS για αυτή την μητρική είχε πρόβλημα. Πήγαινε στο site της Gigabyte και κατέβασε το τελευταίο BIOS. Επίσης: Έβαλες τους drivers από το CD της Gigabyte? Πήρες καλώδιο Cat 5e , 1GBIT Verified? Με τα απλά Cat 5e δεν λειτουργεί ( most of the times ) Επίσης , δοκίμασε να πας στο Device Manager , στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου ( και στα 2 PC ) , και να βάλεις: Enable στο Flow Control , και 1000MBPS Full Duplex. Δοκίμασε αυτά , και μετά πόσταρε.
vagster Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 το καλώδιο είναι απλό. Η μητρική είναι η GA-K8NNXP, έκανα το flow enabled στον έναν. Στον άλλον δε βγάζει τέτοια παράμετρο
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Mallon to cat5 einai mexri 100mb/s max..............
dimitris__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Χρησιμοποιείς λάθος καλώδιο. Το cross καλώδιο για το gigabit είναι διαφορετικό από το 100άρι καθώς χρησιμοποιεί και τους 8 αγωγούς. Βρες ένα pinout στο web. To είχα ποστάρει κάποτε, δεν θυμάμαι όμως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.