Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα ρωσική σειρά στο νετφλιξ σχετικά  με έναν ιό στην Μόσχα και τους επιζήσαντες.
An unknown virus turns Moscow into a city of the dead. There is no electricity, money has lost all value and those who are still not infected, are desperately fighting for food and fuel. The main character, Sergei, lives outside the city with the woman he loves and her autistic son. It's still safe there. In spite of that he rushes to Moscow to save his ex-wife and their son, although she hates Sergei . These people, who never believed they'd be under the same roof again, have to put the past behind them and set off on a long, dangerous journey north to find an isolated hunting lodge on a deserted island. The Outbreak is a family drama in the midst of a global disaster. It is one of the first post-apocalyptic TV shows in Russia and is based on bestselling book, Vongozero, which was written by Yana Vagner and translated into eleven languages.
https://www.imdb.com/title/tt9151230/
Δυο πρώτα επεισόδια που έχω δει πάρα πολύ μέτρια ως τώρα.

MV5BMDc3MzllMzgtNjFlZS00N2IxLWIwYjEtNGViNTIwYmMzZDA0XkEyXkFqcGdeQXVyNjEwNTM2Mzc@._V1_.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκατσα και την είδα... Ενταξει.. Αρκετά κάτω του μετριου θα ελεγα.  Πολύ φορεμένο σενάριο, με. πολυ μέτριους ηθοποιους. 

Φυσικα το τελευταίο επεισόδιο σου λεει οτι συνεχιζεται... αλλα εγω δεν το βλεπω να βγαινει 2η σεζον.  Ααααααααααν υποχρεωτικα πρεπει να δεις κατι και δεν εχεις τπτ στα υποψιν, κάθεσαι κ το βλέπεις απλα για να περασει λιγο η ωρα.... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και μενα μου αρεσε αρκετα,πολυ ταιριαστο με χειμωνα ολο το σκηνικο στα χιονια.Δινει βαση στις σχεσεις των ανθρωπων και οχι τοσο στον ιδιο τον ιο.Και σου δινει μια γευση της ρωσικης συμπεριφορας ,αντιδρασης,κοσμοθεωριας.Γενικα πιστευω αρκετα καλο .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2020 στις 1:09 ΠΜ, Harris_Sp είπε

Εκατσα και την είδα... Ενταξει.. Αρκετά κάτω του μετριου θα ελεγα.  Πολύ φορεμένο σενάριο, με. πολυ μέτριους ηθοποιους. 

Φυσικα το τελευταίο επεισόδιο σου λεει οτι συνεχιζεται... αλλα εγω δεν το βλεπω να βγαινει 2η σεζον.  Ααααααααααν υποχρεωτικα πρεπει να δεις κατι και δεν εχεις τπτ στα υποψιν, κάθεσαι κ το βλέπεις απλα για να περασει λιγο η ωρα.... 

τι ναι αυτα που γραφεις ρε φιλε? μιλαμε για το διαμαντι της φετινης σεζον για να μην πω της δεκαετιας.

Στα ιδια επιπεδα με Τσερνομπυλ...μην το χασετε !!!

Δημοσ.

Πραγματικα απορω και εγω με τα αρνητικα σχολια. Το ειδα εντελως στην τυχη, και με αιφνιδιασε ευχαριστα. Πολυ καλη προσεγγιση, με εντελως διαφορετικο στυλ, που τονιζει τις συμπεριφορες και την κουλτουρα των Ρωσων/ιδων. Εγω το θεωρω την εκπληξη της χρονιας.

• Like 4
Δημοσ.

Αξιοπρεπέστατη ρωσική σειρά ελαφρώς low budget. Δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε τόσο γιατί γενικά οι Ρώσοι δεν το έχουν με τις σειρές.

Αρχίζει ωραία, κάνει λίγο κοιλιά στη μέση, αλλά ανεβαίνει πάλι μετά.

Αν είχε αποφύγει κάποια κλισέ, που όλοι γνωρίζουμε πλέον (πάει να πεθάνει, αλλά δεν πεθαίνει κτλ), θα μιλάγαμε για μία από τις καλύτερες φετινές σειρές του netflix.

Τα δύο καλύτερα στοιχεία της είναι η επιλογή του κάστινγκ, που επιτέλους βλέπεις μία πιο κοντινή προσέγγιση στην πραγματικότητα και το δεύτερο ότι σε κρατάει σχετικά από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Δείτε τη

7.5/10

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KilliK είπε

γιατι δεν κανουν το ΜΕΤΡΟ σειρα;

Έχει ανακοινωθεί ταινία (πίσω στο μακρινό καλοκαίρι του 19)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/11/2020 στις 4:27 ΠΜ, roginsky12 είπε

τι ναι αυτα που γραφεις ρε φιλε? μιλαμε για το διαμαντι της φετινης σεζον για να μην πω της δεκαετιας.

Στα ιδια επιπεδα με Τσερνομπυλ...μην το χασετε !!!

εσεις που γελατε παντε δειτε τον Μπομπ τον Σφουγγαρακη...μεχρι εκει μπορειτε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, roginsky12 είπε

εσεις που γελατε παντε δειτε τον Μπομπ τον Σφουγγαρακη...μεχρι εκει μπορειτε

Είναι αξιόλογη σειρα , το έγραψα πρώτος και στο άλλο νημα για το 2020, 2021 , αλλά Τσερνόμπιλ δεν είναι.  

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To The Lake[Epidemiya][Season 1]

Screenshot-1.png

https://www.imdb.com/title/tt9151230/episodes?season=1

Μια Ρωσικη σειρα του Netflix που μου αφησε αναμεικτες εντυπωσεις. Ενω πραγματικα ειχε ολα τα φοντα για κατι εξαιρετικο τελικα αναλωνεται τοσο πολυ στις σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων που το κυριως θεμα της επιδημιας περναει σε δευτερη και τριτη μοιρα. Ζητημα να βλεπουμε ενα 5λεπτο μετα το πρωτο επεισοδιο που αφορα την επιδημια και τα υπολοιπα 50 λεπτα ειναι οι σχεσεις μεταξυ των 7-8 ατομων που βλεπουμε. Αν ξεπερασετε τη ρωσικη γλωσσα που μετα το πρωτο 10 λεπτο ειναι οκ και τα παρα πολλα κλισε και το οτι γινεται κατι και ξερεις ακριβως τι θα γινει μετα βλεπεται ευχαριστα και περναει γρηγορα η ωρα. Σε κραταει η ατμοσφαιρα και οτι κατι θα γινει σε καθε επεισοδιο ωστε να μην βαρεθεις. Το τελος τρελο cliffhanger και ελπιζω η δευτερη σεζον να μας δειξει 90% επιδημια και 10% σχεσεις μεταξυ ανθρωπων και μπορει να ανεβει 2 σκαλες ακομα. 7.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...