noFEARgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 2 hours ago, GhostRiderLSOV said: Γενικα το παιχνιδι εχει πολυ δυνατα κομματια . Και τo main theme του 1896 ηταν καλο 1
Alex21121988 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Το Stand alone από Godsmack στο Prince of Persia:Warrior Within αναφέρθηκε; Αν όχι, τότε είναι ίσως από τις καλύτερες κινήσεις της Ubisoft που έμπλεξε την άνωθεν μπάντα. Στα γεννοφάσκια της υποψιν και ενώ το ίδιο κομμάτι είχε αναμιχθεί και με την πρώτη ταινία (αν δεν κάνω λάθος) του Dwayne Johnson, το Scorpion King. Δείτε και το βιντεοκλίπ, να θυμηθούμε 00s'. Τώρα γενικώς από άλλες μουσικές επιλογές, αναφέρθηκε το Doom (του 2016 και έπειτα), μέχρι που έσπασε η συνεργασία του Mick Gordon με την Bethesda. Αυτό ψάξτε το όσοι δεν γνωρίζετε τι έχει παιχτεί, έχει πολύ ψωμί αυτή η ιστορία. Δεν νομίζω να ξαναγράψει ποτέ κομμάτια ο Μick για αυτούς... Τελευταίο, ότι έχει κάνει με Remedy και φυσικά Poets of the Fall. Κάντε ένα google search, να μην σπαμαρω links. Αυτα.
Chrhstos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2024 Προσωπικά αγαπημένα από Nier Automata, Final Fantasy, Zelta. 1
KilliK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) it will be a silent spring... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από KilliK 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μιας και ξανάκουσα μετά από χρόνια και με έπιασε η νοσταλγία... 1
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου "No politicians, just two soldiers speaking the truth."
stevenfins Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Η Δανέζικη συμφωνική ορχήστρα είναι ότι καλύτερο. Δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές έχω δει τη συναυλία τους με τις μουσικές του Morricone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα