Προς το περιεχόμενο

Msystems - AOC Q27G2U

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε η αγορά της AOC Q27G2U από την Msystems με αριθμό παραγγελίας #204778. Αφού την παρέλαβα, διαπίστωσα πως το προϊόν είναι προβληματικό, διότι υπήρχε ένα κόκκινο πίξελ το οποίο εμφανίζεται στα λευκά της οθόνης (stuck pixel). Επικοινώνησα με την Msystems και μου είπαν να επικοινωνήσω με την AOC γιατί θα μου την αντικαταστούσαν αφού είναι ελαττωματικό το προϊόν. Μίλησα με την AOC και μου είπαν πως για μόνο ένα πίξελ δεν θα μου το αντικαταστόυσαν και τους ζήτησα απλά να την επιδιορθώσουν και φυσικά μου το αρνήθηκαν.. Επίσης ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος τεχνικός και μου το ξανα αρνήθηκαν. Ξανά επικοινώνησα με την Msystems και μου είπαν πως αφού η AOC αρνήθηκε την αντικατάσταση/επιδιόρθωση της, αυτοί δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα ενώ το προϊόν το έχω μόλις 10 μέρες... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;;;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billman0007 είπε

Έγινε η αγορά της AOC Q27G2U από την Msystems με αριθμό παραγγελίας #204778. Αφού την παρέλαβα, διαπίστωσα πως το προϊόν είναι προβληματικό, διότι υπήρχε ένα κόκκινο πίξελ το οποίο εμφανίζεται στα λευκά της οθόνης (stuck pixel). Επικοινώνησα με την Msystems και μου είπαν να επικοινωνήσω με την AOC γιατί θα μου την αντικαταστούσαν αφού είναι ελαττωματικό το προϊόν. Μίλησα με την AOC και μου είπαν πως για μόνο ένα πίξελ δεν θα μου το αντικαταστόυσαν και τους ζήτησα απλά να την επιδιορθώσουν και φυσικά μου το αρνήθηκαν.. Επίσης ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος τεχνικός και μου το ξανα αρνήθηκαν. Ξανά επικοινώνησα με την Msystems και μου είπαν πως αφού η AOC αρνήθηκε την αντικατάσταση/επιδιόρθωση της, αυτοί δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα ενώ το προϊόν το έχω μόλις 10 μέρες... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;;;

δοκίμασε να το πατήσεις λίγο μαλακά με το δάχτυλο σαν μασάζ. Μερικές φορές ξεκολλάνε τα κόκκινα/πράσινα

• Like 3
Δημοσ.

Δεν δούλεψε το να πιέσω το κόκκινο πίξελ... Αλλά κατάφερα να την επιστρέψω και περιμένω τα λεφτά μου πίσω. Σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση ♥

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά η AOC και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει zero dead pixel και αλλάζει μετά τα 3-5 pixel οπότε θεώρησε τον εαυτό σου σχετικά τυχερό.

Όταν κοιτούσα πριν 10 μήνες να αγοράσω τη συγκεκριμένη οθόνη το είχα ψάξει.Οπότε καλό είναι να ψάχνετε πριν αγοράσετε γιατί αν γίνει η στραβή φέρουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης σαν αγοραστές.

Επεξ/σία από Inler
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι δεν το χα ψάξει γιατί που να φανταστώ.. Αλλά θεωρώ πως ειναι εντελώς γελοίο π.χ. Το να αγοράσω ένα μόνιτορ που κοστίζει 1000 ευρώ και να έχω θέμα για ένα ή και δύο πιξελ και να μην γίνεται η αντικατασταση της! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...