chek2fire Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Ανοίγω αυτό το νήμα για να ποστάρουμε τα αγαπημένα μας μουσικά κομμάτια από game. Αρκετές φορές η μουσική που συνοδεύει τα game είτε εχει δέσει άψογα μαζί του η ακόμα και το έχει ξεπεράσει. Είναι στην κυριολεξία άπειρες οι φορές που ένα μουσικό κομμάτι που συνοδεύει ένα game με έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που το έχω ψάξει στο youtube και το ακούω ξανά και ξανά. Ιδίως είναι μερικά game που έχουν δημιουργήσει αριστουργήματα. Aνοίγω αυτό το νήμα με ένα game που είναι τόσο απλό όσο φαίνεται αρκετά σαδιστικό στην δυσκολία αλλά απίστευτο κόλλημα του και το κόλλημα του έχει να κάνει και μαζί με αυτή την απίστευτη μουσική που το συνοδεύει σε κάθε πίστα. VVVVVV "Pusnikng Onwards" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό όλα τα άλλα έιναι υποδεέστερα facts ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από jerry banana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VyronPeristeri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Cardigans - my favorite game 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από angelponiros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Μαζεύω soundtrack βιντεοπαιχνιδιών με τον ίδιο ζήλο που μαζεύω και βιντεοπαιχνίδια και δεν έχω ακούσει καλύτερο soundtrack από των Hotline Miami, όλα τα κομμάτια ένα και ένα με τη δράση. Αν πάμε σε μη licensed soundtrack θα επέλεγα κάποιο από τα μπόλικα τέλεια του FFX ΥΓ) Τα αγαπημένα μου soundtrack ever είναι της τριλογίας Donkey Kong Country, απλά απίστευτο το τι έβγαινε από το SUPER NES τόσα χρόνια πριν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Από το πρώτο mafia,αγαπημένο παιχνίδι τότε με soundtrack που σε έβαζε μέσα στην εποχή. Κι ένα offtopic bonus για όσους ασχολούνται,το sample του κομματιού χαλί για έναν εξαιρετικό rapper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δεν είναι ακριβώς στο στυλ μου αλλά δεν έχει σημασία 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Από πρόσφατα: Into the Breach - Old War Machines Και ένα παλιότερο: Riven - Catherine's Freedom Και τα δύο παιχνίδια έχουν συνολικά πολύ καλό και με ιδιαίτερο/ χαρακτηριστικό ήχο OST. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Νομίζω δε θα έπρεπε να λείπει.. 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 ΤΑ ΟST της σειρας nier/drakengard και οτιδηποτε συνοδευει το ονομα ουεματσου.Μετα το χαος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Να βάλω κι εγώ μερικά χωρίς κάποια σειρά (spoiler tags, έβαλα πράγμα και έχω να βάλω και άλλα στο μέλλον, αλλά αυτά βρήκα πρόχειρα) : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα