darvinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα μια βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και κάποιους μήνες. Μητρική b-450, CPU Ryzen 5 3600, 32 gb ram, vga sapphire radeon rx 580. Όχι πολύ συχνά αλλά τουλάχιστον μία ίσως και δύο φορές το μήνα, κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και όταν εμφανίζεται το logo της μητρικής, αντόι να ξεκινήσει η φόρτωση του λειτουργικού, παραμένει μαύρη η οθόνη και οι ανεμιστήρες της κάρτας ανεβάζουν στροφές τόσο όσο δεν φτάνουν όταν κάνω βαριές δουλειές με premiere, after effects και audition. Το σύστημα δεν ξεκινάει και πρέπει ναν κρατήσω πατημένο το power για να σβήσει. Όλα τα test και διαγνωστικά που έτρεξα βγήκαν καθαρά. Το τροφοδοτικό μετρημένο καινούριο. μνήμες δοκίμασα άλλες και το ξανάκανε. επειδή η συχνότητα εμφάνισης είναι πολύ αραιή δε μπορώ να αλλάξω την κάρτα με μια άλλη μικρότερη που έχω γιατί έχω καθυστερήσεις στη δουλειά μου. Bios, windows, drivers όλα στην τελευταία έκδοση. Errors στα event log δεν εμφανίζει. Τα κομμάτια είναι αγορασμένα από διαφορετικά καταστήματα και η σύνθεση έγινε από εμένα. Κάποια ιδέα που μπορεί να βοηθήσει? Κάποιο καλό διαγνωστικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Aris_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Βάλε όλα stock στο bios και βγάλε το xmp από τις μνήμες
darvinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Aris_ είπε Βάλε όλα stock στο bios και βγάλε το xmp από τις μνήμες το xmp είναι στο off και το bios σε default settings. Το είχα δοκιμάσει αυτό και μου το ξανάκανε δυστυχώς.
Aris_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, darvinos είπε το xmp είναι στο off και το bios σε default settings. Το είχα δοκιμάσει αυτό και μου το ξανάκανε δυστυχώς. βγάλε και το auto boost είναι default on τσέκαρε αν εχεις σωστο voltage στο memory στα default στο bios μερικες φορες ειναι off ενόητε οτι είσαι σε latest bios agesa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα