-XOF- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, εχω γίνει 18 πριν κάτι μήνες και απο τότε χρησιμοποιώ μόνο Revolut. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γενικά με ελληνικές τράπεζες, οπότε η ερώτηση είναι τι να προτιμήσω για τραπεζικό λογαριασμό; Alpha bank; Πηραιώς; (Ο κύριος λόγος που θέλω λογαριασμό είναι για να μεταφέρω λεφτά απο εκεί στον λογαριασμό μου στο revolut, για τώρα τουλάχιστον)
asdfnikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Θα δεις ποια τράπεζα έχει υποκαταστήματα κοντά σου. Απέφυγε την Alpha Bank φραγκοφονιάδες 1
-XOF- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Έχω απο όλα κοντά μου. Πιο συγκεκριμένα μάλλον ψάχνω για κάτι που θα έχει τις χαμηλότερες προμήθειες γιατί σκοπεύω να μεταφέρω όλα τα λεφτά απο εκεί στην revolut
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Η πειραιως ειναι η πιο προσιτή και γρηγορη στην εκδοση χρεωστικής 1
TechnoState Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις συστημικές, οι προμήθειες είναι πάνω-κάτω οι ίδιες (εκείνες που είναι οικονομικές στο ένα προϊόν/υπηρεσία, είναι ακριβές στο αντίστοιχο προϊόν/υπηρεσία που είναι ακριβός ο ανταγωνισμός και αντίστροφα). Επίσης τα τιμολόγια (προμήθειες) αλλάζουν κατά το δοκούν. Οπότε συνεργάσου με αυτήν που μπορείς να βρεις(ή έχεις ήδη) κάποιον γνωστό (εργαζόμενο/ υπάλληλο) που θα μπορέσεις να έχεις προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, έτσι ώστε όταν χρειαστείς βοήθεια ή λύση σε κάποιο πρόβλημα, αφενός να μην περιμένεις με τις ώρες στην αναμονή κάποιου τηλεφωνικού κέντρου, αφετέρου η απάντηση/λύση να έρθει πιο γρήγορα (υπηρεσιακά κανάλια επικοινωνίας). Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από TechnoState 1
WireFire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 αν πας Πειραιως να προσεχεις γιατι θα σου πασαρουν ασφαλιστικο προγραμμα και θα σου ζητησουν 25 ευρω δηθεν για εξοδα ανοιγματος λογαριασμου 2
asdfnikos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, WireFire είπε αν πας Πειραιως να προσεχεις γιατι θα σου πασαρουν ασφαλιστικο προγραμμα και θα σου ζητησουν 25 ευρω δηθεν για εξοδα ανοιγματος λογαριασμου Μεγάλη προσοχή σε αυτά. Θα σε δούνε μικρό και θα στο πασάρουν σαν Υποχρεωτικό για το άνοιγμα του λογαριασμού και την έκδοση της κάρτας. Θα πεις ότι δεν επιθυμώ κανένα ασφαλιστικό πρόγραμμα. Στην ανάγκη θα μιλήσεις με τον διευθυντή για να "¨βγάλεις άκρη" ... 1
gatoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, asdfnikos είπε Θα δεις ποια τράπεζα έχει υποκαταστήματα κοντά σου. Απέφυγε την Alpha Bank φραγκοφονιάδες Ενώ οι άλλες είναι κιμπάρηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα