andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Σε σκληρό δίσκο που είχε win, θέλω να τον κάνω εξωτερικό… Θέλοντας να ενοποιήσω όλα τα partision διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να το κάνω μέσα από την διαχείριση γιατί δεν μου δίνει την επιλογή παρά μόνο Βοήθεια… Καμία ιδέα;;;; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Οταν τον κανεις εξωτερικο προσπαθησε ξανα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Οταν τον κανεις εξωτερικο προσπαθησε ξανα!!! εξωτερικος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μόνο με elevated γραμμή εντολών. Diskpart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δε μπορει να γινει. Υπαρχει μια πατεντα αλλα θελει δουλεια, ειναι λιγο δυσκολο και λιγο επικινδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, zx1234r είπε Μόνο με elevated γραμμή εντολών. Diskpart. Αυτο;;;; https://iguru.gr/2020/04/28/diskpart-katharisete-kai-diamorfoste-mia-chalasmeni-monada-diskou-sta-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 https://www.easeus.com/partition-manager/?ad&gclid=Cj0KCQjw8fr7BRDSARIsAK0Qqr7iajpAszrYkW_h00QS4HDw-rTNZ_9z3W3xZ9nwA6MLLLyP2XmNiucaAmLYEALw_wcB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prixtis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μπορεις να το σβησεις με το diskpart. Πιο ευκολα και πιο γρηγορα με ενα live linux 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 ΟΚ ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο diskpart μην κάνεις όμως στο τέλος τον δίσκο ACTIVE. Αυτό είναι για να μπορεί να μπουτάρει από τον δίσκο και αν τον ξεχάσεις συνδεμένο σε καμιά επανεκκίνηση μπορεί να σου πετάει σφάλμα ότι δεν βρίσκει πληροφορίες για boot. Βασικά παρακάμπτεις το βήμα 9 και στο 11 φρόντισε να βάλεις ένα γράμμα που να μην πέφτει πάνω στα υπόλοιπα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Παιδια δε μπορει να ενοποιησει το partition με αυτο του λειτουργικου διοτι δεν ειναι διπλα διπλα. Υπαρχει αυτος ο περιορισμος και θελει ειδικο εργαλειο για να το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.easeus.com/partition-manager/?ad&gclid=Cj0KCQjw8fr7BRDSARIsAK0Qqr7iajpAszrYkW_h00QS4HDw-rTNZ_9z3W3xZ9nwA6MLLLyP2XmNiucaAmLYEALw_wcB 4 λεπτά πριν, logvphys είπε Παιδια δε μπορει να ενοποιησει το partition με αυτο του λειτουργικου διοτι δεν ειναι διπλα διπλα. Υπαρχει αυτος ο περιορισμος και θελει ειδικο εργαλειο για να το κανει. Δεν κάνει αυτό που έβαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε ξερω, για να το ποσταρες εσυ θα πρεπει να απαντησεις. Εγω το εχω κανει με mini tool wizard. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από logvphys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 31 λεπτά πριν, logvphys είπε Δε ξερω, για να το ποσταρες εσυ θα πρεπει να απαντησεις. Εγω το εχω κανει με mini tool wizard. Ετσι όπως το είπες είναι σαν όλες οι λύσεις που γράφτηκαν να είναι λάθος.Εγω που έχω χρησιμοποιήσει έκανα δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Καλα θα μπορουσες να μην εχεις και τη μυγα κιολας, αλλα οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα