Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πηρα έναν σταθεροποιητή apc 1200 τον κλασικό  το τετράγωνο και πίσω  εχει  ένα κουμπί  για την τάση είναι 220 230 ή 240 και μου λέει η apc παρε την ΔΕΗ να σε πει τι τάση έχεις για να το βάλεις ανάλογα, είναι λογικο αυτό τώρα; αν το βάλεις στα 240 λεει  θα καει

Δημοσ.

Δηλαδή δεν ξέρει η APC να σου πει πως η οικιακή τάση είναι στην Ελλάδα είναι 230V;
Αν είναι δυνατόν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.TH. είπε

Δηλαδή δεν ξέρει η APC να σου πει πως η οικιακή τάση είναι στην Ελλάδα είναι 230V;
Αν είναι δυνατόν.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, μου είπανε να πάρω την ΔΕΗ να μετρήσει την τάση στο σπίτι και να μου πει η ίδια σε ποια θέση να βάλω τον σταθεροποιητή, αυτή ήτανε η απάντηση της APC στο τηλέφωνο που εκανα, τέλος πάντων το έβαλα στα 220 θα το αφήσω εκεί να δουμε πως θα πάει, είναι ήσυχος και φαντάζομαι ότι εκανα καλή αγορά 

Δημοσ.

Αυτό που διαλέγεις είναι τι τάση θα βγάζει το APC στις συσκευές, οπότε αυτές θα επηρεάζονται από αυτό. Εμείς στην Ελλάδα πλέον ήμαστε στα 230v και με μετρητή το έχω πετύχει να παίζει από κάπου 230 μέχρι και 239. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συσκευή που θα πάθει κάτι αν το APC βγάζει όντως 240 και όχι παραπάνω. Από εκεί και πέρα, είτε 220, είτε 230 το βάλεις, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, πηρα έναν σταθεροποιητή apc 1200 τον κλασικό  το τετράγωνο και πίσω  εχει  ένα κουμπί  για την τάση είναι 220 230 ή 240 και μου λέει η apc παρε την ΔΕΗ να σε πει τι τάση έχεις για να το βάλεις ανάλογα, είναι λογικο αυτό τώρα;

μάλλον έχουν δίκιο Απ ότι φαίνεται εδώ  σελίδα 15 και η ΔΕΗ δεν θα σου πει ακριβώς   :D

7 ώρες πριν, panos0100 είπε

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, μου είπανε να πάρω την ΔΕΗ να μετρήσει την τάση στο σπίτι και να μου πει η ίδια σε ποια θέση να βάλω τον σταθεροποιητή, αυτή ήτανε η απάντηση της APC

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, πηρα έναν σταθεροποιητή apc 1200 τον κλασικό  το τετράγωνο και πίσω  εχει  ένα κουμπί  για την τάση είναι 220 230 ή 240 και μου λέει η apc παρε την ΔΕΗ να σε πει τι τάση έχεις για να το βάλεις ανάλογα, είναι λογικο αυτό τώρα; αν το βάλεις στα 240 λεει  θα καει

Βάλε 230. Πάνω από αυτό θα κατεβάζει, κάτω από αυτό θα την αυξάνει.
Αυτή την στιγμή έχω 231 είσοδο, 232 έξοδο.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω βάλει στα 220v όλα λειτουργούν σωστά, υπολογιστής οθόνη ηχεία εκτυπωτής, πάνω από 400w δεν είναι όλα αυτά, ούτε θόρυβο κανει αρα το ρεύμα είναι καλο, γενικά εχω αλλάξει την πρίζα σε σουκο έβαλα γείωση στην πρίζα, χωρισα την γραμμή όλα σε μια ασφάλεια στον πίνακα 10Α με γείωση, και βάλαμε και ρελε διαρροής, πριν τα κανω όλα αυτά με την παλια πρίζα 3πιν και αγειωτη  ήτανε μαύρο χαλι, το μόνο που έμεινε είναι δουμε τι θα κανει όταν ανοιξω το θερμοσιφωνο που πεφτει η ταση, και θελει μια ωρα για να γινει το νερο 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, snbblp είπε

Οπως νομίζεις. Νόμιζα πως ζητούσες συμβουλές.

ups 4.png

Ενταξει αν ειναι να το παω στα 230 οτι ειναι ποιο σωστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...