Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω μερικες απορειες, μια και σκεφτομαι να αναβαθμισω κατα της γιορτες 'η λιγο μετα απο αυτες. Οταν σταθεροποιηθει

λιγο η κατασταση με νεους επεξεργαστες και καρτες γραφικων.

Οι αποριες μου ειναι λιγο χαζες, μια και παντα ημουν low budget gamer,  αλλα επειδη τωρα που μου πανε λιγο καλητερα τα

πραγματα σκεφτομαι να χαλασω παραπανω χρηματα και φοβαμαι μην το μετανιωσω γιατι ακουω διαφορα και στο τελος με βλεπω

να περνω ΧBOX series X.

1. Παω για 1440p 144Hz gaming, ειναι αυτο εφικτο με 1000€ χωρις ΦΠΑ (1240€) μονο για τον πυργο; (Θα συνδιαστει με καποια οθονη σαν αυτη)

2. Ειναι αληθεια οτι η 3080 λογο 10GB Vram δεν θα την παλευει με 1440p textures γιατι θα γεμιζουν την μνημη;

Αν δεν τα βγαζει περα η 3080 η 3070 τι θα κανει; Μηπως ολα αυτα ειναι λιγο υπερβολες;

3. Υπαρχει περιπτωση να παρεις SSD/Nvme και σε 2 χρονια να μην παιζουν παιχνιδια απο αυτον λογο χαμηλης ταχυτητας του δισκου;

Ετσι δεν θα "θαβουν" τα ιδια τους τα παιχνιδια οι developers;

Επεξ/σία από vtsuk
Δημοσ.

1. Έχω την 5700xt και συνολικά το σύστημα μου κοστίζει λιγότερο απο 1000 ευρώ και παίζει 1440p με καλά frames. Με τη νέα γενιά gpu θα πέσουν κι άλλο οι τιμές.

2. Πολύ σπάνια βλέπω vram πάνω απο 4-5gb, δεν πιστεύω ότι υφίσταται καν τέτοιο ζήτημα με την 3080.

3. Οι NVME δίσκοι είναι πολύ γρήγοροι, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ούτε καν για τους HDD δε προβλέπεται κάτι τέτοιο, απλά θα αργούν περισσότερο τα loadings στο μέλλον λογικά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...