DeCoN Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Kalhspera sas, den eimai pelaths tou Plaisiou alla pou kai pou tis kanw tis mlkies mou ki egw..... Phga kai phra enan S-ATA 160GB ths Seagate (an exw to 8eo mou) apo to plaisio, epeidh den brhka pou8ena Western digital 160GB (S-ATA) ekeinh th periodo. Opws fobomoun o Seagate mou bghke off, eftyxws eixa krathsei oti eixa riksei ekei kai allou, exasa bebaia kapoia pou den eixa backup, alla olla kainourgia pragmata, opote de me noiazei. Phga loipon san kyrios na kanw thn allagh mou se ena apo ta service tou plaisiou, kalhspoera sas ktl ola ok... Allazw to sklhro me enan 120GB (meta phgaine 250) WD, ola kala, mou menoun kai 25€ sto logariasmo mou (mh xesw) gia epomenes agores... (gia na einai sigouroi oti 8a thn kanw th mlkia.) Ftanw spitaki mou, bazw to klhro panw, mpainw sto disk management, kai ti blepw? Partitions etoima, me onomata xrhstwn, kai leitourgiko sthmeno epanw! An exoun to 8eo tous!! Mou poulhsane sklhro, metaxeirismeno, kai den kanane kan! ton kopo na tou trabhksoun ena format mhn ginoune kai rompa, Dystyxestata den brhka (akoma) stoixeia tou prohgoumenou idiokthth, na tous to kleisei to magazi!!! Kala egw pou apla phra metaxeirismeno sklhro gia kainourgio... o allos pou ekti8entai ola ta dedomena tou se emena? :evil:
madsc Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Ουυυυυππππππςςςςςςςςς!!! Από ποιό κατάστημα (Un)Decon; sc
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Αν είναι δυνατόν!!! Είχε κανένα καλό βιντεάκι τουλάχιστον μέσα;
tsatsar Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 MHN PEIRAKSEIS KATHOLOU TO DISKO!!!!!!!! Gia na fainetai to "date created" twn files wste otan ton pas na ton fane stin mouri kai na mhn sou poune tipota.........Den einai i prwti fora pou kanei tetoia to Plaisio .........gia replacements exei synithws second hand.........Ntropi sto No-1 katastima H/Y kai synafwn!!!!!!! Protimhse gia epomenes agores http://www.e-shop.gr..............Ola mexri stigmis mou exoun erthei apsoga............dexontai kai allages asyzititi.....
StavrosD Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Αν θές να βρείς στοιχεία του, δοκίμασε να κάνεις boot από αυτόν τον δίσκο (αν δεν τον έχεις φορμάρει ακόμα. Αν έχει administrator password, χρησιμοποίησε την κατάλληλη δισκέτα για την δουλειά (αν δεν ξέρεις τι εννοώ, μην κάνεις τον κόπο να με ρωτήσεις, ψάξε στο google) Και αφού βρείς τα στοιχεία του, ρίξε του ένα τηλέφωνο (πιθανόν να έχει τα στοιχεία του περασμένα στο outloo, ή σε κανα messanger) να τον ενημερώσεις για την περίσταση.
Divxakias Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Ego tha ton epestrefa piso kai tha ekana manoura ekei mesa.. :evil: Thelo na pisteuo pos egine apo lathos kai oxi epitides... Moipos o Diskos einai ellatomatikos, ton pige gia elenxo o proigoumenos idioktisis....... kai ston edosan esena katalathos? :?:
vagelis82 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Κι εγώ είχα πολύ πρόσφατη και παρόμοια εμπειρία από Πλαίσιο, μόνο οπυ αυτήν την φορά το μεταχειρισμένο αντικείμενο ήταν κινητό... θα μου πείς κι εγώ τι το ήθελα το κινητό από το πλάισιο λες και χαθήκαν τα υπόλοιπα, αλλά έλα που τα τσακάλια της vodafone μου έλεγαν ότι το 6100 έχει αποσυρθεί και συφιλιάστικα!!! Παίρνω κι εγώ το καινούργιο μου παιχνίδι, το πληρώνω και βλέπω ότι η ταινία ήταν ανοιγμένη, καθώς ήταν εκείνο που μου είχε δείξει ο υπάλληλος. Λέω,"άνοιξε να δούμε αν είναι όλα μέσα" και αφού ήταν όλα το παίρνω( ρεσιτάλ ηλιθιότητας έδωσα ο άτιμος) Φτάνω σπίτι, το βάζω να φορτίσει και φεύγω χωρίς να το δω...πάω την άλλη μέρα, το παίρνω και μόλις φτάνω στην σχόλή και το πειράζαμε εμ έναν φίλο βλέπουμε ραγισματάκια στο πλάι, βρώμα στις σχισμές και άλλα τέτοια ωραία σημάδια χρησιμοποιημένου κινητού. Ευτυχώς γι'αυτούς μου έδωσαν άλλο αδιαμαρτύρητα διότι θα είχτα μάθει για μολότωφ στην Στουρνάρη μέρα μεσημέρι!!!
DeCoN Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Stavro no worries, ekana import ta Identities tou outlook, kaneis tous den eixe kati se mail.. Egw 8elw na dw oxi apla pws 8a parw kainourgio dsko, alla pws 8a tous kanw zhmia Sthn telikh pws 8a epofelh8w egw apo th fash.. Tsatsar genikotera apo e-shop psonizw, alla den eixe oute ekei 160GB WD se ekeinh th fash kai gi afto phga Stournarh sto psaksimo, kai pali de brhka pou8ena 160GB WD, gi afto apo th biasynh mou ekana th mlkia.. Enooeitai oti o sklhros exei meinei anepafos! Timi dystyxws den eixe tpt endiaferon Giwrgo: Apo Glyfada
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δεν πας πίσω στο μαγαζί, αλλά "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ"; Που σημαίνει, με κρυφή κάμερα ή το λιγότερο ένα δημοσιογραφικό recorder, για να δούμε τι δικαιολογία θα βρει να σου πει. Θα συμφωνούν και οι φίλοι Insomniacs. Θα το σηκώσουμε κάπου και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας... 8) Πληροφοριακά, αυτή η περίπτωση μας δίνει ένα καλό μάθημα. Τι εννοώ; Πρόσφατα χάλασε ένας δίσκος μου, γεμάτος με μπόλικα GB programs, mp3s, divx κα. Όταν είδα που έκανε τα πρώτα κρούσματα fail, δοκίμασα να κάνω κανένα backup μήπως και σώσω τίποτα από αυτά. Αποτυχία 100%. Ούτε ένα αρχείο! Αφού αναγνώρισα την ήττα μου, χτύπησα επίτηδες τον δίσκο με ένα σιδερένιο άγαλμα ώστε να σιγουρευτώ ότι κανένας δεν θα διαβάσει ποτέ τα δικά μου αρχεία (εκτός από DATA Recovery Companies). Πριν τον χτυπήσω η κεφαλή έκανε το κλασσικό τικ-τικ. Μετά τα χτυπήματα ο σκληρός ούτε που ακουγόταν, αφού είχε χαλάσει και το μοτεράκι. Εννοείτε ότι επιφανιακά δεν φαινόταν τα χτυπήματα από το άγαλμα, αφού ήταν μαεστρικά χτυπημένος!!! (χεχεχε)
BlizardBill Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Mou poulhsane sklhro' date=' metaxeirismeno, kai den kanane kan! ton kopo na tou trabhksoun ena format mhn ginoune kai rompa,[/quote'] Για το fortmat OK βλακεία τους , αλλά αφού σου χάλασε ο δικός σου δίσκος και τον πήγες για αλλαγή εκμεταλλευόμενος την εγγύηση, δεν είναι νομίζω απαραίτητο να σου έδιναν καινούργιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Φιλε Decon καταρχην καλο θα ηταν να πεις απο ποιο καταστημα ή service το πηρες, πηγαινε πισω το δισκο , και ζητα καινουργιο - καινουργιο οχι απο της σαβουρες που εχουν για πεταμα. Τελικα αρχιζω και πιστευω οτι το Πλαισιο ειναι αστα να πανε
karib Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Παιδια, τον τελευταιο καιρο το Πλαισιο ακολουθει μια πολιτική 'και καλα' τσεκαρισματος των επιστροφων. Στην πραξη βεβαια δεν ελεγχει απολυτως τιποτε. Αυτο ειναι καλό και κακο. Τι κανει? Δεν στο παιρνει αμέσως, αλλά για το καταστημα της Στουρναρη που ξερω, σε στλνει στη Ζαιμη. Εκει το κοιτά υποτιθεται το προς επιστροφη εξαρτημα ενας τεχνικος, το κρατα και σου δινει ενα χαρτι με το οποιο πας στο πλαισιο και αγοραζεις κατι ισης αξιας. Δεν ειναι δυνατον να ελεγχουν καθε επιστροφη. Αυτο επρεπε να το εχουν καταλαβει. Δεν ξερω τι μπορει να γινει. Πες οτι του παω μια καρτα συλληψης video? Πως να την τσεκαρει? Να κανει εγκατασταση κλπ κλπ? Δεν γινεται. Το κακο της υποθεσης ειναι οτι φαινεται τα επιστρεφομενα προιοντα τα ξαναπουλανε , τουλαχιστον αρκετα απο αυτα. Ετσι, εστειλα τη γυναικα μου που την ειχα ενημερωσει σχετικα να μου αγορασει ενα usb2 hub. Μολις μουθ το εφερε τι να δω: ελειπε τροφοδοτικο και usb καλωδιο συνδεσης! Περιττο να σας πω τι έγινε μετά...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 Δημοσ. 5 Μαΐου 2004 @BlizardBill : twra mhpws eipes xontrada? Entaksei ok na mhn mou dwsoun kainourgio den exw provlhma alla na vrei to palhkari partition kai leitourgiko mesa.... xontrh malakia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.