kallonos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 12:38 ΜΜ, TzortzisJosh είπε Η υπαναχώρηση δεν ξεκινάει από την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου; Έτσι αναφέρει η ΕΕΤΤ Σωστά είναι λάθος το σχόλιο του φίλου. Άλλαξε ο νόμος από τις 4/6/18
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 16 hours ago, NikosKallithea said: Το καφαο που παίρνεις γραμμή ειναι ενα και μοναδικό τελεία και παύλα 99.9 τις 100 των περιπτωσεων. εχω δει και εξαιρεση. ενα καλωδιο απο καφαο και ενα δευτερο καλωδιο που ηταν σταθερο χωρις καφαο. επισης σπιτια που λογω ελλειψης ακραιων εφεραν δευτεεο καλωδιο απο αλλο box. σπανια μεν υπαρκτα δε On 08/10/2020 at 12:46, NikosKallithea said: Το vdsl δεν δουλεύει καθόλου σε τέτοιες αποστάσεις, ειναι πολυ χειρότερο απο to adsl τωρα εχει adsl απο ακ. ο πιο πανω λεει για vdsl απο kv εφοσον το kv εχει αλλαχτει. On 08/10/2020 at 10:01, TzortzisJosh said: Χαίρετε σε όλους, Όπως πρόσφατα αρκετοί θα είδατε σε άλλο thread, αλλάξαμε πάροχο σε forthnet. Η ταχύτητα στον συγκεκριμένο πάροχο είναι στα 4,4 mbps περίπου, κάτι που δε μας επιτρέπει να προβάλουμε τα κανάλια on demand (καθώς χρησιμοποιούν ιντερνετ). Σε πρόσφατη επικοινωνία με υπάλληλο, μου ανέφερε ότι "έχετε δίκαιο, η ταχύτητα που βλέπω και εγώ να συγχρονίζει δεν είναι εντός των επιτρεπτών ορίων". Με ενημέρωσε επίσης πως θα στείλουν τεχνικό ο οποίος και ήρθε στον χώρο σήμερα 8 του μήνα. Ο τεχνικός είχε βέβαια άλλη άποψη και μου είπε ότι είναι εντός ορίων. Τα προβλήματα με το ιντερνετ πέρα από την αδυναμία χρήσης του on demand είναι πως λόγω του ότι υπάρχουν άτομα που εργάζονται από το σπίτι, η ταχύτητα των 4,4 mbps δεν επαρκεί (η απόσταση από το καφάο είναι στα 4 χλμ όπως ενημερωθήκαμε). Φαντάζομαι ότι πιθανή λύση θα είναι να αναβαθμίσουμε σε vdsl κάτι που όμως δεν είμαστε διατεθιμένοι να κάνουμε λόγω του ότι ήδη το πακέτο μας είναι αρκετά επιβαρυμένο, από οικονομικής πλευράς. Να σημειωθεί ότι με τον προηγούμενο πάροχο, η ταχύτητα ήταν περίπου στα 7-7,5 mbps. Τι θα προτείνατε; vdsl δεν υπαρχει αλλη λυση και αυτο αν υποστηριζει η περιοχη σου. 1
HateMe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 10:35 ΠΜ, TzortzisJosh είπε Που να σας έλεγα ότι σκεφτόμαστε να δώσουμε περισσότερα χαχαχα! 5 ευρώ παραπάνω είναι, όχι 185.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα