james9tito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μετά απο πολυ καιρό αποφασισα να δω τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό το repeater πριν το πεταξω. Βασικα εχω 2 απο αυτα και παρουσιαζουν το ιδιο . Τα εχω σεταρει κανονικα απο την εφαρμογη , δειχνουν οτι εχουν φουλ σημα μιας και δεν ειναι μακρια απο το ρουτερ , το πολυ 5 μετρα χωρις εμποδια. Οταν τα βαλεις στην πριζα ολα οκ συνδεεσαι κανονικα. Μετα απο λιγη ωρα (δεν εχω παρατηρησει ποση) βλεπεις οτι δεν εχεις ιντερνετ. Πας στις συνδεσεις wi fi και βλεπεις πχ το 1ο με το ονομα "bedroom" να γραφει "συνδεδεμενο , χωρις συνδεση ιντερνετ" . Το βλεπει δηλαδη αλλα δεν εχει ιντερνετ. Αν το βγαλω απο την πριζα και το ξαναβαλω δουλευει για καποια ωρα και παλι τα ιδια. Υπαρχει κατι που εχω παραβλεψει? Ειναι προβληματικα και τα δυο? Φταιει ισως το ρουτερ μου ( το μαμα του οτε για τις vdsl )? Να δοκιμασω αλλη μαρκα repeater? Να δοκιμασω κατι τετοιο?
mpentenis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Τα TP-Link ειναι συνώνυμα της ποιότητας (not), οσα ειχα βαλει παλιά, σταματούσαν μετα απο 1 χρόνο το πολύ. Προσφατα έφερε φίλος 2 τα οποια έκαναν το ιδιο πραγμα, τα ανοιξα, αλλαξα ενα πυκνωτάκι στο καθε ενα και επανήλθαν. Δεν το εκανα για το κέρδος αλλα για να δώ τι παθαίνουν και αν μπορώ να τα συνεφέρω. Ποιότητα, μακριά και αγαπημένοι...
james9tito Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 12:10 ΜΜ, mpentenis είπε Τα TP-Link ειναι συνώνυμα της ποιότητας (not), οσα ειχα βαλει παλιά, σταματούσαν μετα απο 1 χρόνο το πολύ. Προσφατα έφερε φίλος 2 τα οποια έκαναν το ιδιο πραγμα, τα ανοιξα, αλλαξα ενα πυκνωτάκι στο καθε ενα και επανήλθαν. Δεν το εκανα για το κέρδος αλλα για να δώ τι παθαίνουν και αν μπορώ να τα συνεφέρω. Ποιότητα, μακριά και αγαπημένοι... Ουτε σε κατι τετοιο να παω δηλαδη? Σε repeater τι εταιρια να δοκιμασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα