KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) /end thread Αντε και ένα ποιό χαρούμενο Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από Agent_Orange 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Βλέπω πως έπεσε απληστία και κανένας δεν αρκείται σε 1-2 κομμάτια οπότε επιστρέφω με ένα έργο τέχνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Βλέπω πως έπεσε απληστία Μα τι να πρωτοβάλει κανείς... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) είστε ολοι νιουφια παρτε κοματαρα Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από kostakis81 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EndlessHorizon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από chek2fire 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγώ όταν πρέπει να διαλέξω soundtrack, διαλέγω αυτό του Silent Hill 2, νομίζω ότι είναι το μόνο που έχω στο κινητό μου. Και το κομμάτι είναι καλό, αλλά το βίντεο νομίζω ότι είναι ικανό να κάνει κάποιον να παίξει το παιχνίδι. A, και ένα ακόμη έχω στο κινητό. Ωραίο παιχνίδι και ωραίo soundtrack Από ακόμη πιο παλιά, μου έχει μείνει αυτό. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Voodooman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Ξεχνάτε όμως όλοι κάτι. Το σημαντικότερο όλων. Kain refused the sacrifice. https://www.youtube.com/watch?v=KIwwWj3RFL0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπήρχε σχετικό θέμα κάποτε, anyways δεν γίνεται να υπάρχει τέτοιο thread χωρίς Final Fantasy. Δεν θα βάλω τα γνωστά και χιλιοειπωμένα Zanarkad και one-winged angel 🥰 αλλά δύο υποτιμημένα που δεν παίζουν σε πολλές σχετικές λίστες με top: και bonus γιατι μπορώ: Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από chrisde 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) όλο το soundtrack του Atlantis II,, αλλά κυρίως το από πάνω. και Spoiler μάλλον το απόλυτα αγαπημένο Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από spirit)earth)aflame 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από Agent_Orange 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Στις 8/10/2020 στις 9:46 ΠΜ, xaerialtwistx είπε Μαζεύω soundtrack βιντεοπαιχνιδιών με τον ίδιο ζήλο που μαζεύω και βιντεοπαιχνίδια και δεν έχω ακούσει καλύτερο soundtrack από των Hotline Miami, όλα τα κομμάτια ένα και ένα με τη δράση. Αν πάμε σε μη licensed soundtrack θα επέλεγα κάποιο από τα μπόλικα τέλεια του FFX Μπράβο ρε παιδιά πολύ καλο νήμα..ανακαλυψα και θυμήθηκα διαμαντακια αρκετα..Ειδικα το ανωτερω miami ειναι epic φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα